Aracı uygulamadan sonra 16 ocakta yıkamıştım, bu 2. yıkaması oluyor.Leş gibi bir hale gelmiş.
Kirli resimleriyle başlayalım hemen.
Ekli dosyayı görüntüle 18955
Ekli dosyayı görüntüle 18956
bu janta dikkat, beni hayattan soğuttu, sadece bununla bir saat uğraştım. Ne olduğunu hala çözemediğim bir şey janta bulanmış.
Ekli dosyayı görüntüle 18957
Ekli dosyayı görüntüle 18958
Ekli dosyayı görüntüle 18959
Ekli dosyayı görüntüle 18960
Ekli dosyayı görüntüle 18961
Ekli dosyayı görüntüle 18962
Ekli dosyayı görüntüle 18963
Ekli dosyayı görüntüle 18964
Ekli dosyayı görüntüle 18965
Öncelikle Davlumbazlara Ceviz sıkarak başladım. Sonrasında Jantlara Koch Chemie Fb uyguladım.
Sonrasında Alta Foamer a 1/4 oranında ceviz pre wash uyguladım.Bu sefer biraz değişiklik yapıp köpük formunda uygulama yapmak istedim. Üzerine hiç vakit kaybetmeden AD super foam geçtim. Köpük çalişirken ben detaylar ve kapı içlerini fırçaladım.
Sonrasında aracı duruladım ve lastik, davlumbaz ve jant detaylarına giriştim. Bu işlemi yaparken arka sol jantında zaten demirtozunu sıktığımda sizinde göreceğiniz üzere muazzam bir kızarma olmuştu, hayra alamet olmadığını farketmiştim, ne idüğü belirsiz bir maddenin tüm janta ve davlumbaz içinde her yere bulandığını farkettim. Tekrar tekrar demir tozu kullandım.1 lt ye yakın demirtozu yedi ve hala kızarmaya devam etti.
Ekli dosyayı görüntüle 18968
Ekli dosyayı görüntüle 18969
Tekrar ve tekrar...
Önce kızarıyor sonra böyle renk değiştirip sararıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 18970
Ekli dosyayı görüntüle 18971
Ekli dosyayı görüntüle 18985
Kil işlemi ardından
Ekli dosyayı görüntüle 18972
Polisaj sonrası.
Ekli dosyayı görüntüle 18986
Ekli dosyayı görüntüle 18987
kil yaptım, polisaj yaptım Kısacası yapmadığım kullanmadığım ürün kalmadı. Ama bir nebze arındırsamda tam olarak başa çıkamadım.Yağİlk defa böyle birşeyle karşılaştım. Bir saatlik uğraş sonunda pes ettim, olduğu kadar dedim bıraktım çünkü adamın vaktine de azalıyordu artık.
Bu durumun verdiği şoktan çıkıp bari camları temizleyeyim dedim. Camlarda önceki sahibinden kalma bant izleri vardı. Adam arabanın bütün camlaırna satılık yazısı yapıştırmış. bunları önce Ad jtt ile çıkardım, sonrasında artık camların polisaja ihtiyacı olduğunun kanaatine varıp bir de AD Clear View ile temizledim.Uygulama öncesi maskelemeyi ihmal etmedik.
Ekli dosyayı görüntüle 18988
Kova yıkamamızı Ad Purple Velvet ile yaptım. Araçta artk koruma kalmamıştı, Hazır yakalamışken Ad Liquid Gloss u bir de renkli arbada deneyeyim dedim ve uyguladım. Bu işlemden önce araba komple Marflo kil eldiven ile kese yaptım ki üstünde artık detarminasyon başlamıştı.Hışır hışır sesler geliyor ve el takılıyordu.
Ekli dosyayı görüntüle 18989
Ekli dosyayı görüntüle 18973
Ekli dosyayı görüntüle 18990
Hazır fırsat bulmuşken yeni havlumuzuda deneyelim dedik. Güzel ve boyutu itibariylede pratik bir havlu.
Ekli dosyayı görüntüle 18991
Tek geçiş 50/50
Ekli dosyayı görüntüle 18992
Ekli dosyayı görüntüle 18993