Hızlı Soru - Cevap

DropX

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
73
Öne çıkan konu #8,441
Satıcı Mersin' de, Mersin' de ikamet eden bir arkadaş satıcı ile görüşemez mi, şu pompalardan satın alsak.

Yeşil olandan 10₺ ye almıştım köpük atmıyor ama kullanışlı bayağı. Kalitelisi 20₺ deşmişti denemek için aldım 8-10 kullanım oldu sorun olmadı açıkçası, kimyasal kapları genel olarak zirai ilaç satan bayilerde baya uygun fiyatlarda bilginiz olsun..

DropX

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
73
Metrodan 38₺ ye bu ürünü aldık, bir arkaşdaşın aracının iç kısmı için. Bütçesi kısıtlı olunca fiyatta uygun gelince aldık ama torpidoda falan bu ürünü rahatlıkla kullanabilir miyim? Sulandırmaya Falan gerek var mıdır? Temizlikten sonra Koruyucu vs uygulamak gerekir mi? Gerekirse ne tevsiye edersiniz?

Gearbox

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
@Gearbox aslında 3D Final güzel ürün ancak su kaydırıcılığı yok ve tozuda ittiğini söyleyemem. Ben daha çok parlatmak amaçlı janta, cama, kapı aralarına uyguluyorum. Kil kaydırıcı olarak kullanıldığında yüzeyden sökmek problem oldu diye duymuştum.
Tesekkurler.. Yukarda da soyledigim gibi dışı icin buyuk beklentilerim yok ufak tefek islerim icin kullanacagim. Fazlasiyla isimi gorecektir.

Nakamura

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Metrodan 38₺ ye bu ürünü aldık, bir arkaşdaşın aracının iç kısmı için. Bütçesi kısıtlı olunca fiyatta uygun gelince aldık ama torpidoda falan bu ürünü rahatlıkla kullanabilir miyim? Sulandırmaya Falan gerek var mıdır? Temizlikten sonra Koruyucu vs uygulamak gerekir mi? Gerekirse ne tevsiye edersiniz?
Merhaba ürün konsantre şekilde satılıyor sulandırmanıza gerek yok.Torpidoda kullanabilirsiniz fakat ben bu tarz apc leri senede birkere kullanıyorum ürünün parlak bir finali olmakla birlikte çokta hoş bir limon kokusu var, bu üründen sonra af spirtz ile korumaya alabilirsiniz.

Son düzenleme:

DropX

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
73
Merhaba ürün konsantre şekilde satılıyor sulandırmanıza gerek yok.Torpidoda kullanabilirsiniz fakat ben bu tarz apc leri senede birkere kullanıyorum ürünün parlak bir finali olmakla birlikte çokta hoş bir limon kokusu var, bu üründen sonra af spirtz ile korumaya alabilirsiniz.
Konsantreyse çok yoğun olmalı ve sulandırılması gerekmez mi? Muhtemelen aracın ömründe ilk ve son kez uygulanmış olacak :) teşekkür ederim görüşünüz için :tesekkurr:

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Her zeminde uygulanabilir ürün, interior cleaner olarak geçiyor üzerinde yazdığı üzere. Kullanmadan test etmeyi unutmayın :)

DropX

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
73
Her zeminde uygulanabilir ürün, interior cleaner olarak geçiyor üzerinde yazdığı üzere. Kullanmadan test etmeyi unutmayın :)
Teşekkür ederim önceki yorumunuza nazaran tercih ettim ama üstünde ki ibareler pek aynı olmayınca bir de köşesinde yat resmî olunca acaba diye düşündüm açıkcası o yüzden danışma gereği hissettim. Çok sağolun görüşleriniz için

emrecanoran22

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tekirdağ çorlu
Merhabalar arkadaşlar, çeşitli waxlar kullandım denedim ama gözüm bu ara flowey F1 boya koruyucu olarak geçen likit waxta. Hali hazırda flowey pastalarıyla uygulama yapıyorum sonuç kendini daha iyi bütünler mi acaba diye merak ettim. Kullanan var mı acaba aramızda ya da @FloweyTurkiye ömrü boncuklanmasi gibi test verileri varsa paylaşabilir misiniz.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Herkese hayırlı geceler ağabey'lerim üstadlarım kimyasala dayanıklı sprey şişe almayı düsünüyorum forumda bircogunuz Murat plastik urünlerini kullanıyormuşsunuz arastırdıgım kadarı ile tek satılmıyormuş 40lı koli halinde veriliyormuş benim gibi almak isteyen ağabeylerim varsa toplu alım yapılması iyi olur gibi sizin dusuncelerinizide ögrenmek isterim saygılar

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Herkese hayırlı geceler ağabey'lerim üstadlarım kimyasala dayanıklı sprey şişe almayı düsünüyorum forumda bircogunuz Murat plastik urünlerini kullanıyormuşsunuz arastırdıgım kadarı ile tek satılmıyormuş 40lı koli halinde veriliyormuş benim gibi almak isteyen ağabeylerim varsa toplu alım yapılması iyi olur gibi sizin dusuncelerinizide ögrenmek isterim saygılar
ben dahil olabilirim. murat plastikten memnundum. hobiotomda 3lüsü kargo dahil 55 tl idi ama bitmiş sanırım.

Edit:alım yapılırsa acelem yok ne zaman kargolanırsa farketmez :)

Son düzenleme:

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
Toplu alım yapılır ama istanbuldan alınıp kargolama bu aralar sıkıntılı. Gönüllü bir arkadaş lazım.

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bugün ilk defa Sonax GummiPfleger kullandım. Ürünü sürdükten sonra bezle üstenden geçmek gerekiyor mu?

DropX

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
73
Hayırlı geceler bu aralar sürekli buraları meşgul etmekteyim. Yorumlardan anladığım kadarı ile mg endurance lastik ve dış sert plastikler de iyi iş çıkarıyor. Almak için netten şöyle bir bakındım fakat birden fazla formu var sanırım. En performanslı olanı sizce hangisidir? Hangisini almalıyım?

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Hayırlı geceler bu aralar sürekli buraları meşgul etmekteyim. Yorumlardan anladığım kadarı ile mg endurance lastik ve dış sert plastikler de iyi iş çıkarıyor. Almak için netten şöyle bir bakındım fakat birden fazla formu var sanırım. En performanslı olanı sizce hangisidir? Hangisini almalıyım?
Bu ürün