Hızlı Soru - Cevap

barbecue

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
Krom için tercihimiz ne peki? Temizlik ve Parlatma için.

Divortex Krom Parlatıcı ve Temizleyici 500 ML 27,90 TL yerine 25,90 TL
Divortex Krom Parlatıcı Ve Temizleyici 500 Ml - n11.com

Bunu kullanan var mıdır acaba

Bu soru ile ilgili net bir cevap verildi mi acaba, ben kaçırmış olabilirim.
Benim aracın önündeki vince ait kurt ağzı parçasının durumunu aşağıda fotoğraf içinde kırmızı ile işaretledim. Bu parçayı parlatmak ve bu parlaklığı olabildiğince uzun süre korumak için ne önerirsiniz.

Destek olan, cevap veren herkese teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Herkese iyi akşamlar, elimde Diablo var ve yanına Tuga devil jant temizleyicisi eklemek istiyorum. Tuga devili nerden nasıl alabilirim? Ve diablo ile nasıl kullanırım? Şimdiden teşekkürler.:)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Çok teşekkür ederim, peki diablo ile nasıl kullanabilirim ?
Jantlar kuru ve soğukken önce tuga yı uyguluyorsun, Bu adım ön yıkama oluyor, jantlar kızarınca duruluyorsun sonra ki adım kova ve fırçalı yıkama, bu adımda cg diabloyu kullanıyorsun.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Ama abi diabloya biraz acıyorum sonuçta ne kadar tasarruflu olsa 200ml ürün gidiyor.
Parlatanadamlarda bölünmüş cg wheel cleaner vardı. Eğer varsa bi bak istersen o daha ucuza geliyor. @Tonyukuk07 hocam tuga yeşilin rutin yıkamada sulandırılabileceğini söylemişti o da aklınızda olsun.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Fırçalayacaksak apc den bir farkı kalmıyor değil mi onur abi :D
Fırça mecbur oluyor, jantların iyice temizlenmesi arka taraflara ulaşmak için, apc bence jantlara uygun değil en azından bu ürün korumaya zarar vermez ve apcden daha güvenli.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Parlatanadamlarda bölünmüş cg wheel cleaner vardı. Eğer varsa bi bak istersen o daha ucuza geliyor. @Tonyukuk07 hocam tuga yeşilin rutin yıkamada sulandırılabileceğini söylemişti o da aklınızda olsun.
Abi tavsiyen için teşekkür ederim, diablo bitsin hemen parlatan adamlardan alıp test edicem karar vericem. Ama diabloya aşırı bayıldım diyebilirim çünkü aşırı güzel kokuyor ve kaygan sayılır diğer jant temizleyicilerine göre.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Abi tavsiyen için teşekkür ederim, diablo bitsin hemen parlatan adamlardan alıp test edicem karar vericem. Ama diabloya aşırı bayıldım diyebilirim çünkü aşırı güzel kokuyor ve kaygan sayılır diğer jant temizleyicilerine göre.
Diablo wheel cleanerden daha başarılı bir ürün, dediğin gibi sarfıyat azalır. Ama bence her seferinde tuga yapma, aralıklı uygula yada kir dırumuna göre. Kaliperleri hırpalıyor her yıkama da uygulamak.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Diablo wheel cleanerden daha başarılı bir ürün, dediğin gibi sarfıyat azalır. Ama bence her seferinde tuga yapma, aralıklı uygula yada kir dırumuna göre. Kaliperleri hırpalıyor her yıkama da uygulamak.
Eğer 2 haftada bir arabayı yıkarsam, ayda bir tuga uygularım.