Hızlı Soru - Cevap

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Öne çıkan konu #8,201
Chemical Guys Diablo hakkında görüşleriniz nelerdir abiler , alınmalı mı sulandırılıyor zaten herkes çok önermiş forumda
Cevabı siz kendi kendinize vermişsiniz zaten hocam :mutlu: O zaman hayırlısı olsun diyelim güle güle kullanın. Bu arada flowey kampanya yapıcak foruma özel R1 de alıp deneyebilirsiniz.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Hızlı ıslak wax için koch chemie-pw mi Yoksa auto glym-rapid aqua wax mı tavsiye edersiniz?
Ben pw yi f/p olarak daha çok öneririm. Rapid in aarfiyatı daha fazla,
Selamlar, bu wax hakkında ne düşünüyorsunuz iyimidir uygulaması kolay mıdır elle uygulamaya uygun mudur çeyizime eklemelimiyim ?

Uugulaması kolay, elle uygulayabilirsin. Uygun fiyata bulursan alabilirsin, kötü değil, çok iyi birşey de değil.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ben pw yi f/p olarak daha çok öneririm. Rapid in aarfiyatı daha fazla,

Uugulaması kolay, elle uygulayabilirsin. Uygun fiyata bulursan alabilirsin, kötü değil, çok iyi birşey de değil.
Abi hazır konusu geçmişken ben de bir şey danışmak isterim. Koch pw ve flowey x50 var elimde. Çok benzer buluyorum ikisini de. Rica etsem karşılaştırır mısın parlaklık, boncuklanma vs olarak senin de yorumlarını merak ediyorum.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
abi bu pompayı ön yıkama için mi kullanmalıyım? valet pro snow foam ile kombin nasıl olur, ön yıkamadan sonra bathe mi geçeyim? değerli yorumlarını paylaşabilirsen çok sevinirim, foamlance imkanım yok maalesef
Evet ön yıkama için kullanmalısın bu aleti, vp ile olur, flowey ev13 ile olur. Ön yıkama şampuanlarının hepsiyle olur. Ön yıkamadan sonra duruladıktan sonra bath ile kova yıkamasına geçebilirsin.
Abi hazır konusu geçmişken ben de bir şey danışmak isterim. Koch pw ve flowey x50 var elimde. Çok benzer buluyorum ikisini de. Rica etsem karşılaştırır mısın parlaklık, boncuklanma vs olarak senin de yorumlarını merak ediyorum.
Aynı işi yapan ürünler, x50 nin parlaklığı daha iyi, leke bırakmaz, pw nın boncuklaması biraz daha iyi bazen leke bırakabiliyor. Make your choose.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Evet ön yıkama için kullanmalısın bu aleti, vp ile olur, flowey ev13 ile olur. Ön yıkama şampuanlarının hepsiyle olur. Ön yıkamadan sonra duruladıktan sonra bath ile kova yıkamasına geçebilirsin.

Aynı işi yapan ürünler, x50 nin parlaklığı daha iyi, leke bırakmaz, pw nın boncuklaması biraz daha iyi bazen leke bırakabiliyor. Make your choose.
Teşekkürler abi, ben de benzer düşüncelerdeydim. Özellikle pw leke bırakması konusunda. X50 biraz daha hoşuma giden bir ürün kokusu ve parlaklığı sayesinde :D

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Chemical Guys Diablo hakkında görüşleriniz nelerdir abiler , alınmalı mı sulandırılıyor zaten herkes çok önermiş forumda
Onur abinin karşılaştırmasından bakabilirsin, diablo biraz tuzlu bir ürün olduğu için bütçenize bağlı ama bende kullanıyorum aşırı memnunum herhalde kullandığım en güvenli jant temizleyicisi. @KaiZeN abinin dediği gibi uygun fiyat olarak Flowey R1 deneyebilirsiniz.

Atasev

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Onur abinin karşılaştırmasından bakabilirsin, diablo biraz tuzlu bir ürün olduğu için bütçenize bağlı ama bende kullanıyorum aşırı memnunum herhalde kullandığım en güvenli jant temizleyicisi. @KaiZeN abinin dediği gibi uygun fiyat olarak Flowey R1 deneyebilirsiniz.
Diablo, Chemical Guys Signature' den daha mı zararsızdır?

csg

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Yeni boyanmış bir kaporta parçasına polisaj-wax koruma vs. uygulamadan önce ne kadar beklemek gerekir acaba boyanın tam kuruması ve nefes alması için?

Emre9110

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
3d touch tarzında korumaya zarar vermeyen bir quick detailer var mı hem de kil kaydırıcı olarak kullanılabilecek ?

emirhan2000

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Valet Pro Foamula mı yoksa Snow Foam mı tercih etmeliyiz Kwazarla ön yıkama için? Valet Pro’nun diğer ön yıkama şampuanları korumaya zarar veriyormuş diye duydum

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Valet Pro Foamula mı yoksa Snow Foam mı tercih etmeliyiz Kwazarla ön yıkama için? Valet Pro’nun diğer ön yıkama şampuanları korumaya zarar veriyormuş diye duydum
Kardeşim biraz forumu oku. Okudukça daha çok bilgi edineceksin. Daha çok öğreneceksin. Ben sana ön yıkama için Flowey ev13 önerdim 1 lt alıp deneyebilirsin. Alıcağın her ürün elbet biticek eğer memnun kalmazsan yeni bir ürün alıp deneyebilirsin

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Babamın aracının ozellikle ön sağ farında ciddi bir sararma oluşmuş, ufak bir katarakt operasyonu istiyor gibi Işlemden sonra korumaya almak için şeffaf film ile de kaplamayı düşünüyorum. Son dönemde Stek markasını çok sık duyar oldum, herkes memnun gibi. Bunun dışında tavsiye edebileceğiniz bir marka/model olur mu?

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Atasev

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Davlumbaz temizliğinde şu malzemeleri karıştırıp kullanmak doğru olur mu?

-Foamula 1
-Valet Pro APC
-Şampuan
-Demir tozu temizleyici/jant temizleyici

Fırça henüz yok