Öne çıkan konu
#8,281
Bir şeyi merak ettim daha önce de soruldu ama cdevap gelmemişti,bu sonax torpido ürünlerinin koruduğunu düşünmüyorum hepsini denemesemde 300ml bir ambalajı vardı onu almıştım ürünün üstünde de korumaya dair bir yazı ibare göremedim.Bende uzun zaman önce sonax Türkiye'ye mesaj atmıştım sağolsunlar görüldü attılar sadece
Dayanamayıp Sonax Almanya ile irtibata geçmiştim mail yoluyla fakat o maili şimdi bulamadım tekrardan mail atıp geri dönüş yapmalarını bekleyeceğim mecbur
Neyse sonaxın bu duruma açıklaması ''Koruyucu ürünlerimiz farklı kategoride satıldığını ve bizim bahsettiğimiz sonaxların sadece temizleyip mat finiş bıraktığını söylediler yani koruma etkisinin olmadığını söylediler.Üstadların buna yorumu nedir kullananların gözlem yapanların ?
Der SONAX TiefenPfleger seidenmatt reinigt gründlich und hinterlässt auf den behandelten Oberflächen eine pflegende seidenmatte Schicht. Dadurch werden Kunststoff und Gummi noch länger vor Schmutz und Witterungseinflüssen geschützt - insbesondere auch vor dem Ausbleichen durch UV-Strahlen. Frischt die Farben wieder auf, die Oberfläche erhält ein mattes gepflegtes Aussehen, einen dauerhaften Abperleffekt und einen verbesserten Schutz vor Wiederverschmutzung. Das ursprünglich matte Aussehen des Cockpits bleibt erhalten, störende Reflektionen an der Frontscheibe werden vermieden. Hinterlässt einen neuen frischen Duft.
SONAX derin bakım ipeksi mat, iyice temizler ve işlenmiş yüzeylerde besleyici ipeksi mat bir tabaka bırakır. Bu, plastik ve kauçuğu, özellikle UV ışınlarından kaynaklanan solmaya karşı kire ve havanın etkilerine karşı daha uzun süre korur. Renkleri tekrar yeniler, yüzey mat, bakımlı bir görünüm, kalıcı bir boncuk etkisi ve yeniden kirlenmeye karşı gelişmiş koruma sağlar. Kokpitin orijinal mat görünümü korunur ve ön camda can sıkıcı yansımalar önlenir. Yeni ve taze bir koku bırakır.