Hızlı Soru - Cevap

Waxlover

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #8,601
Karcher K2 yıkama makineme tabancaya bağlanan hortumun daha uzununu almak istiyorum nereden temin edebilirim

Player66

Çaylak Detaycı
Üye
Seat leon mk2 siyah aracımız var dıştaki plastikler için kalıcı bir plastik yenileyici/koruyucu arıyorum.
30ml trim 310 tl civari
15ml c4 190 tl civari sizce fiyat performans olarak hangisi daha mantıklı olur ?

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Merhabalar ağabeylerim 1 ay gibi bir süredir aranizdayım yeni şeyler ögreniyorum malzeme topluyorum Murat ağabey'im den aldığım sptriz ve finale sulandırılıyormu acaba sormak istedim herhangi bir bilgi bulamadım bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler saygılar.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Merhabalar ağabeylerim 1 ay gibi bir süredir aranizdayım yeni şeyler ögreniyorum malzeme topluyorum Murat ağabey'im den aldığım sptriz ve finale sulandırılıyormu acaba sormak istedim herhangi bir bilgi bulamadım bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler saygılar.
İki ürün de sulandırılmadan kullanılıyor, zaten ben de sen gibi sora sora öğrenmeye çalışıyorum.

caner92

Usta Detaycı
Üye
İl
istanbul
sorum güncel arkadaşlar varsa bilgisi olan paylaşırsa sevinirim :)

arkadaşlar elimde menzerna 400 - 2500 - 3800 ve 4 serisi power protect ultra var. ped olarakta lake c. sarı beyaz siyah ve meguiars sarı cila pedi var. bu 4 serisi power protecti nasıl uygulamalıyım? bilgisi olan var mıdır? ürün nasıldır ne kadar süre gider ?

DropX

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
73
Tac System slika bazlı hızlı cila kullanan oldu mu? Nasıl tavsiye eder misiniz? Kalıcılık parlaklık olarak nasıldır acaba?

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Karcher K2 yıkama makineme tabancaya bağlanan hortumun daha uzununu almak istiyorum nereden temin edebilirim
Karcher aksesuar olarak satıyor ama fiyatı oldukca pahaliydi en son. Elinizdeki hortumla sanayiye gidip numune olarak gosterirseniz daha ucuza bulabilirsiniz bence.

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emirhan2000

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Parlatan Adamlarda ki Chemical Guys Streak Free Window Clean ile Glass Cleaner yeşil olan arasındaki fark nedir? Kullananlar görüşlerini paylaşabilir mi

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Seat leon mk2 siyah aracımız var dıştaki plastikler için kalıcı bir plastik yenileyici/koruyucu arıyorum.
30ml trim 310 tl civari
15ml c4 190 tl civari sizce fiyat performans olarak hangisi daha mantıklı olur ?
o fiyatlara bence değmez, çinli mr. fix seramik alın benzer performansı gösteriyor.@omrslhmms Türkiye'den almıştı yardımcı olacaktır.

Spritz sulandırılmıyor, finale için; bir şişenin 2/3 finale, 1/3 su olacak şekilde sulandırırsanız sizin renkte kullanımı daha kolay olacaktır

Tac System slika bazlı hızlı cila kullanan oldu mu? Nasıl tavsiye eder misiniz? Kalıcılık parlaklık olarak nasıldır acaba?
Quartz maxdan mı bahsediyorsunuz?, Neyin üzerine kullanmayı düşünüyorsunuz? Kalıcılık idare eder, parlaklık üst seviye üründür. Biraz kir toplar ama cure kadar toz çekmez. Tek kullanacaksanız değmez ama seramik üzerine mantıklı olabilir.

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
o fiyatlara değmez, çinli mr. fix seramik alın benzer performansı gösterir. @omrslhmms Türkiye'den almıştı yardımcı olacaktır.

Spritz sulandırılmıyor, finale için; bir şişenin 2/3 finale, 1/3 su olacak şekilde sulandırırsanız sizin renkte kullanımı daha kolay olacaktır

Quartz maxdan mı bahsediyorsunuz?, Neyin üzerine kullanmayı düşünüyorsunuz? Kalıcılık idare eder, parlaklık üst seviye üründür. Biraz kir toplar ama cure kadar toz çekmez. Tek kullanacaksanız değmez ama seramik üzerine mantıklı olabilir.
Cevabınız için teşekkür ederim ağabey

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Çoğu içeriği silika bulunduruyor quartzmax ise bahsettiğiniz qw olarak kullanacaksanız yaz aylarında dayanımı uzun sürer diye tahmin ediyorum tek başınada güçlü iş yapmaya çalışan bir ürün. Parlaklık,su iticilik tatmin edici seviyede

Player66

Çaylak Detaycı
Üye
o fiyatlara bence değmez, çinli mr. fix seramik alın benzer performansı gösteriyor.@omrslhmms Türkiye'den almıştı yardımcı olacaktır.
Hocam söylemiş olduğunuz ürün normal kaporta için bir ürün sanırım ve ne kadar ömrü var bilmiyorum, daha önce deneyen var mi acaba öğrenmek lazım. @Cavraoğlu

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Fırça ile yay derken fırçalayarak mı hocam, yoksa sadece köpüğü mü yaymak?
Sadece fırça ile yayın, ardından nemli bezle çitileyin. (Çitilemeği nazikçe yapın aman diyim tavan halısını yıpratmayın.) Zaten sıktığınız köpük uçucaktır, tavan halısın da kalmayacaktır.