Hızlı Soru - Cevap

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #8,461
Hayırlı geceler bu aralar sürekli buraları meşgul etmekteyim. Yorumlardan anladığım kadarı ile mg endurance lastik ve dış sert plastikler de iyi iş çıkarıyor. Almak için netten şöyle bir bakındım fakat birden fazla formu var sanırım. En performanslı olanı sizce hangisidir? Hangisini almalıyım?
Jel olanı makbul hocam :) ben de 2 senedir jel olanını kullanıyordum ama son 1 ayda özellikle tüm meguiars ürünlerinin fiyatı %20 artınca sonax aldım :)

FloweyTurkiye

Firma Yetkilisi
Üye
Merhabalar arkadaşlar, çeşitli waxlar kullandım denedim ama gözüm bu ara flowey F1 boya koruyucu olarak geçen likit waxta. Hali hazırda flowey pastalarıyla uygulama yapıyorum sonuç kendini daha iyi bütünler mi acaba diye merak ettim. Kullanan var mı acaba aramızda ya da @FloweyTurkiye ömrü boncuklanmasi gibi test verileri varsa paylaşabilir misiniz.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Selamlar, F1 Crystal Wax Flowey polisaj serisinin boya koruyucu cilasıdır, ürün pastalarda olduğu gibi bir miktar Polygrad (mikro aşındırıcı kristal) içerir ve hafif aşındırıcıdır, bu sayede polisaj sonrası kalabilecek harelerin de giderilmesine yardımcı olur. Şartlara bağlı olarak ortalama 6 ay koruma sağlar..

DropX

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
73
Hayırlı geceler bu aralar sürekli buraları meşgul etmekteyim. Yorumlardan anladığım kadarı ile mg endurance
arada pembe new look ibareli olanlara denk geldim, bir de goldclass falan olanlar var fark yok sanırım jel olsun yeter anladığım kadarı ile

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Metrodan 38₺ ye bu ürünü aldık, bir arkaşdaşın aracının iç kısmı için. Bütçesi kısıtlı olunca fiyatta uygun gelince aldık ama torpidoda falan bu ürünü rahatlıkla kullanabilir miyim? Sulandırmaya Falan gerek var mıdır? Temizlikten sonra Koruyucu vs uygulamak gerekir mi? Gerekirse ne tevsiye edersiniz?
Sulandırmadan direk kullanıma uygun bir ürün direk plastik aksam vs kullanabilirsiniz soft bir apc iç temizleyicidir. mat güzel bir final bırakır.

müsaitbiyerde

Çaylak Detaycı
Üye
Arkadaşlar merhaba. N11 üzerinden KC Polstar aldım. Gelen ürünün kapak içinde herhangi bir koruma etiketi yoktu. Ürün bu şekilde mi geliyor yoksa daha önce açılmış mı?

UmutcanE

Acemi Detaycı
Üye
İl
Trabzon
TRY 42.56 50% İndirim | SPTA 78 adet Mini parlatma pedi araba detaylandırma matkap lehçe pedleri sünger esnek şaft parlatma tekerlekleri kiti oto parlatıcı makinesi seti
https://a.aliexpress.com/_dZMz7tL

ve

TRY 42.56 50% İndirim | SPTA Mini parlatma makinesi araba güzellik detaylandırma parlatıcı uzatma araçları parlatma kiti döner parlatıcı
US $5.99 50% OFF|SPTA Mini parlatma makinesi araba güzellik detaylandırma parlatıcı uzatma araçları parlatma kiti döner parlatıcı|Parlatma Diski| - AliExpress

Burda size sormak istediğim bir soru ile merhabalar diyorum.
Rupes lh19 a takılı kullanmak için almayı düşündüm bu arkadaşı fakat kafamda sorular var en önemlisi gelecek mi :)
Aliexpress den daha önce aldığım bi kaç ürün gelmedi kiminin parasını süresi geçtiğinden alamadım kimini iade etmediler beceremedim belkide vs.
İki farklı satıcı ve satıcılarda 3 farklı kargo seçeneği var hangisi daha sağlıklısıdır. Ürün gelmezse para iadesi alabilir miyim. Gelirse vergi ne kadar olabilir.Tavsiyelerinize açığım nasıl yapmam gerekiyor eğer gelmezse ne yapmalıyım tecrübeliler yardımcı olursa sevinirim :)

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
TRY 42.56 50% İndirim | SPTA 78 adet Mini parlatma pedi araba detaylandırma matkap lehçe pedleri sünger esnek şaft parlatma tekerlekleri kiti oto parlatıcı makinesi seti
https://a.aliexpress.com/_dZMz7tL

ve

TRY 42.56 50% İndirim | SPTA Mini parlatma makinesi araba güzellik detaylandırma parlatıcı uzatma araçları parlatma kiti döner parlatıcı
US $5.99 50% OFF|SPTA Mini parlatma makinesi araba güzellik detaylandırma parlatıcı uzatma araçları parlatma kiti döner parlatıcı|Parlatma Diski| - AliExpress

Rupes lh19 a takılı kullanmak için almayı düşündüm bu arkadaşı fakat kafamda sorular var en önemlisi gelecek mi :)
Aliexpress den daha önce aldığım bi kaç ürün gelmedi kiminin parasını süresi geçtiğinden alamadım kimini iade etmediler beceremedim belkide vs.
İki farklı satıcı ve satıcılarda 3 farklı kargo seçeneği var hangisi daha sağlıklısıdır. Ürün gelmezse para iadesi alabilir miyim. Gelirse vergi ne kadar olabilir.Tavsiyelerinize açığım nasıl yapmam gerekiyor eğer gelmezse ne yapmalıyım tecrübeliler yardımcı olursa sevinirim :)
Takipteyim.

csg

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
US $5.99 50% OFF|SPTA 78 adet Mini parlatma pedi araba detaylandırma matkap lehçe pedleri sünger esnek şaft parlatma tekerlekleri kiti oto parlatıcı makinesi seti|Parlatma Diski| - AliExpress

ve

Hepsi takipli, pek birşey değişmez bence, gelirler. 27 martta 63TL.'lik bir ürün aldım, 6 mayısta geldi, yaklaşık %10 vergi ve 8TL. gümrüğe sunma ücreti alındı. Kargolar geç de olsa geliyor şu anki durumda bile.

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
US $5.99 50% OFF|SPTA 78 adet Mini parlatma pedi araba detaylandırma matkap lehçe pedleri sünger esnek şaft parlatma tekerlekleri kiti oto parlatıcı makinesi seti|Parlatma Diski| - AliExpress

ve

Rupese takamazsınız bunu. Rotari makine gerekir. Alternatif olarak Dremel tarzı cihazlara da takılıyor ama baskı yaptığınız zaman durur. Torku yetmiyor.

UmutcanE

Acemi Detaycı
Üye
İl
Trabzon
Rupese takamazsınız bunu. Rotari makine gerekir. Alternatif olarak Dremel tarzı cihazlara da takılıyor ama baskı yaptığınız zaman durur. Torku yetmiyor.
Teşekkür ederim lh19 rupesin rotary makinesi dramel alıp kafalıklarına da dünya para vermek yerine bunu alırım diye düşündüm