O zaman sizin ürünler niçin "Litre" olarak paketlendiğinde aynı bidonda ürün farkına göre seviyeleri farklı oluyor?
Ben herhangi bir ürün almadım ama açıkçası ürünler için kampanya başladığından bugüne kadar indirim kuponu tanımı sonrası bazı ürünlerde fiyat artışı olsun alım yapanlara dağıtımı olsun hep sorunlar var ve açıkçası yaptığınız hiçbir açıklamanın düzgün bir karşılığı yok benim gözümde.
Üürün alan arkadaşlar ne düşünüyor bilemiyorum fakat bir kaç mesaj önce de yazdığım gibi naçizane tavsiyem açıklamalarınızı özellikle şu lt-gr/cm3 ile ilgili olanı tekrar gözden geçirin lütfen.
Keyifli faydalı güzel forumlar.
Evet 3-4 mesajda anlatmaya çalıştım ve ürünlerinin büyük bidon fotoğraflarını da buradan paylaştım. Aynı bidonda farklı ürünler farklı seviyelerde görününür, bunun sebebi bu ürünler su değildir, yoğunluğu vardır ve konsantredir. Şişeler ölçü aleti değildir, ağzına kadar doldurulması demek 1 litre ürün olması demek değildir ve değişir. Litre ölçüsünün ne olduğunu biz gayet iyi biliyoruz ve yeteti kadar açıkladık.
Çok önemli; indirim kuponundan sonra nasıl bir fiyat artışı oldu anlatırmısınız bana lütfen?
Sadece foruma özel bir kampanya yapıldı, forum dışından ürünler indirimli satın alınamasın diye indirim kodu eklendi. Hobiotom un ki diğer flowey ürünleri de kampanya ya dahil edildi, fiyatları foruma özel olsun diye artırıldı, indirim kodu girince forumda özel indirimli hale geldi, bunun nesini anlamadınız?
Hobiotom firması kar amacı gütmeden kendi altyapısını kullanarak kampanyaya katıldı, karsız sattığını ispat ederim size faturalar üzerinden. Biz; büyük bayilerimize yapmadığımız iskontoyu forum için yaptık.
Ürünlerimizin kalitesi zaten biliniyor, fiyatlarımız ortada, bizden alışveriş yapan onlarca değerli forum üyesi var ve kimse şimdiye kadar madur olmadı olmazda. Sorgu sualsiz ürünüm eksik diyen müşteriye de eksik oranına bakmadan gönderim yapacağız.
Keyifli forumlar dilerim, saygılarımla