Kırmızı Peugeot 308 Detailing ( Angelwax Resurrection-Angelwax Regenerate-Gyeon Primer-Prima Amigo-Zymöl Counceurs)

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Abi Maşallah Sübhanallah durdurak bilmiyorsun yemin ediyorum, ne yaptın böyle bitirdin bizi yahu. Ellerine sağlık. Primanın parlaklığa etkisini ilk defa bu kadar keskin bir şekilde görüyorum. Şahane bir uygulama ve final:mutlu:
Teşekkür ederim kardeşim, ürünler güzel olunca ve renkte hakkını verince ortaya böyle güzel iş çıkıyor.
Gerçekten helal olsun abi Peugeot'un bu renkte ürettiği başka bir araç yoktur. Resmen rengin tonunu değiştirmişsin. Sahibi güle güle kullansın. Maşallah diyelim de hem sana hem de araca nazar değmesin :nazar:
Teşekkür ederim kardeşim, bu uygulamadan sonra inan kırmızı pejo bakmaya başladım, sanırım bir sonraki aracım pejo olacak kısmet olursa, çok beğendim.
@onurçiko,mastershine :nazar::nazar:
eline saglik
Teşekkür ederim İdris'cığım
Eline sağlık abi renk ben burdayım demiş
Teşekkür ederim kardeşim, aynen öyle.
Prima amigo glaze üzerine concours tutunması kısa süreli olmaz mı?
Dayanım farkeder ama çok değil.
Ellerine sağlık abi maşallah yine döktürmüşsün :):nazar:
Teşekkür ederim kardeşim. Biz de boş yok, hakkını verelim:)
Bu sefer youtube'a daha once koydugun için oradan izlemistim :) cok super bir is cikmis yine masallah vucuduna saglik.

Ekleme:

Youtube disaridan cekim cok daha guzel olmus abi. Kameraman bulabilirsen bu tarz cekimlere devam lutfen. Hatta bir tripod ile kendin bile cekebilirsin. Boyle cekime gectigine gore niyetlenmissin belli ki :)
Kanala abone olmanın faydalarından yararlanmışsın, premium üyelik bir nevi, forumdan önce izliyorsun uygulamaları:) Teşekkür ederim nazik yorumlarına.
Kameraman bulduğum sürece böyle yapmaya çalışıyorum daha iyi oluyor. Benimde hoşuma gidiyor, şimdi son uygulamamı yüklüyorum, onda da kameraman buldum, bundan bile iyi oldu çekimler.
Valla nazara gelmeyeceğimi bilsem kırmızı olsun beş fazla olsun abi de arabanın dört tekeri yerden kesilir mazallah :)
Elin kolun dert görmesin çok güzel olmuş sen beyaza fısıldama işini bir kenara bırakta renkli çalış hakkını veriyorsun sanada kocaman MaşAllah :nazar:
@CNR Detailing adama resmen suikast yapmışsın kanka o araba ne öyle aman tanrım didim :komik:
Teşekkür ederim kardeşim, kırmızı candır. Her rengin hakkını veririz Allah'ın izniyle.
emeğine sağlık kullanmaya kıyamam ben olsam aracı
Teşekkür ederim kardeşim, Valla kıyılacak gibi değil.
Ve Zebaniler uygulamayı kıskanıp cehennemin alevine daha çok odun atar...
Çok güldüm ya, o neydiii gızzz:)
onur usta eline emegine saglık detailing ürünlerinin şampiyonlar ligi gibi çalışma olmuş sana bundan sonra kırmızı bir typer yakışır:nazar::cool:
Teşekkür ederim Recep Ustam. Sizleri yakalamaya çalışıyorum işçilikte, neyseki kaliteli malzemelerle anca biraz yaklaşabiliyorsak ne mutlu bana.
Abi süpersin ellerine sağlık. Yine konuşturmuşsun sanatını. Hele ki ürünler harika. Concours bambaşka, ürünün hakkını vermişsin. Darısı Concours u olup uygulamayan arkadaşların başına abi. Aman sağlığına dikkat et abi, maske ve eldiven kullanmaya devam et. Sen bize lazımsın. <3
Teşekkür ederim kardeşim, eldivenim bitti aslında hemen almam lazım.
Abi ellerine saglik kirmiziyi yakmissin kavurmussun, waxi anlatirken neler yasadigini rahatca anlayabiliyoruz:D
Teşekkür ederim kardeşim, anşatılmaz yaşanır o his.

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Ellerine sağlık gerçekten kendini gösteren bir renk senin gibi usta ellerde resital sunuyor. Ve kendi kendime diyorum ki bir sonraki aracım iki kuruş fazla olsun kırmızı ya da mavi tonları olsun :)

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Ellerine sağlık gerçekten kendini gösteren bir renk senin gibi usta ellerde resital sunuyor. Ve kendi kendime diyorum ki bir sonraki aracım iki kuruş fazla olsun kırmızı ya da mavi tonları olsun :)
Teşekkür ederim, bu arabadan sonra bende bu kaçınılmaz düşünceye düştüm.

CemPektaş

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Eline sağlık abi, renk şahane, ürünler şahane, sonuç şahane. İnsan kirletmeye kıyamaz, sahibi güle güle kullansın.

ormancı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Eldiven konusunda naçizane tavsiyem dolphin marka kalın yapıda siyah olanlar çok çok iyi. Labaratuarda rutin işlerde kullanıyorum işini iyi yapıyor. Aşağı Kore den selamlar :)

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Üstad eline sağlık, yine muhteşem bir uygulama ve parlaklık. İnşallah bize de concours uygulamak nasip olur :mutlu:

CNR Detailing

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Abi eline sağlık sonuç tahmin ettiğimden daha da güzel olmuş. Bizim camiadan bir arkadaş beni aradı Çınar antalyaya gelebilir misin yapabilir misin diye biraz sohbet ettikten sonra antalya da beni aratmayacak bu işe gönül vermiş butik tarzı çalışan sevdiğim birinin olduğunu selamımla aramasını rica ettim ee tabi bunun sonucuda ortada :) Onur abi sana özellikle söyledim renge aşık olursun diye ki olmuşsunda. Psa renk konusunda ciddi iyi bunda hemfikir olalım. İlanlara baktırır aman dikkat et :D
@Atocan kardo bizim pugcular aslanlara pek özen göstermiyor adamın canını okumuşuz haberimiz yok :) Neyse bu vesile ile Ankarada neler çektiğimi anlamış olursunuz :p

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Sahibine deseydin: bu başkasının arabası diye :D
Kanka sahibi zaten dedi bu araba benim mi emin misin diye:)
Abi ellerine sağlık fabrikadan çıktığında dahi böyle ışıltı görmemiştir araç :)
Teşekkür ederim kardeşim, mottom fabrika çıkışından iyi olmasıdır zaten :)

Üstad eline sağlık, yine muhteşem bir uygulama ve parlaklık. İnşallah bize de concours uygulamak nasip olur :mutlu:
Teşekkür ederim, inşallah, gönül verince zamanla kesin alıp kullanıyorsun, Allah gönlüne göre versin.
Abi eline sağlık sonuç tahmin ettiğimden daha da güzel olmuş. Bizim camiadan bir arkadaş beni aradı Çınar antalyaya gelebilir misin yapabilir misin diye biraz sohbet ettikten sonra antalya da beni aratmayacak bu işe gönül vermiş butik tarzı çalışan sevdiğim birinin olduğunu selamımla aramasını rica ettim ee tabi bunun sonucuda ortada :) Onur abi sana özellikle söyledim renge aşık olursun diye ki olmuşsunda. Psa renk konusunda ciddi iyi bunda hemfikir olalım. İlanlara baktırır aman dikkat et :D
@Atocan kardo bizim pugcular aslanlara pek özen göstermiyor adamın canını okumuşuz haberimiz yok :) Neyse bu vesile ile Ankarada neler çektiğimi anlamış olursunuz :p
Eyvallah kardeşim, övgüne layık olmaya çalıştım. Cidden renkler çok iyi bu arabadan sonra ciddi ciddi renklere bakmaya başladım, çok başarılı tam detaylık renkler var, pejo artık radarıma girmiş bulunmakta, kokpit dizaynı falan da çok hoşuma gitti sade ve modern bir dizaynı var.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Ellerinize sağlık, videoyu keyifle izledim. Sonuç harika. Parlamayı hak eden bir renk ve hak ettiğini fazlasıyla bulmuş.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine sağlık kardeşim. Aracın rengine yakışan mükemmel bir uygulama olmuş.

DENİZLİ

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Sayın master görünce dayanamadım önce emeğinize,sonra sonuca maşallah efenim:nazar: bende eş,dost selamıyla arayıp gelsem olur mu :) kıskandıracak derecede bi güzellik çıkmış ortaya. Emeğinize sağlık,sahibide kazasız belasız kullansın :)

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Ellerine sağlık kardeşim. Aracın rengine yakışan mükemmel bir uygulama olmuş.

DENİZLİ
Teşekkür ederim Sensei, senin kırmızı kadar olmasa da yaptık elimizden geleni :utandim:
Sayın master görünce dayanamadım önce emeğinize,sonra sonuca maşallah efenim:nazar: bende eş,dost selamıyla arayıp gelsem olur mu :) kıskandıracak derecede bi güzellik çıkmış ortaya. Emeğinize sağlık,sahibide kazasız belasız kullansın :)
Teşekkür ederim kardeşim, adama böyle yorum yazdırırım işte:) kardeşim senin selamla gelmene gerek yok, millet senin selamınla gelsin.

Son düzenleme: