2 senedir Meguiars Endurance kullanıyorum, son derece memnundum. Ama şişenin dibi göründü artık
Sizce yeniden endurance alıp devam mı etmeliyim, yoksa sonax denemeli miyim (ömrü ve toz çekmemesi ilk önceliğim, parlaklık önemli değil mat da olsa olur parlak da) görüşlerinize ihtiyacım var
Şu an alabileceğin bir tek kwazar var . Hem 2 lt hem kaliteli malzeme . Ben 10 dk da. 50 ml foam şampuan + 1900 ml su ile arabaya köpük yapıyorum.
yada 20-25 Yada 50 liraya da alabilirsin basınçlı pompa Köpük yapmayan. Yada illa köpük istersen modifiye yapabilirsin
Demirtozunda marka belirlemedim f/p ürünü olması yeterli. Seramikte ise fiyatlar yüksek baya. Düşündüğüm seramikler; tac system quartz shine 600 küsür civarı, slopes seramik 300 küsür civarı, bir de al gitsin dediğim ne kadar dayanırsa artık nosiol seramik 200 küsür civarı.
Demirtozunda marka belirlemedim f/p ürünü olması yeterli. Seramikte ise fiyatlar yüksek baya. Düşündüğüm seramikler; tac system quartz shine 600 küsür civarı, slopes seramik 300 küsür civarı, bir de al gitsin dediğim ne kadar dayanırsa artık nosiol seramik 200 küsür civarı.
Bunun bir laciverti bir de kırmızısı var, dayanımları farklı. 3'ü de köpük yapabiliyor.
Dediğim gibi zaten pek alternatif yok, dilerseniz alta foam ya da gloria getirtmeye çalışın yurt dışından. Ama Türkiye'de kwazar var, söylenenlerin aksine ben kötü ürün olduğunu düşünmüyorum. Ürün sarfiyatı fazla sadece.
Hatta @Kzmsefa 'ya benim kwazarı satmıştım ama kendime belki 1 tane alırım yine...
Su iticilik ve dayanıklı bence ama Yıkama ve koruma ürünleri ile desteklerseniz dayanıklı yoksa benzinlik köpüğü falan kullanırsanız çok fazla koruma sağlamaz belli bir süre sonra etkisini yitirir. Gyeon can coat yapın 1 hafta sonra da wet coat yapın gayet dayanıklı olur
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Su iticilik ve dayanıklı bence ama Yıkama ve koruma ürünleri ile desteklerseniz dayanıklı yoksa benzinlik köpüğü falan kullanırsanız çok fazla koruma sağlamaz belli bir süre sonra etkisini yitirir. Gyeon can coat yapın 1 hafta sonra da wet coat yapın gayet dayanıklı olur
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi[/QUOTE
Videosunu izledim açıkcası beni pek tatmin etmedi, fiyatıda çok uygun değil ayrıca, en iyi koşullarda 6 ay dayanım bir seramik için çok az değil mi? Dikkat edilmezse bir iki ayda dayanım gidecek demektir. Nasiol seramik bile bir yıl dayanıyor. Haksız mıyım hocam?
2 senedir Meguiars Endurance kullanıyorum, son derece memnundum. Ama şişenin dibi göründü artık
Sizce yeniden endurance alıp devam mı etmeliyim, yoksa sonax denemeli miyim (ömrü ve toz çekmemesi ilk önceliğim, parlaklık önemli değil mat da olsa olur parlak da) görüşlerinize ihtiyacım var