Kırmızı Şeytanın Detailing Uygulamaları

Muratcan

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya

Muratcan

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Geçenki uygulamada es geçtiğim lastik parlatma işini bugün gelen Turtle Wax Jet Black ile gerçekleştirdim. Fiyat açısından da gayet başarılı ürün. Bir nebze kirli olan lastiklere uyguladım. Uygulaması baya meşakatli. Ürün su gibi ve bu yüzden akıp gidiyor. Jantlarada bulaşıyor birde üstüne jantlardan arındırmak gerekiyor. Buda uygulama süresini gereksiz uzatıyor. Ürün parlatıcıdan ziyade bence sıvı siyah boya gibi birşey. Lastiği boyuyormuş gibi hissettirdi. Uygulama süngeri güzel fakat sünger kısmı miladını hızlı dolduracak gibi duruyor.
Bakalım dayanım konusunda ne kadar süre kalacak.
Geçelim fotoğraflara :foto:

E653A937-8FD6-43A5-9F45-BC9C6E9E2273.jpeg

50235AA1-D389-4682-8715-EBBBEC82BA6A.jpeg

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Geçenki uygulamada es geçtiğim lastik parlatma işini bugün gelen Turtle Wax Jet Black ile gerçekleştirdim. Fiyat açısından da gayet başarılı ürün. Bir nebze kirli olan lastiklere uyguladım. Uygulaması baya meşakatli. Ürün su gibi ve bu yüzden akıp gidiyor. Jantlarada bulaşıyor birde üstüne jantlardan arındırmak gerekiyor. Buda uygulama süresini gereksiz uzatıyor. Ürün parlatıcıdan ziyade bence sıvı siyah boya gibi birşey. Lastiği boyuyormuş gibi hissettirdi. Uygulama süngeri güzel fakat sünger kısmı miladını hızlı dolduracak gibi duruyor.

Ekli dosyayı görüntüle 6979

Ekli dosyayı görüntüle 6980
İnceleme için teşekkürler. Takipteyim :hava:

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye

Ekli dosyayı görüntüle 6979

Ekli dosyayı görüntüle 6980
Güzel ürüne benziyor bence, boya gibi olması değişik ama mantıklı yani.

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Güzel uygulamalar elinize sağlık. Yaz yaklaşıyor kırmızı şeytanın kendini gösterme vakti de geliyor demektir;)

Muratcan

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Güzel ürüne benziyor bence, boya gibi olması değişik ama mantıklı yani.
Bakalım dayanımından sonra iyi mi kötü mü belli olacak :)

Güzel uygulamalar elinize sağlık. Yaz yaklaşıyor kırmızı şeytanın kendini gösterme vakti de geliyor demektir;)
Teşekkür ederiz. Mayıs gibi yağmurlar iyice gittiğinde Onur abiyle bir polisaj yapacağız inşallah. O zaman kendini iyice gösterir :)

Muratcan

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Elinize sağlık polisajla daha güzel olur keyifli bir uygulama olmuş sizin içinde

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkür ederiz. Fazlasıyla keyifliydi özellikle muhabbet kısmı. Polisaj yapınca da işlemler tamam olucak :)

ellerinize saglık güzel detay partisi olmuş kırmızı şeytan carnabu ile birde botox yaparsa tadından yenmez yansın antalya geceleri:taraa:
Teşekkür ederiz abi. Hiç carnauba wax kullanmadım bende sonucu merak ediyorum :)

Muratcan

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Bugün @onurçiko abi ile detayın dibine vurduk. Ama yıkıyacaz edicez derken az fotolu bir dış temizlik oldu. Ayrıca forumumuzun yeni üyelerinden @cihanoner ile tanışmış olduk. Hoş sohbetiniz ve uygulama için buradan da teşekkürlerimi iletiyorum :)

Kirli hallerimiz

Ardından davlumbazlara jantlara ceviz+b33 sonrasında da aynı kombinasyon ile köpük şov.

Onur abinin meşhur jant davlumbaz temizliğinden kareler..

Bu işlemlerden sonra AB Purple Velvet ile tek kova çok eldiven kombinasyonunu kullanarak bıcı bıcısını yaptık. Purple Velvet süper konsantre bir ürün ve köpürmesi muazzam. Tek kapak şampuanla koca kovayı köpükle doldurdu. Keza yaptığı temizliği de çok beğendim. Son olarakta cilalı şampuanın alttaki cilayı perdelemesini incelemek için uyguladığımız CG cilalı şampuanla tekrardan aracı komple eldivenle geçtik. Cilalı şampuanın bu kadar parlayacağı hiç aklıma gelmezdi. Hızlı cila vs birşey uygulamış kadar parlaktı. Gerçek cilalı şampuan bu olsa gerek :) Davlumbaz ve lastiklere de Magic Dressing uyguladık. Yakında farklı inceleme ve uygulamalarla karşınızda olacağız bizi takip edin :)

Bunlarda final fotoğraflarımız.

Son düzenleme:

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Bugün @onurçiko abi ile detayın dibine vurduk. Ama yıkıyacaz edicez derken az fotolu bir dış temizlik oldu. Ayrıca forumumuzun yeni üyelerinden @cihanoner ile tanışmış olduk. Hoş sohbetiniz ve uygulama için buradan da teşekkürlerimi iletiyorum :)

Kirli hallerimiz

Ardından davlumbazlara jantlara ceviz+b33 sonrasında da aynı kombinasyon ile köpük şov.

Onur abinin meşhur jant davlumbaz temizliğinden kareler..

Bu işlemlerden sonra AB Purple Velvet ile tek kova çok eldiven kombinasyonunu kullanarak bıcı bıcısını yaptık. Son olarakta cilalı şampuanın alttaki cilayı perdelemesini incelemek için uyguladığımız CG cilalı şampuanla tekrardan aracı komple eldivenle geçtik. Cilalı şampuanın bu kadar parlayacağı hiç aklıma gelmezdi. Hızlı cila vs birşey uygulamış kadar parlaktı. Davlumbaz ve lastiklere de Magic Dressing uyguladık. Yakında farklı inceleme ve uygulamalarla karşınızda olacağız bizi takip edin :)

Bunlarda final fotoğraflarımız.

Yanıyor buralar. Ellerinize sağlık :nazar:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Elimize sağlık kardeşim, güzel bir yıkama günüydü. Kayınbabanın arabasından anca sana sıra geldi ama:)
Maaşallah çok güzel parladı ama çeke çeke bir tane mi fotoğraf çektin yavv. Daha çok fotoğrafı hakediyordu parlaklık.