Hızlı Soru - Cevap

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Koltuklar da makine kullanman daha rahat olucaktır hemde ıslak kalma gibi bir problem yaratmıyacaktır. Eğer çok gürültü olucak derseniz makine kullanmak yerine yanınıza 2 kova su alıp, su ile kimyasalları temizleyip ardından kuru bir bez ile ıslaklığı alabilirsiniz. Ama halılar için bir şey diyemicem, ben halıyı balkonda yıkayıp kurumaya bırakmıştım makine ile çekmedim yani.

Koray abinin makineyle koltuk ve halı yıkama konusunu bırakıyım.
Ev detailing - Halı, Koltuk Temizliği ve Genel Ev Temizliği

Benim de makinasız koltuk temizlemesini bırakayım.
Karantina Günlükleri
Attığınız linklere bakacağım, teşekkür ederim. Paspas olarak kışlık paspas kullanıyorum. Halı paspasları uzun süredir kullanmıyorum. Aklıma hangisi yatarsa ona göre makina yada makinasız seçeyim.

emirksk

Amatör Detaycı
Üye
Secho fx 2 hava pompalayınca piston kısmından içe doğru su alıyor ve bir süre sonra karışım hava valfinden köpürüp taşıyor. Modifiye yok Vp foamula ile sprey olarak kullanıyorum oranı 1:40 yapsam bile aynı. Piston ucundaki o-ringi yedeği ile değiştirdim fakat aynı oldu neden anlamadım. O-ringin üst tarafına ince dayson silikon çeksem mekanizmada bir bozulma olur mu ya da nasıl bir şey tavsiye edersiniz ? Kalın o-ring çoğu yer kapalı olduğu için bulamadım. Eski de değil 10. kullanışımda filan bu hale geldi.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Secho fx 2 hava pompalayınca piston kısmından içe doğru su alıyor ve bir süre sonra karışım hava valfinden köpürüp taşıyor. Modifiye yok Vp foamula ile sprey olarak kullanıyorum oranı 1:40 yapsam bile aynı. Piston ucundaki o-ringi yedeği ile değiştirdim fakat aynı oldu neden anlamadım. O-ringin üst tarafına ince dayson silikon çeksem mekanizmada bir bozulma olur mu ya da nasıl bir şey tavsiye edersiniz ? Kalın o-ring çoğu yer kapalı olduğu için bulamadım. Eski de değil 10. kullanışımda filan bu hale geldi.
Başıma hiç gelmedi ancak ilk aklıma gelen pompanın üstünde 2 litre çizgisinin üstüne çıktığınız geldi, yani fazla su ve şampuan katmış olabilirsin. En iyisi video veya detaylı fotoğraf çekip atmanız.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Eski bir Koçtaş çalışanı olarak ihtimal dahilinde bile değil. İş etiği olarak çok dürüst koç gurubu. Güvenle alabilirsiniz, Liqui Moly sahtesi yok diye biliyorum ayrıca. Motul, Mobil alırken özellikle dikkat edilmeli.

emirksk

Amatör Detaycı
Üye
Başıma hiç gelmedi ancak ilk aklıma gelen pompanın üstünde 2 litre çizgisinin üstüne çıktığınız geldi, yani fazla su ve şampuan katmış olabilirsin. En iyisi video veya detaylı fotoğraf çekip atmanız.

Kısaca içeride basınç varken buraya su doluyor. Sonra da foam gibi köpürüp hava valfinden taşıyor. Bu arada sorduğum kişiler normal değil demişti o yüzden sorunun buradan kaynaklandığını düşünüyorum. 2 litreyi hiç aşmıyorum karışım oranı da fazlasıyla düşük.

Hilmi

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Eskisehir
Arkadaslar bisey sormak istiyorum stargil firca almak istiyorum. Arac ici temizligi ve dis aksamlari icin hangi numarasini almam lazim? 16 numara nasil?

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy

Evet duruyor, bu contanın üzerine ve ya altına ince çizgi şeklinde silikon uygulasam yararı olur mu acaba ? Yedek contası da aynı şekilde sızdırıyor oradan.
Buradaki vana isini yapan yumusak plastik kisimdan aliyor olarabilir mi? Orada aciklik varsa belki olabilir.

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi