Hobiotom.com & Flowey Kampanyasi (Kupon Kodu Eklendi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ramazanerdmr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Yıllardır

Akaryakıt sektörüne 20 yılımı verdim, o gördüğünüz petrol istasyonlatının, akaryakıt pompalarının, otomasyon sistemlerinin tamamının satışını ve kurulumunu yapıyoruz. O pompalar litre olarak çalışır, benzin ve mazot tabancalarının hepsinin ayrı ayrı kalibrasyonu yapılır, tabanca da ürün değişimi yapıldığı zamanda kalibrasyon yenilenir. Her yılda periyodik kontrolleri önce tarafımızdan sonra da sanayi bakanlığı tarafından yapılır.
Ben elimde 5lt bidon ile gidip benzin yada mazot alsam bidondaki çizgi farklımı çıkacak diyorsunuz?

FloweyTurkiye

Firma Yetkilisi
Üye
Ben elimde 5lt bidon ile gidip benzin yada mazot alsam bidondaki çizgi farklımı çıkacak diyorsunuz?
Aynı çıkar, tabanca da ürün değişimi yapılmışsa ve kalibrasyon yapılmadıysa farklı çıkar. Yurtdışından gelen pompalar ülkelerinde kerosen ile kalibrasyon yapıldığı için burada kurar kurmaz yeniden kalibrasyon yaparız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ramazanerdmr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Aynı çıkar, tabanca da ürün değişimi yapılmışsa ve kalibrasyon yapılmadıysa farklı çıkar. Yurtdışından gelen pompalar ülkelerinde kerosen ile kalibrasyon yapıldığı için burada kurar kurmaz yeniden kalibrasyon yaparız

O zaman sizin ürünler niçin "Litre" olarak paketlendiğinde aynı bidonda ürün farkına göre seviyeleri farklı oluyor?

Ben herhangi bir ürün almadım ama açıkçası ürünler için kampanya başladığından bugüne kadar indirim kuponu tanımı sonrası bazı ürünlerde fiyat artışı olsun alım yapanlara dağıtımı olsun hep sorunlar var ve açıkçası yaptığınız hiçbir açıklamanın düzgün bir karşılığı yok benim gözümde.

Üürün alan arkadaşlar ne düşünüyor bilemiyorum fakat bir kaç mesaj önce de yazdığım gibi naçizane tavsiyem açıklamalarınızı özellikle şu lt-gr/cm3 ile ilgili olanı tekrar gözden geçirin lütfen.

Keyifli faydalı güzel forumlar.

FloweyTurkiye

Firma Yetkilisi
Üye
O zaman sizin ürünler niçin "Litre" olarak paketlendiğinde aynı bidonda ürün farkına göre seviyeleri farklı oluyor?

Ben herhangi bir ürün almadım ama açıkçası ürünler için kampanya başladığından bugüne kadar indirim kuponu tanımı sonrası bazı ürünlerde fiyat artışı olsun alım yapanlara dağıtımı olsun hep sorunlar var ve açıkçası yaptığınız hiçbir açıklamanın düzgün bir karşılığı yok benim gözümde.

Üürün alan arkadaşlar ne düşünüyor bilemiyorum fakat bir kaç mesaj önce de yazdığım gibi naçizane tavsiyem açıklamalarınızı özellikle şu lt-gr/cm3 ile ilgili olanı tekrar gözden geçirin lütfen.

Keyifli faydalı güzel forumlar.
Evet 3-4 mesajda anlatmaya çalıştım ve ürünlerinin büyük bidon fotoğraflarını da buradan paylaştım. Aynı bidonda farklı ürünler farklı seviyelerde görününür, bunun sebebi bu ürünler su değildir, yoğunluğu vardır ve konsantredir. Şişeler ölçü aleti değildir, ağzına kadar doldurulması demek 1 litre ürün olması demek değildir ve değişir. Litre ölçüsünün ne olduğunu biz gayet iyi biliyoruz ve yeteti kadar açıkladık.

Çok önemli; indirim kuponundan sonra nasıl bir fiyat artışı oldu anlatırmısınız bana lütfen?
Sadece foruma özel bir kampanya yapıldı, forum dışından ürünler indirimli satın alınamasın diye indirim kodu eklendi. Hobiotom un ki diğer flowey ürünleri de kampanya ya dahil edildi, fiyatları foruma özel olsun diye artırıldı, indirim kodu girince forumda özel indirimli hale geldi, bunun nesini anlamadınız?
Hobiotom firması kar amacı gütmeden kendi altyapısını kullanarak kampanyaya katıldı, karsız sattığını ispat ederim size faturalar üzerinden. Biz; büyük bayilerimize yapmadığımız iskontoyu forum için yaptık.
Ürünlerimizin kalitesi zaten biliniyor, fiyatlarımız ortada, bizden alışveriş yapan onlarca değerli forum üyesi var ve kimse şimdiye kadar madur olmadı olmazda. Sorgu sualsiz ürünüm eksik diyen müşteriye de eksik oranına bakmadan gönderim yapacağız.

Keyifli forumlar dilerim, saygılarımla

Ramazanerdmr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Evet 3-4 mesajda anlatmaya çalıştım ve ürünlerinin büyük bidon fotoğraflarını da buradan paylaştım. Aynı bidonda farklı ürünler farklı seviyelerde görününür, bunun sebebi bu ürünler su değildir, yoğunluğu vardır ve konsantredir. Şişeler ölçü aleti değildir, ağzına kadar doldurulması demek 1 litre ürün olması demek değildir ve değişir. Litre ölçüsünün ne olduğunu biz gayet iyi biliyoruz ve yeteti kadar açıkladık.

Çok önemli; indirim kuponundan sonra nasıl bir fiyat artışı oldu anlatırmısınız bana lütfen?
Sadece foruma özel bir kampanya yapıldı, forum dışından ürünler indirimli satın alınamasın diye indirim kodu eklendi. Hobiotom un ki diğer flowey ürünleri de kampanya ya dahil edildi, fiyatları foruma özel olsun diye artırıldı, indirim kodu girince forumda özel indirimli hale geldi, bunun nesini anlamadınız?
Hobiotom firması kar amacı gütmeden kendi altyapısını kullanarak kampanyaya katıldı, karsız sattığını ispat ederim size faturalar üzerinden. Biz; büyük bayilerimize yapmadığımız iskontoyu forum için yaptık.
Ürünlerimizin kalitesi zaten biliniyor, fiyatlarımız ortada, bizden alışveriş yapan onlarca değerli forum üyesi var ve kimse şimdiye kadar madur olmadı olmazda. Sorgu sualsiz ürünüm eksik diyen müşteriye de eksik oranına bakmadan gönderim yapacağız.

Keyifli forumlar dilerim, saygılarımla
Merhabalar, öncelikle yeni eklenen ürünler için fiyat artışı yada düşüşü yapılmamıştır çünkü onlar için düzenlemeler sürmekteydi ve kupon kodu denemeleri yapılıyordu alt yapıda ilk kampanya konuşulduğunda size özel net fiyatlar verilmek istendi fakat foruma özel kod olabilmesi için yüzdelik oran gerekiyordu yani ana fiyatlar hep belliydi kupon kodu buna göre ayarlanıyordu..

cds ürünleri içinde ilk yükleme yapıldığındaki fiyatlar üzerinden malesef yüzde 30 indirim yaptığımızda ürün zarara düşüyordu bu nedenle yükseltmemiz gerektiğini Ahmet bey'ede bildirdim bu konuda anlayış rica ediyorum sizlerden yinede kupon kodu ile önceki fiyatlardan kesinlikle uyguna alınıyor.. n11 fiyatları değiştirilmemiştir kontrol edilebilir.

B33 fiyatlarının öncekine göre farklı olmasının sebebi ise kargo ücretsiz olması ve malum komisyonların kesilmesidir. Onlar dışında bu kampanyayı hiçbir kar amacı gütmeden yaptık arkadaşlar.
Hobiotom yapmış o fiyat artışı ile ilgili açıklamayı bakabilirsiniz hatta forum üyelerinin de var sitemi fiyat artışı ile ilgili tabiki kupon girince fiyat daha uyguna geliyor ancak kuponsuz ürün fiyatında artış yapılmış.

Ama bakın tekrar diyorum ölçü birimi olarak "Litre" diyorsanız ürünün yoğunluğuna akışkanlığına göre seviye değişmez gr/kg değeri değişir onada kimsenin itirazı yoktur.

Neyse dediğim gibi ben ürün almadım ama alan arkadaşların ölçü birimindeki hatalardan kaynaklı mağduriyetini sorgusuz sualsız giderdiğinize göre bir hata olduğunu kabul ediyorsunuz o bile güzel.

Saygılarımla.

İdris

Usta Detaycı
Üye
İl
Bursa
Arkadaslar beni yanlis anlamyin bi ornek vermek istiyorum ben kirsal kesimden dogal bal aliyorum 1 kilo bali bildigimiz salca kavanoz larina koyuyolar ama 500 ml yani yarim kiloluk kavonazda satiyolar ilk basda bende sasirmistim bu kavanoz yarim dedim bal yogun oldugu icin tart anlarsin demislerdi

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34
Arkadaslar beni yanlis anlamyin bi ornek vermek istiyorum ben kirsal kesimden dogal bal aliyorum 1 kilo bali bildigimiz salca kavanoz larina koyuyolar ama 500 ml yani yarim kiloluk kavonazda satiyolar ilk basda bende sasirmistim bu kavanoz yarim dedim bal yogun oldugu icin tart anlarsin demislerdi
Hocam bali kg ile satiyorlar litre ile degil o yuzden durum oyle litre deselerdi bal da olsa salcada olsa 2 adet 500 ml lik kavanoz vermeleri gerekirdi

BlaJKeagle

Amatör Detaycı
Üye
Bir yerde bir yanlışlık yada bir yanlış anlaşılma var kesinlikle. Satıcının art niyetli olmadığı belli. Hiç bir esnaf böyle bir şeye tenezzül etmez küçük hesaplara girmez hele ki bir ürünün distribütörlüğünü almış büyük bir esnaf.
Umarım yanlış anlaşılma kısa sürede giderilir. Herkes tatmin olur.

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Ben de kendi gözlemlerimi yazayım aşağıda görüldüğü üzere flowey s3 ve flowey x50 ağırlıkları yer alıyor.

Flowey s3: 905 gr
Flowey x50: 883 gr

Burada ise FLOWEYİN KENDİ ŞİŞELERİNDE yaptığım litre bazında yaklaşık ölçümler yer alıyor.

Flowey s3: 0.83 litre
Flowey x50: 0.81 litre

Yani sonuç olarak ne 1 litreyi ne de 1 kiloyu yakalayamadık halbuki floweyin kendi şişelerinde tartmama rağmen.

Bence de ortada bir eksik gönderim var yakışmadı floweye en azından ya 1 kilo ya 1 litre olmalıydı ikisi de yok.

Hakankılıç

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bursa
Anlamadığım bir konuda şu, floweyin çok çeşitli ürünleri var iken neden @Hobiotom da çeşit çok az, bizi aydınlatırsanız sevinirim. Eğer gelecek parti varsa bekliyelim sipariş için.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Şunu söylemek istiyorum. @FloweyTurkiye Öncelikle ilginiz ve iyi niyetiniz için kendi adıma teşekkür etmek istiyorum.

Eğer bir ürünü 1 litre olarak satıyorsanız, ürünü hacim ölçer kaba koyduğumuz zaman 1 litre çıkmak zorunda. İsterse tartınca 5 kilo gelsin, 1 litre hacminde olmalı. Siz yoğunluğa göre değil, litreye göre satış yapıyorsunuz.
Ha kiloya göre satış yaptığınızı farzedersek; o zaman tarttığımızda kilo tam çıkacak, hacmi ölçtüğümüz zaman hacmi farklılık gösterecek.
Örn, 500 gram jel ve 500gram su farklı hacim kaplar, kütleleri aynıdır.
500ml jel ve 500 ml su aynı hacmi kaplar, kütleleri farklıdır.
Sizin gönderdiğiniz ürünlerde hem kütleler hem hacimler eksik çıkmakta.

Ekleme yapayım;
Hacim; maddenin uzayda kapladığı alandır. Maddenin cinsinden, yoğunluğundan bağımsızdır. Litre litredir.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Siz 1 kilo bal alıyorsunuz. 500ml bal 1 kilo geliyor sıkıntı yok.
1 litre bal diyip 500ml kavanozda verirlerse o zaman sıkıntı :)
'500 ml yani yarım kiloluk' derken hata yapıyorsunuz..
O yarım kiloluk kavanoz değil, yarım litrelik kavanoz. Boş hacmin kütlesini ölçemezsiniz ki yarım kiloluk kavanoz diyesiniz. Çok basit bir şey aslında

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Urunleri tarttim s3 900 gr ev 12 850 gr b33 5 kg ve ev 13 4.15 kg geldi yani litre yerine kg olarak gonderilmis gibi olcum kabim yanimda olmadigi icin urunleri litre olarak olcemedim imkani olan urun urun olcebilir mi
Flowey olmasa da farklı markaların 5 lt. ürünlerini aldım ve hepsinde de seviye aynıydı.
@FloweyTurkiye 'nin bugüne kadar olumsuz bir tavrına rastlamadım, bu durumun da düzeltileceğini düşünüyorum.
Konunun takipçisiyim, vereceğim siparişi bekletiyorum.

omers25

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Kupon kodunuz geçersiz, süresi ya da kullanım limiti dolmuş., böyle hata alıuorum sebebi nedir

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Flowey olmasa da farklı markaların 5 lt. ürünlerini aldım ve hepsinde de seviye aynıydı.
@FloweyTurkiye 'nin bugüne kadar olumsuz bir tavrına rastlamadım, bu durumun da düzeltileceğini düşünüyorum.
Konunun takipçisiyim, vereceğim siparişi bekletiyorum.
Ben iletişime geçtim salı günü oluşan eksik ml kadar göndericeklerini belirttiler. Çarşamba elimde olur tahminen geldiğinde yazarım tekrar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...