Abi Maşallah Sübhanallah durdurak bilmiyorsun yemin ediyorum, ne yaptın böyle bitirdin bizi yahu. Ellerine sağlık. Primanın parlaklığa etkisini ilk defa bu kadar keskin bir şekilde görüyorum. Şahane bir uygulama ve final
Teşekkür ederim kardeşim, ürünler güzel olunca ve renkte hakkını verince ortaya böyle güzel iş çıkıyor.
Gerçekten helal olsun abi Peugeot'un bu renkte ürettiği başka bir araç yoktur. Resmen rengin tonunu değiştirmişsin. Sahibi güle güle kullansın. Maşallah diyelim de hem sana hem de araca nazar değmesin
Teşekkür ederim kardeşim, bu uygulamadan sonra inan kırmızı pejo bakmaya başladım, sanırım bir sonraki aracım pejo olacak kısmet olursa, çok beğendim.
@onurçiko,mastershine

eline saglik
Teşekkür ederim İdris'cığım
Eline sağlık abi renk ben burdayım demiş
Teşekkür ederim kardeşim, aynen öyle.
Prima amigo glaze üzerine concours tutunması kısa süreli olmaz mı?
Dayanım farkeder ama çok değil.
Ellerine sağlık abi maşallah yine döktürmüşsün

Teşekkür ederim kardeşim. Biz de boş yok, hakkını verelim
Bu sefer youtube'a daha once koydugun için oradan izlemistim

cok super bir is cikmis yine masallah vucuduna saglik.
Ekleme:
Youtube disaridan cekim cok daha guzel olmus abi. Kameraman bulabilirsen bu tarz cekimlere devam lutfen. Hatta bir tripod ile kendin bile cekebilirsin. Boyle cekime gectigine gore niyetlenmissin belli ki
Kanala abone olmanın faydalarından yararlanmışsın, premium üyelik bir nevi, forumdan önce izliyorsun uygulamaları

Teşekkür ederim nazik yorumlarına.
Kameraman bulduğum sürece böyle yapmaya çalışıyorum daha iyi oluyor. Benimde hoşuma gidiyor, şimdi son uygulamamı yüklüyorum, onda da kameraman buldum, bundan bile iyi oldu çekimler.
Valla nazara gelmeyeceğimi bilsem kırmızı olsun beş fazla olsun abi de arabanın dört tekeri yerden kesilir mazallah

Elin kolun dert görmesin çok güzel olmuş sen beyaza fısıldama işini bir kenara bırakta renkli çalış hakkını veriyorsun sanada kocaman MaşAllah
@CNR Detailing adama resmen suikast yapmışsın kanka o araba ne öyle aman tanrım didim
Teşekkür ederim kardeşim, kırmızı candır. Her rengin hakkını veririz Allah'ın izniyle.
emeğine sağlık kullanmaya kıyamam ben olsam aracı
Teşekkür ederim kardeşim, Valla kıyılacak gibi değil.
Ve Zebaniler uygulamayı kıskanıp cehennemin alevine daha çok odun atar...
Çok güldüm ya, o neydiii gızzz
onur usta eline emegine saglık detailing ürünlerinin şampiyonlar ligi gibi çalışma olmuş sana bundan sonra kırmızı bir typer yakışır

Teşekkür ederim Recep Ustam. Sizleri yakalamaya çalışıyorum işçilikte, neyseki kaliteli malzemelerle anca biraz yaklaşabiliyorsak ne mutlu bana.
Abi süpersin ellerine sağlık. Yine konuşturmuşsun sanatını. Hele ki ürünler harika. Concours bambaşka, ürünün hakkını vermişsin. Darısı Concours u olup uygulamayan arkadaşların başına abi. Aman sağlığına dikkat et abi, maske ve eldiven kullanmaya devam et. Sen bize lazımsın.
Teşekkür ederim kardeşim, eldivenim bitti aslında hemen almam lazım.
Abi ellerine saglik kirmiziyi yakmissin kavurmussun, waxi anlatirken neler yasadigini rahatca anlayabiliyoruz
Teşekkür ederim kardeşim, anşatılmaz yaşanır o his.