Karşılaştırma Jayswax Extreme | Soft99 Fusso Coat | Tw Ceramic Spray Coating | Tw Seal n Shine

Noname

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Evet arkadaslar beri gelin.

Elimdeki en pratik ve bir o kadar guclu iki urunu karsilastiracaktim. Derken aklima yanlarina Jayswax Extreme de eklemek geldi, e dedim bu eklemisken yargıçla karsilastirmamak olmaz :)

Sonucta ayri klasmanlarda olan bu 4 urunu tek bir panelde teste tabi tuttum.

Tuttum dediysem henuz bugun uygulama yaptigim icin seramikli urunlerin kurlesmesi açısından bir gun beklemek durumundayim.

Su testi videosu icin takipte kalin lutfen.

Mothers zaten severek kullaniyorum. Gyeon'un kil kaydiricisini ilk defa kullandim. 1:5 sulandirdim cok begendim. Geride sampuan gibi kalmiyor.

Aracin geri kalan kisimlarina da ceramic spray coating uyguladim. Cocukluk arkadasimla ayni sitede yasiyormusuz tesaduf karşılaştık, uygulama sırasında yanimdaydi kokusuna hayran kaldi urunun.

Bakalim su testi ve dayaniklik durumlari nasil olacak.

Bu arada yalnizca florasan isigiyla is yapan yerlerden uzak durun arkadaslar. Arac boya durumu ne kadar da guzel ve kusursuz duruyor degil mi florasan altinda? Ama o kadar da kusursuz degil emin olun. Ufak tefek de olsa kusurlari var, guclu isigim olmadigi icin gosteremedim ama dikkatli gozler ufak yikama ciziklerini secebiliyor. Harem yok Allahtan.

Guncelleme. 2 Mayıs 2020.

Evet arkadaslar bugun bir kac video cektim ama aydinlatmanin sensorlu olusu ve tek basima olmam nedeniyle hicbiri basarili olamadi. Cok daha guzelini cekip paylasacagim insallah.

Basta tek basimaydim ama sonra kadro kalabaliklasti, o arada kendi arabami unuttum tabi.

Neyse kendi gozlemimi paylasayim video da ekleyecegim.

Kayganlik siralamasi
1)Seal n shine
2)Ceramic spray coating
3)Extreme
4)Fusso

Nasil test ettim, bagaj kapagina ayni tipte 4 adet uygulama pedi koydum, hangisi daha erken kayarsa daha kaygandir diye yaptim testi.

Boncuklama
1)Fusso

2)Extreme

3)Ceramic spray coating

4)Seal n shine

Mist tipte sprey baslikla su sikarak boncuk gozlemledim.

Perdeleme
1)Fusso
2)Extreme
3)Seal n shine
4)Ceramic spray coating

1 litre suyu boca ederek test etmeyi denedim.

Parlaklik icin gun isigina cikmam lazim ayir edemiyorum.

Dokunma hissi olarak en kotusu fusso. Sprey olanlar cok kaygan harika hissettiriyor.

Test sonuclari nihai degildir ilk gozlemimdir. Henuz kesin sonuca ulasmis degilim.

Ayrica extreme iki kat uygulanmali onerisini aldim. Tek kattaki performansidir.

Güncellemeler;

2 Mayıs 2020
Karşılaştırma - Jayswax Extreme | Soft99 Fusso Coat | Tw Ceramic Spray Coating | Tw Seal n Shine

3 Mayıs 2020
Karşılaştırma - Jayswax Extreme | Soft99 Fusso Coat | Tw Ceramic Spray Coating | Tw Seal n Shine

4 Mayıs 2020

5 Mayıs 2020

10 Mayıs 2020

11 Mayıs 2020

17 Mayıs 2020

19 Mayıs 2020

28 Mayıs 2020

31 Mayıs 2020 Hidrofobi Sonuçları

Son düzenleme:

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
Ömer hocam ellerine sağlık. Çok harika bir inceleme :)

Mothers kilden memnun musunuz?

Noname

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Ömer hocam ellerine sağlık. Çok harika bir inceleme :)

Mothers kilden memnun musunuz?
Tesekkur ederim.

Kil eldiveni ile ayni klasmanda benim icin.
Sık kil temizligi yapan yani rutini aksatmayan, kirlerin vernige gomulmesine izin vermeyenler icin bicilmis kaftan bu tip urunler.

Ama asla bir kil hamuru kadar guclu degil, bu sebeple de asla bir kil hamuru kadar kullanmasi ürkütücü degil :)

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Ellerine sağlık abi, forumda ne kadar test olursa o kadar güzelleşiyor. Teşekkürler. Favorim jayswax:)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerine sağlık. Sadece yeni başlayanlara değil hepimize ışık tutacak bir karşılaştırma izliyoruz :alkis:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık şimdiden kardeşim, çok heyacanlı bir karşılaştırma olacak. Valla forum çoştu gidiyor, şu an detay dünyasında en hareketli bizim forum heralde. Youtuberlar bizim kadar inceleme videosu çekmiyor:)
Bu hafta bazı sıkıntılardan test çıkaramadım ama büyük kaşıntı var bende de.

muratyz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Dardanel
Elinize sağlık Ömer bey, testin konukları çok iyi.son zamanların forum gündemini en çok meşgul eden ürünleri denebilir.

Bu kaput şekli aklıma sn adminimizin kiwami ve titanyumu kıyasladığı testi hatırlattı.kiwaminin titanyuma direnişi gibi extreme de fussoya ciddi bi direniş gösterebilir.Hatta boncuklanma ve boncuk açıları konusunda öne geçebilir diye düşünüyorum.

Merakla takipteyiz

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Yargıç beyi seviyoruz bakalım sonuçları neler olacak merak içindeyiz:sicak:
Ellerine sağlık

Noname

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Eline sağlık şimdiden kardeşim, çok heyacanlı bir karşılaştırma olacak. Valla forum çoştu gidiyor, şu an detay dünyasında en hareketli bizim forum heralde. Youtuberlar bizim kadar inceleme videosu çekmiyor:)
Bu hafta bazı sıkıntılardan test çıkaramadım ama büyük kaşıntı var bende de.
Bir sessizlik vardi sende abi dedim.yine bir kac yuz urun karsilastirmasi yapiyor ama sikinti varmis diyorsun :(

Hayra ciksin insallah. Umarim gecmistir sikintilar.

Eyvallah abi tesekkur ederim.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Bir sessizlik vardi sende abi dedim.yine bir kac yuz urun karsilastirmasi yapiyor ama sikinti varmis diyorsun :(

Hayra ciksin insallah. Umarim gecmistir sikintilar.

Eyvallah abi tesekkur ederim.

Teşekkür ederim kardeşim, geçiyor inşallah

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Eline sağlık hepsi kuvvetli güçlü babayiğit ürünler merakla bekliyor olacağım

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye