Hızlı Soru - Cevap

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Bu SPTA parçayı ben aldım, kapı kollarının içleri dışında pek kullanamadım. Benimki direk metal versiyondu bu büyük ihtimal plastik kaplı. M14 dönüştürücüyle çıkıyor ve direk olarak da mandrenli matkaba takabiliyorsunuz. Uçları takmak biraz sorunlu ama taktıktan sonra pek problem olmuyor. Biraz da yorgunluktan tam becerememiştim. Ucun tutma kısmı haricinde problem yok diyebilirim iş görür. Türkiye fiyatının yarısına gelmişti herhalde aldığımda ondan dolayı çok irdelemedim. Yedek uç bulmak dışında pek problem olmaz diye sanıyorum.

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Arkadaşlar jantlardaki kurşunların yapışkanlarını ne ile temizliyorduk, unuttum?

UmutcanE

Acemi Detaycı
Üye
İl
Trabzon
Bu SPTA parçayı ben aldım, kapı kollarının içleri dışında pek kullanamadım. Benimki direk metal versiyondu bu büyük ihtimal plastik kaplı. M14 dönüştürücüyle çıkıyor ve direk olarak da mandrenli matkaba takabiliyorsunuz. Uçları takmak biraz sorunlu ama taktıktan sonra pek problem olmuyor. Biraz da yorgunluktan tam becerememiştim. Ucun tutma kısmı haricinde problem yok diyebilirim iş görür. Türkiye fiyatının yarısına gelmişti herhalde aldığımda ondan dolayı çok irdelemedim. Yedek uç bulmak dışında pek problem olmaz diye sanıyorum.
Bende Türkiye piyasasına göre düşündümde uygun oluyor. Yanında gelen parçalar dikkatli bakıldığı sürece uzun süre götürür gibi. Metal olması daha iyi olurmuş :)

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Arkadaşlar jantlardaki kurşunların yapışkanlarını ne ile temizliyorduk, unuttum?
Benim elimde Turtle Wax Zift temizleyici vardı 10 TL'ye almıştım. Yüzeye yedirip biraz bekledim sonra hafif ovalamayla bırakmıştı. Yani herhangi bir zift ürünü işinizi görecektir. Ekleme yapayım gazyağı işe yaramadı. :D
Bende Türkiye piyasasına göre düşündümde uygun oluyor. Yanında gelen parçalar dikkatli bakıldığı sürece uzun süre götürür gibi. Metal olması daha iyi olurmuş :)
Çok incelemedim ancak bunun da içi metal dışı kaplıdır diye tahmin ediyorum, belki de siyah boyalıdır.

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Bugün ilk defa Sonax GummiPfleger kullandım. Ürünü sürdükten sonra bezle üstenden geçmek gerekiyor mu?
Tam anlamı ile faydası nedir? Deneyiminizi paylaşır mısınız? Araçla giderken yoldaki esnemelerden mütevellit kapı fitil seslerini azaltıyor diye biliyorum. Sürdükten sonra direklere bulaşıyor mu mesela ☺️

graphys

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Erzurum
İç mekanda (çoğunlukla) kullanmak için bir adet fırça alayım istiyorum. Mevcutta a5d, a7d ve 2 adet Swissvax fırçam mevcut.

Work stuff albino 24 mü 16 mı? Bir de sap konusu var kauçuk mu standart mı?

Önerileriniz nedir?

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İç mekanda (çoğunlukla) kullanmak için bir adet fırça alayım istiyorum. Mevcutta a5d, a7d ve 2 adet Swissvax fırçam mevcut.

Önerileriniz nedir?
Albino serisine dayanıklı diyordu forumda ki arkadaşlar şahsen deneyimim yok ama. Fırça sapı konusunda tercih meselesi hangisi sana uygun geliyorsa

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Önerileriniz nedir?
İç mekanda fırça sapı su ile çok temas etmeyeceği için kauçuk olması gerekli değil. Ama fazla fiyat farkı yoksa kauçuklardan alın, inanılmaz kullanışlı. Özellikle WS fırçalar elden kolay kayıyor ıslanınca. Kauçuk olanları hem esnek hem de iyi tutuluyor.

Albino uygundur, boyut olarak iç mekanda çeşitli varyasyonlara ihtiyaç vardır. Yani bence 3 boy alın imkan varsa, seti olması lazım. Eğer yoksa ben 24 alırdım.

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Elinde bir miktar veya bir kutu çinli seramiği olan arkadaşlar var mı acaba?