Infinity Supergloss+ vs MadCow Colossus Magnitude io2 Wax

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emeğine sağlık abi uygulama bir yana video ve fotoğraf konusunda daha çok yorulduğunu tahmin edebiliyorum :komik:
Bende ki eski superglossta uygun koşullarda saklanmasına rağmen sanırım bozulma yapmış. Bu testten sonra yenisini merak etmedim değil :)

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Elinize sağlık,güzel video güzel test olmuş
Teşekkür ederim, beğenmenize sevindim.
Eline sağlık abi video güzel olmuş, ınfınıty wax'ı bende çok sevdim su iticilik olsun kokusu olsun çok hoşuma gitti.uygulaması Fusso dan daha zevkli geldi :)
Teşekkür ederim, bence de fussodan çok daha keyifliler.
eline sağlık abi çok güzel bir test olmuş :)
Teşekkür ederim kardeşim.
Elinize sağlık abi. Daha hiç wax kulmanmadım aracımı yıkayıp her yıkama sonunda qw atıp kuruluyorum. Wax konuları baya bir okudum, ilk defa kullanacak olanlara soft99 kiwami, fusso veya bu superglossları mı tavsiye edersiniz abi? Aracım beyaz, önceliğim dayanıklılık. Küçük gramajlı ürünler bulabilsem bir kaç çeşit denemek istiyorum
Teşekkür ederim kardeşim, bu hobinin en keyifli yanıdır wax uygulamak. bir an önce wax a geçeesiniz inşallah.
Yazdıklarınızın üçüde farklı karakterde waxlar, yerine ve zamanına göre üçüde kullanılır. Kiwami bunlardan parlak netice verir ama bunlarkadra dayanmaz, bulunduğunuz yerin iklimi çok sert ise fusso tavsiye ederim, ama biraz da yumuşak yada ben araca vakit ayırırım biraz daha az gitsin önemli değil derseniz infinity öneririm. Ama mesela tercihiniz jay wax olacaksa direk jaywax öneririm gözüm kapalı.
Elinize sağlık hocam. Henüz wax olayına girmedim bu tarz başlıkları okuyorum videolar izliyorum ama bakalım bi ürün alıp denemek istiyorum
Teşekkür ederim, yukarıda da yazdım, en keyifli yanı wax uygulamak bana göre. Foeumda çok wqx uyhulaması var, ayrıca benimde daha deneyeceklerim var. Size en hitap edeni tercih edersiniz.
Teşekkür ederim
Hocam 200gr değilde 50 gr lık veya bölünmüş nereden bulabilirim
Yakında @Tonyukuk07 getirecek sanırım.
İnceleme için teşekkürler Onur takipteyiz

DENİZLİ
Teşekkür ederim Sensei,
@onurçiko Onur, ellerine ve emeğine sağlık, izelerken özellikle kaputun bize göre en sol kısmındaki boncuklanmaya bayıldım. Yanlız, o müziği çok mu aradın, sabah sabah videoyu izlerken dedim herhalde wax'lardan birine birşey oldu :D:D Müzik sayesinde aynı anda değişik duygulara kapıldım :D:D
Teşekkür ederim Hakan, senin kadar testler yapamıyorum, zahmetli gerçekten.
Müzik neden öyle oldu anlamadım, dikkat edeyim bundan sonrakilere.
Ellerine sağlık hacı
Takipteyim
Teşekkür ederim hacı.
Ellerine sağlık abi , yeni seri supergloss hiç fena gözükmüyor..
Teşekkür ederim kardeşim, acıkçası ben eski seriden de memnunum ambalaj dışında.
Ellerinize sağlık, teşekkür ederiz :)
Teşekkür ederim
Eline sağlık abi özellikle wax testlerini daha bi çok seviyorum
Teşekkür ederim, bundan sonra daha sık yapmaya çalışacağım.
Ellerine sağlık üstad. Test gayet güzel. En merak ettiğim Murat hocamın waxı oldu. Umarım dayanımı da çok iyi olur.
Teşekkür ederim, Murat'ın waxından ben de çok umutluyum, hadi inşallah diyelim.
Teşekkür ederim İdris'cığım.
Ellerine sağlık masterim hidrofobyanın yanında haresizlikte insanı kendine çekiyor. Maşallah:nazar:
Teşekkür ederim kardeşim, hare sevmeyen bir topluluğuz:) hidrofobiye bayılırız...
Ellerine sağlık güzel bir karşılaştırma olmuş, Supergloss+ benim de denediğim sevdiğim bir wax olmuştu. Madcow dediğim gibi biraz yavaş kalmış videolarda gördüğüm kadarı ile.
Teşekkür ederim, gelmeni bekliyorum, yeni ürünleri deneyelim.
Emeğine sağlık abi uygulama bir yana video ve fotoğraf konusunda daha çok yorulduğunu tahmin edebiliyorum :komik:
Bende ki eski superglossta uygun koşullarda saklanmasına rağmen sanırım bozulma yapmış. Bu testten sonra yenisini merak etmedim değil :)
Teşekkür ederim kardeşim, bende bir bozulma yaşanmadı ama sıkıntılı bir wax sanırım.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Teşekkür ederim Hakan, senin kadar testler yapamıyorum, zahmetli gerçekten.
Müzik neden öyle oldu anlamadım, dikkat edeyim bundan sonrakilere.
.
Estağfurullah, nocopyrightsound veya youtube'un şugar önerilerinden seçebilirsin :) Gerçi ben uzun süredir müzik eklemiyorum. Kendi sesim ile müzik yaparım :D :D

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Estağfurullah, nocopyrightsound veya youtube'un şugar önerilerinden seçebilirsin :) Gerçi ben uzun süredir müzik eklemiyorum. Kendi sesim ile müzik yaparım :D:D
Sendeki gibi davudi bir sesimiz yok ki bizim, artık idare edin:) youtube önerilerine bakayım bakalım.

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Eline sağlık abi. Benim kullandığım tonyini de denemeni tavsiye ederim. Senin yorumunu çok merak ediyorum, ben çok fazla wax kullanmadım ama şuan çok memnunum üründen :)

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@onurçiko, üstad. ellerine saglık. ne kadar güzel bir test. özel yapım waxlar yenisi eskisi en ince ayrıntıya kadar girilimiş detaylar. çok zevkli. siz olmasanız böyle ürünleri göremeyiz testlerini izleyemeyiz tr 'de. çok teşekkürler sonuçları ne olursa olsun kailte çok yüksek. eleriniz dert görmesin.

iyi detaylar.

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık abi. Benim kullandığım tonyini de denemeni tavsiye ederim. Senin yorumunu çok merak ediyorum, ben çok fazla wax kullanmadım ama şuan çok memnunum üründen :)
Teşekkür ederim kardeşim, kısmetimizde varsa deneriz inşallah birgün.

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
@onurçiko, üstad. ellerine saglık. ne kadar güzel bir test. özel yapım waxlar yenisi eskisi en ince ayrıntıya kadar girilimiş detaylar. çok zevkli. siz olmasanız böyle ürünleri göremeyiz testlerini izleyemeyiz tr 'de. çok teşekkürler sonuçları ne olursa olsun kailte çok yüksek. eleriniz dert görmesin.

iyi detaylar.
Aman üstadım, estağfurullah. Beğenmeniz benim için çok büyük mutluluk.

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Testimizdeki izlenimlerimlerimden birini daha aktarmak isterim.
Yıkama ardından ilk uygulamada atamadığım ikinci katı test bölgeleri dışındaki yerlere uyguladım. Parlaklık olarak oldukça farketti. Bu ürünü iki kat uygulamak çok daha verimli sonuçlar ortaya çıkarıyor. Bakalım dayanım olarak ne kadar fark edecek. Takibe devam.

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Eline sağlık hocam. Yine Wax masrafı çıkacak bize anlaşılan. senin konularına giriş yaparken tereddüt yaşıyorum. :)

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Ellerine sağlık abi yine çok güzel bir inceleme olmuş. Bir carnauba değiller ama :)