Hobiotom.com & Flowey Kampanyasi (Kupon Kodu Eklendi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DMR

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
@Hobiotom Mağazanıza gelip bu indirimli fiyatlardan ürün alabilir miyiz?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34
kampanya için teşekkürler birde kredi kartı taksitli alışverişlerde bu kadar faiz olmasaydı çok güzel olacaktı

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Kampanya için çok teşekkür ederiz. Flowey beğenerek kullandığım ürünleri var Umarım forum üyelerimiz için faydalı olur.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Ben de @Murat a katılıyorum
Aslında fırsat niteliğinde fiyatlar var
Kendi adıma değerlendireceğim
Yalnız yartılan bazı beklentiler karşılanmadı
Bence bu yüzden bazı arkadaşlar memnun kalamadı
Mesela ilk siparişte sınırlı stok olan ve devamının aynı fiyattan satılacağı söylenen x50 ilk bakışta iki katına çıkmış gibi gözüktü

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Fiyatlar herkesi memnun etmemiş olsada en azından hobi gurubu yani bizler için böyle emek verildiğini görmek güzel :cicek: ,önceki satış konularına ek olarak kredi kartı ve ücretsiz kargo imkanı adaletli bir yaklaşım sağlayabiliyor diye düşünüyorum. Adı geçen firmalara ve yönetimimize kampanya için teşekkürler :tesekkurr:

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Kampanya için teşekkürler @Hobiotom @Pro . B33'ün sulandırma oranı da düşünüldüğünde fiyat gayet iyi. Sanırım kupon uygulandığında kargo sınırının altında kalıyor o sebeple yanına bir ürün daha bakıyorum.

Bu arada Mesafeli Satış Sözleşmenizde iade ile ilgili prosedürde ulaşılması için yazdığınız telefon numarası bir yazılım firmasına ait çıkıyor bilginiz olsun. Aynı firmaya mı yaptırdınız sitenizi bilmiyorum ancak hem metnin daha doğru olması açısından hem de ilgili yazılım firması ile sıkıntı yaşamamanız açısından değiştirmenizi tavsiye ederim. Ayrıca sitenizde Kişisel Verileri Koruma Kanunu kapsamında "Aydınlatma Metni" ve "Gizlilik ve Çerez Politikası"nın da bulunması gerekli. Nisan ayından itibaren Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından e-ticaret sitelerine denetim geliyor. Ceza ile karşılaşmayın. Siz forum için bir adım atmışsınız ben de iyiniyet çerçevesinde uyarayım dedim. :)

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34
Kampanya için teşekkürler @Hobiotom @Pro . B33'ün sulandırma oranı da düşünüldüğünde fiyat gayet iyi. Sanırım kupon uygulandığında kargo sınırının altında kalıyor o sebeple yanına bir ürün daha bakıyorum.

Bu arada Mesafeli Satış Sözleşmenizde iade ile ilgili prosedürde ulaşılması için yazdığınız telefon numarası bir yazılım firmasına ait çıkıyor bilginiz olsun. Aynı firmaya mı yaptırdınız sitenizi bilmiyorum ancak hem metnin daha doğru olması açısından hem de ilgili yazılım firması ile sıkıntı yaşamamanız açısından değiştirmenizi tavsiye ederim. Ayrıca sitenizde Kişisel Verileri Koruma Kanunu kapsamında "Aydınlatma Metni" ve "Gizlilik ve Çerez Politikası"nın da bulunması gerekli. Nisan ayından itibaren Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından e-ticaret sitelerine denetim geliyor. Ceza ile karşılaşmayın. Siz forum için bir adım atmışsınız ben de iyiniyet çerçevesinde uyarayım dedim. :)
B33 indirimle 92,86 ya geliyor 50 tl üzeri ücretsiz kargo olduğuna göre yanına bir ürün bakmana gerek yok fakat ben olsam bakardım :)

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
@ffsahin @M U R A T teşekkürler beyler. Kargoyu hesaplarken her nedense EV13 fiyatı kalmış aklımda.

Son düzenleme:

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Ben cam temizleyici aldım piyasada adam gibi konsantre cam temizleyici bulmak zor ki floweyin bu ürünü beğeniliyor bakalım yanına bir de flowey şişelerle güzel olur.

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Bende bugün @onurçiko nun tavsiyeleri üzerine s3 glass cleaner ve 50tl nin altinda kaldigi icin sprey şişe aldım. 1:15 sulandirilmasi düsünuldugunde normal bir camsil fiyatindan ucuza geliyor ;)

Hobiotom

Firma Yetkilisi
Üye
İl
İzmir

Teşekkür ederiz bilgi verdiğiniz için gerekli düzenlemeler yapılmıştır :)

Hobiotom

Firma Yetkilisi
Üye
İl
İzmir
X50 ve Glass Cleaner Bölünmüş ürünleri eklenmiştir, İ2'yi malesef şuanda tedarik edemiyoruz, pasta gruplarınıda kampanya süresi içerisinde getirtmeye çalışacağız arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...