Hızlı Soru - Cevap

Gearbox

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Mehmet abi, ben Stargil fırça aldım. Dayanımı ne olur bilemem ama ilk kullanımımda memnun kaldım. Kaliteli hissettirdi bana.
Tesekkurler kardesim. Fiyatlari gayet makul duruyor alinip kullanilir. Tekrar tesekkurler :)

Ben valet kullanıyorum 3 yıldır. Herhangi bir sorun yok. Çok hafif kıl dökme oluyor. work stuff fırçaların daha başarılı olduğunu söyleyenler var.
Bende de valet pro fırçalar vardı ancak depoyu toplarken bulamadım sanırım kayboldular. Fiyatları da biraz artmiş alternatif bişeyler var mı acaba sormak istedim :) İlginiz için teşekkürler

Hazar

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Mehaba herkese
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Benzinlikte foamer ile on yıkama şampuanı tavsiyeleriniz nedir?

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Merhaba arkadaşın arabaya demirtozu kil yaptık. Kilden sonra vernikte iz oluştu m700 işe sildik ama geçmedi ne önerirsiniz.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
O yuzden sordum, cin mali ve 3m killerin gercek olmayanlari yapiyor bunu. Ben de bir panelin kıyısında deneme yaparken basima gelmisti. Kendi kendine bir kac yikama sonra gecti. Daha iyi bir kil ile ustunden gecmeyi deneyebilirsiniz.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
O yuzden sordum, cin mali ve 3m killerin gercek olmayanlari yapiyor bunu. Ben de bir panelin kıyısında deneme yaparken basima gelmisti. Kendi kendine bir kac yikama sonra gecti. Daha iyi bir kil ile ustunden gecmeyi deneyebilirsiniz.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende hayıflandım nerden buldun bu kili felan diye:)
Arkadaş n11 den almış ucuz diye.
Ucuz etin yahnisi sonuçta, sonra kendide bilmiyor böyle olcağını tabi M700 ipa daha agresif kil denedik ama geçecek gibi değildi bende 3800 İle hallettim hem güzel finiş verdi. Üstünede turtle wax hybrid ceramik yaptık bakalım ne kadar bir dayanım gösterecek.
Bu arada bu tarz renkler hiç çizik göstemiryormuş ilk defa burenk üzerinde çalıştım.

Son düzenleme: