Hızlı Soru - Cevap

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ben fussoyu kendi aracımda yıllardır kullanıyorum. Tavan ve kaputta diri tutamıyorum korumayı. Hızlı cila bile sıksam ilk yıkamada ciddi oranda kayboluyor bahsettiğim yerlerde :halay:
Fussoyu bende kullanıyorum ama ilk 1 ay boyunca hiç dediğiniz şekilde performans kaybı gözlemlemedim şimdiye kadar. 2-3 ay arasında kaybolmaya başlıyor ancak.

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
Arkadaşlar merhaba,

Aracımın sağ cam düğmesine sanırım önceki sahiplerinde yapıştırıcı bulaşmış ve plastik rengi beyazlaşmış. Bunu nasıl temizleyebiliriz yorumunuzu rica ediyorum.

Resim : 20200419_182337 - Hızlı Resim

hakan34

Çaylak Detaycı
Üye
iyi geceler farlarımı zımpara pasta ile temizleyip şeffaf folyo ile koruma altına almak istiyorum bildiğiniz alışveriş yaptığınız site veya dükkan var mıdır istanbulda ?

Nonane

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Hey maşallah 2005 model ve sadece 22k Km, araba sanki taşıma değil de bulundurma ruhsatlıymış sadece :) Bizim ufaklık 2009 model ve şimdilerde 140k Km civarında.
Adeself, bitüself vb. maddeleri çok gördüm ancak bunların sizin de belirttiğiniz üzere imal amacı inşaat odaklı ve özünde su izolasyon malzemeleri, olması sebebiyle mesafeliyim biraz. @Dr HCD üstadın tavsiyesi ile CTK'lar üzerine bir araştırma yapacağım müsait olur olmaz.
Merhaba sattığım araca focal bam uygulamıştım. Efsane üründü ctk kaliteli serisi ile arasında 300₺ gibi bir fark vardı. Farkıda hem malzeme kalitesi hemde uygulama sonrasında ortaya koymuştu Buradan uygulama detayına bakabilirsiniz. İyi forumlar

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Merhaba sattığım araca focal bam uygulamıştım. Efsane üründü ctk kaliteli serisi ile arasında 300₺ gibi bir fark vardı. Farkıda hem malzeme kalitesi hemde uygulama sonrasında ortaya koymuştu Buradan uygulama detayına bakabilirsiniz. İyi forumlar
Bilgi ve tavsiyeniz icin cok tesekkur ederim. Hem sizin konunuzu hem de ürünleri detayli bir incelemeye alayim o zaman

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emrealtin

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
İyi forumlar herkese. Aracıma ilk defa wax uygulayacağım. Uygulamadan önce zemini temizlemem gerekecek haliyle Ama elimde bu aşamalar icin Autoglym magma demir tozu temizleyici var ve bundan sonra kil temizliği yapmam gerekecek Fakat kil eldiveni almam lazım Marflo eldiven bulamadım türkiyedeki satıcılarda bunun yerine 3D nin veya magicin killi bezlerini gördüm parlatanadamlarda bunları alsam olur mu?

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İyi forumlar herkese. Aracıma ilk defa wax uygulayacağım. Uygulamadan önce zemini temizlemem gerekecek haliyle Ama elimde bu aşamalar icin Autoglym magma demir tozu temizleyici var ve bundan sonra kil temizliği yapmam gerekecek Fakat kil eldiveni almam lazım Marflo eldiven bulamadım türkiyedeki satıcılarda bunun yerine 3D nin veya magicin killi bezlerini gördüm parlatanadamlarda bunları alsam olur mu?
Neden eldiven diye kendinizi şartlandırıyorsunuz ? Normal kil alsanızda olur

umut-gunay

Amatör Detaycı
Üye
Arkadaşlar cam pastası çizikte en iyi sonuç veren ürünler hangisidir deneyimleyinize göre el ile uygulama için ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Emre9110

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Arkadaşlar cam pastası çizikte en iyi sonuç veren ürünler hangisidir deneyimleyinize göre el ile uygulama için ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
El ile bırakın camda boyada bile çizik almak neredeyse imkansız. Ancak kireç lekelerini temizleyebilirsiniz.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Aracıma ses yalıtımı yapmak istiyorum, onerebileceginiz f/p ürünü var mıdır?
Ben kendi aracıma logiproof ürünlerini uyguladım. N11 üzerinden satışları var. Gayet memnunum ürünü az kullanmama rağmen subigarage gibi malzemeyi yüzeye eksiz ve homojen yapsaydım tabi ki daha iyi olurdu. Ama şu an ilk haline göre yüzde 60-70 gibi daha iyi