Hobiotom.com & Flowey Kampanyasi (Kupon Kodu Eklendi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakankılıç

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bursa
Ben cam temizleyici aldım piyasada adam gibi konsantre cam temizleyici bulmak zor ki floweyin bu ürünü beğeniliyor bakalım yanına bir de flowey şişelerle güzel olur.
Merhaba, flowey konsantre cam trmizleyici alıcam ama normal cam temizleyicilerden nasıl bir farkı var örneğin sirkeli camsiller var veya normal olanları bu ürünün farkı nedir ?

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Merhaba, flowey konsantre cam trmizleyici alıcam ama normal cam temizleyicilerden nasıl bir farkı var örneğin sirkeli camsiller var veya normal olanları bu ürünün farkı nedir ?
Her cam temizleyicinin temizleme kabiliyeti aynı değil ve otomobillere uygun olmayabilir, keza camı temizlemenin yanında parlatma vs de önemli. Flowey forumda kullanılmış ve beğenilmiş bir cam temizleyici ben henüz denemedim. Konsantre özelliği yanılmıyorsam 1/15. Yani 1.4 litre suya 0.1 lt flowey karıştırıp kullanabilirsiniz.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Her cam temizleyicinin temizleme kabiliyeti aynı değil ve otomobillere uygun olmayabilir, keza camı temizlemenin yanında parlatma vs de önemli. Flowey forumda kullanılmış ve beğenilmiş bir cam temizleyici ben henüz denemedim. Konsantre özelliği yanılmıyorsam 1/15. Yani 1.4 litre suya 0.1 lt flowey karıştırıp kullanabilirsiniz.
1.4 litre su mu yoksa 1.5 litre su mu? :saskin::saskin:

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
1.4 litre su mu yoksa 1.5 litre su mu? :saskin::saskin:
Yuvarlak hesap 1.5 litrelik şişe örneği verdim ve karışımda 1.4 litresi su 0.1 litresi ise konsantre olmak üzere toplam 1.5 litre olarak verdim. Yani 1.5 litrelik karışımın 1/15’i konsantre oluyor. 1.5 litre su dersek o zaman 1.6 litrelik şişe bulmak lazım:p

Son düzenleme:

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ben de genelde böyle yuvarlama yapıyorum karışımları yoğunluğu Bi tık daha az oluyor ama alışkanlık oldu sanırım

hakan34

Çaylak Detaycı
Üye
öncelikle güzel hoş hediyeler için teşekkur ederim..ama S3 aldım 1LT kapı elime alınca yarım gibi geldi aklıma takıldı cam olan şişe de 1 litre ona boşalttım
ki resimlerdede göründüğünü gibi yaklaşık 200-250 ml eksik olduğunu fark ettim inşallah fazla kişiler yaşanmamıştır bu sıkıntıyı
@Hobiotom @FloweyTurkiye
. IMG_5714.jpg IMG_5715.jpg IMG_5716.jpg

Son düzenleme:

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
öncelikle güzel hoş hediyeler için teşekkur ederim..ama S3 aldım 1LT kapı elime alınca yarım gibi geldi aklıma takıldı cam olan şişe de 1 litre ona boşalttım
ki resimlerdede göründüğünü gibi yaklaşık 200-250 ml eksik olduğunu fark ettim inşallah fazla kişiler yaşanmamıştır bu sıkıntıyı
. Ekli dosyayı görüntüle 8427 Ekli dosyayı görüntüle 8428 Ekli dosyayı görüntüle 8429

Hocam merhaba,

Bende şimdi görünce yazdıklarını dedim gidip kontrol edeyim. İlk olarak güvenlik klipsi hiç cırtlamadan açıldı, yani açılmış. S3 ile birlikte aldığım eagles fısfıs şişede ml ler yazdığı için ona boşalttım. İşte görüntü ayıptır, günahtır diyorum. Başka birşey de demek istemiyorum. Yaklaşık 850ml.

IMG_20190331_020846.jpg

hakan34

Çaylak Detaycı
Üye
Hocam merhaba,

Bende şimdi görünce yazdıklarını dedim gidip kontrol edeyim. İlk olarak güvenlik klipsi hiç cırtlamadan açıldı, yani açılmış. S3 ile birlikte aldığım eagles fısfıs şişede ml ler yazdığı için ona boşalttım. İşte görüntü ayıptır, günahtır diyorum. Başka birşey de demek istemiyorum. Yaklaşık 850ml.

Ekli dosyayı görüntüle 8432
benim şişe sağlamdı abi ama azdı bariz belliydi bu sıkıntılar nasıl çözülür bilmiyorum artık mağdurlar fazla gibi

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Ben de birkaç parça sipariş vermiştim. Yarın ölçümünü yapayım.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Sorun yapmayın ürünlerin ağırlıkları farklı ya ondandır @Detail Guy Dursun daha detaylı bilgi verebilir belki. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...