Jant Temizliği - Balans Kurşunu Yapışkan Sökümü - AutoBrite Direct Just The Tonic ve Soft99 Pitch Cleaner içerir

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Ellerine sağlık, jant için seramik en uygun hangisi olurdu ? Yoksa siz silmediğiniz için mi takılma yaptı ?

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese merhaba,

Bugün kürleşen seramik üzerinde ufak bir su iticilik testi yaptım. Tutunmuş gördüğüm kadarıyla :)

Jantta kil ya da polisaj işlemi yapmamıştım. Temizlik ve M700 ile geçip uyguladım direk, silmedim seramiği.

Kayganlık hissi hiç yok, hatta bez takılıyor denebilir, muhtemel silmediğimden. Su iticilik fena değil fiyatına göre.

Buyrun videosu sizlerle;

Bu da jantın bugünkü görüntüsü;

Bu arada lastiklerde şu konudaki güzel hazırlanmış zemin üzerine uygulanmış TW ceramic spray etkisi hem görüntü olarak hem de performans olarak sürüyor.

Detaylı Lastik Temizliği ve Koruması
Üstad ellerine sağlık tekrardan müthiş olmuş

Noname

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Ellerine sağlık, jant için seramik en uygun hangisi olurdu ? Yoksa siz silmediğiniz için mi takılma yaptı ?
Bu jant seramigi degil, jant icin uygun urunler isiya dayanikli olmali en basta. Bu sadece deneme amacli bir uygulama. Daha once uygulayanlar da var tabi bunu. Takilma yapmasi belki de janti asiri temizligindendi bilemiyorum simdi ama bence silmedigim icindi. Takilma dediyse oyle bir takilma degil bu arada. Seramikli arac ellediyse kaygandir yuzey, gerci cogu waxta da oyle. Bunda oyle bir kaygan yuzey yoktu onu demek istedim.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
@onurçiko jtt için gazyağı ile karıştırarak performans kaybı yaşamadan ürünü çoğaltıyordu bence bu konuda bizleri aydınlatsa tadından yenmez. :)
Evet beyler, ben jtt yi gazyağı ile karıştırıyorum, performansı hiç düşmüyor. Pintilik seviyenize göre 1 e 3 kadar rahatlıkla karıştırabilirsiniz:)

Noname

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Evet beyler, ben jtt yi gazyağı ile karıştırıyorum, performansı hiç düşmüyor. Pintilik seviyenize göre 1 e 3 kadar rahatlıkla karıştırabilirsiniz:)
Kullandigin bir gaz yağı markasi var mi abi isi sansa birakmayalim? Ayni sistem olsun :) veya sunu aldiydim en son falan diye link de verebilirsin cekinme daha kolay olur bize

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Kullandigin bir gaz yağı markasi var mi abi isi sansa birakmayalim? Ayni sistem olsun :) veya sunu aldiydim en son falan diye link de verebilirsin cekinme daha kolay olur bize

Baktım da bulamadım son aldığım yerin linki, farketmez zaten,
Screenshot_20200518-003352.jpg
Bunu buldum, fiyatı iyi, daha uyguna bulabilirsen yine bak istersen.

Noname

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Hocam ben carbon collective platinium wheels alacağım inşallah stoklara girer ve getirecek kişi evine dönebilirse :mutlu: Biraz araştırdım dayanımı ve parlaklığı hiç fena gözükmüyor. Onu alıcam diye jant lastikleri değiştiremiyorum takmadan uygulayım istiyorum. Rahat rahat..

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Hocam ben carbon collective platinium wheels alacağım inşallah stoklara girer ve getirecek kişi evine dönebilirse :mutlu: Biraz araştırdım dayanımı ve parlaklığı hiç fena gözükmüyor. Onu alıcam diye jant lastikleri değiştiremiyorum takmadan uygulayım istiyorum. Rahat rahat..
Çok merak ettiğim bir ürün inşallah ulaşır elinize :)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Bende merak ettim ürünü, yurt dışından dağil mi? :)