Kırmızı Peugeot 308 Detailing ( Angelwax Resurrection-Angelwax Regenerate-Gyeon Primer-Prima Amigo-Zymöl Counceurs)

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Ellerine sağlık, videoyu bir ara televizyona yansıtıp izleyeceğim. Müzikler de biraz slow olsa tam terapi, insan uyuyakalır. Gerçi o jantı izlerken uyku falan kalmaz :) O nasıl bir şey öyle

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Ellerine sağlık, videoyu bir ara televizyona yansıtıp izleyeceğim. Müzikler de biraz slow olsa tam terapi, insan uyuyakalır. Gerçi o jantı izlerken uyku falan kalmaz :) O nasıl bir şey öyle
Üstadım genelde zaten uzun videolarda hızlı başlayıp slowlarla bitirmeye çalışıyorum. Sonra dedim izlerken uyur millet videoyu izlemez diye düşündüm, Demek doğru düşünmüşüm:kop:

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine sağlık Onur güzel yıkama olmuş o janttaki durumu merak ettim. birlikte uygulama yapsak neymiş görsem diye düşündüm.

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Ellerine sağlık Onur güzel yıkama olmuş o janttaki durumu merak ettim. birlikte uygulama yapsak neymiş görsem diye düşündüm.
Teşekkür ederim Sensei, bende çok isterim birlikte bir yıkama yapsak, uygulama yapsak, ortalığı bir alev aldırsak
Elinize sağlık çok güzel olmuş videoda çok keyifli :)

SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim.