Hızlı Soru - Cevap

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Arkadaşlar demir tozu temizleyici ve bir seramik kaplama ürün lazım, uygun fiyat güvenilir yer arıyorum, bu aralar nerelerden ürün temin ediyorsunuz.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
2 senedir Meguiars Endurance kullanıyorum, son derece memnundum. Ama şişenin dibi göründü artık :)

Sizce yeniden endurance alıp devam mı etmeliyim, yoksa sonax denemeli miyim (ömrü ve toz çekmemesi ilk önceliğim, parlaklık önemli değil mat da olsa olur parlak da) :) görüşlerinize ihtiyacım var

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Arkadaşlar demir tozu temizleyici ve bir seramik kaplama ürün lazım, uygun fiyat güvenilir yer arıyorum, bu aralar nerelerden ürün temin ediyorsunuz.
Bu iki üründe önemli olan hangi markalara yöneleceksiniz ona karar vermenizdir. Var mı aklınızda herhangi bir marka?

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
Arkadaşlar merhaba basınçlı el pompası alacağım.

Kwazar işimi görür dimi

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Arkadaşlar merhaba basınçlı el pompası alacağım.

Kwazar işimi görür dimi
Basınçlı el pompası ama köpük yapan sanıyorum? Zira eğer öyle değilse gereksiz pahalıya gelmiş olur.

Kwazarların hepsi köpük yapmıyor, karışıklık olmasın diye soruyorum.

Eğer köpük yapandan bahsediyorsanız zaten alternatif ürün yok ki Türkiye'de, belki epoca bulabilirsiniz, ya da ikinci el başka bir pompa.

Yani elinizdeki tek alternatif Kwazar :)

MuratSarıakçalı

Çaylak Detaycı
Üye
Demirtozu soft99 iron terminatör iş görür hocam,seramik kaplama da gyeon one ve uygulama kolaylığı açısından da Tac System Quartz Shine

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Şu an alabileceğin bir tek kwazar var . Hem 2 lt hem kaliteli malzeme . Ben 10 dk da. 50 ml foam şampuan + 1900 ml su ile arabaya köpük yapıyorum.
yada 20-25 Yada 50 liraya da alabilirsin basınçlı pompa Köpük yapmayan. Yada illa köpük istersen modifiye yapabilirsin

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Bu iki üründe önemli olan hangi markalara yöneleceksiniz ona karar vermenizdir. Var mı aklınızda herhangi bir marka?
Demirtozunda marka belirlemedim f/p ürünü olması yeterli. Seramikte ise fiyatlar yüksek baya. Düşündüğüm seramikler; tac system quartz shine 600 küsür civarı, slopes seramik 300 küsür civarı, bir de al gitsin dediğim ne kadar dayanırsa artık nosiol seramik 200 küsür civarı.

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
Basınçlı el pompası ama köpük yapan sanıyorum? Zira eğer öyle değilse gereksiz pahalıya gelmiş olur.

Kwazarların hepsi köpük yapmıyor, karışıklık olmasın diye soruyorum.

Eğer köpük yapandan bahsediyorsanız zaten alternatif ürün yok ki Türkiye'de, belki epoca bulabilirsiniz, ya da ikinci el başka bir pompa.

Yani elinizdeki tek alternatif Kwazar :)
Ömer hocam köpük yapan istiyorum araç için mavi renkli olan uygun değil midir?

MuratSarıakçalı

Çaylak Detaycı
Üye
Demirtozunda marka belirlemedim f/p ürünü olması yeterli. Seramikte ise fiyatlar yüksek baya. Düşündüğüm seramikler; tac system quartz shine 600 küsür civarı, slopes seramik 300 küsür civarı, bir de al gitsin dediğim ne kadar dayanırsa artık nosiol seramik 200 küsür civarı.
Onları da çok buluyorsan Gyeon Can Coat yap dostum sio2 var onda da

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Ömer hocam köpük yapan istiyorum araç için mavi renkli olan uygun değil midir?

Mesela şu da mavi ama köpük yapmaz, onu demek istedim;

Kwazar 360 Derecede Her Açıdan Atan Basınçlı Pompa 1.5lt yamaclardetailing.com'da | Araç Bakım Ve Temizlik Ürünleri

Ama anladım sizi, siz şundan bakıyorsunuz;

Kwazar Köpük Yapan Basınçlı Pompa 2lt. yamaclardetailing.com'da | Araç Bakım Ve Temizlik Ürünleri

Bunun bir laciverti bir de kırmızısı var, dayanımları farklı. 3'ü de köpük yapabiliyor.

Dediğim gibi zaten pek alternatif yok, dilerseniz alta foam ya da gloria getirtmeye çalışın yurt dışından. Ama Türkiye'de kwazar var, söylenenlerin aksine ben kötü ürün olduğunu düşünmüyorum. Ürün sarfiyatı fazla sadece.

Hatta @Kzmsefa 'ya benim kwazarı satmıştım ama kendime belki 1 tane alırım yine...

MuratSarıakçalı

Çaylak Detaycı
Üye
Dayanımı ve koruması nasıl denediniz mi?
Su iticilik ve dayanıklı bence ama Yıkama ve koruma ürünleri ile desteklerseniz dayanıklı yoksa benzinlik köpüğü falan kullanırsanız çok fazla koruma sağlamaz belli bir süre sonra etkisini yitirir. Gyeon can coat yapın 1 hafta sonra da wet coat yapın gayet dayanıklı olur

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Su iticilik ve dayanıklı bence ama Yıkama ve koruma ürünleri ile desteklerseniz dayanıklı yoksa benzinlik köpüğü falan kullanırsanız çok fazla koruma sağlamaz belli bir süre sonra etkisini yitirir. Gyeon can coat yapın 1 hafta sonra da wet coat yapın gayet dayanıklı olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi[/QUOTE
Videosunu izledim açıkcası beni pek tatmin etmedi, fiyatıda çok uygun değil ayrıca, en iyi koşullarda 6 ay dayanım bir seramik için çok az değil mi? Dikkat edilmezse bir iki ayda dayanım gidecek demektir. Nasiol seramik bile bir yıl dayanıyor. Haksız mıyım hocam?

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
2 senedir Meguiars Endurance kullanıyorum, son derece memnundum. Ama şişenin dibi göründü artık :)

Sizce yeniden endurance alıp devam mı etmeliyim, yoksa sonax denemeli miyim (ömrü ve toz çekmemesi ilk önceliğim, parlaklık önemli değil mat da olsa olur parlak da) :) görüşlerinize ihtiyacım var
3D Magic Dressing denemek istersen vereyim bir dene abi. Galonla aldım kolay kolay bitiremem zaten. :komik: