Kırmızı Şeytanın Detailing Uygulamaları

Muratcan

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Yanıyor buralar. Ellerinize sağlık :nazar:
Teşekkür ederiz hocam, beğenmenize sevindik :)

Ellerinize sağlık arkadaşlar, maşallah forumdan buluşan buluşana hiç kıskanmıyoruz sizi :p
Teşekkür ederiz hocam. Kıskanma kıskanma seni bekliyoruz zaten :D

Elimize sağlık kardeşim, güzel bir yıkama günüydü. Kayınbabanın arabasından anca sana sıra geldi ama:)
Maaşallah çok güzel parladı ama çeke çeke bir tane mi fotoğraf çektin yavv. Daha çok fotoğrafı hakediyordu parlaklık.
Elimize kolumuza sağlık abi. 2000 model araba abi normaldi uzun sürmesi :D Vallahi hiç sorma bikaç tane daha çekmişim ama ışığın tersinde kalmış araba kendi renginde bile gözükmüyordu. Maça yetişmek için mecbur hızlıca eve geçip maça gittim. Bir dahaki uygulamayı daha geniş bir zamanda bol incelemeli yapacağımız için sorun yok o zaman daha fazlasını çekeriz :D

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Vay Muratcan sezonu açmışsınız. Bişey soracağım, Velveti beğendin mi?

Muratcan

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Can hocam, @onurçiko Onur abi elinize sağlık :)

Kırmızı ateş ediyor resmen hocam güle güle kirletin.
Teşekkür ederiz hocam :) Çok seviyorum bu rengi :)

Vay Muratcan sezonu açmışsınız. Bişey soracağım, Velveti beğendin mi?
Yaz geliyor hafiften başlıyoruz :) Ben beğendim. Ürün fazla kıvamlı konsantresini çok iyi yapmışlar. Köpürmesini ve temizliğini de beğendim. Hatta biz yıkadıktan sonra yan taraftaki yıkamacı abilere verdik onlar 2 araba çıkarmışlardır kalanla.

cihanoner

Çaylak Detaycı
Üye
İl
antalya
@onurçiko @Muratcan elinize yüreğinize sağlık. Bugün iki mükemmel insanla tanıştım. Onur abinin bilgi birikimi ve tecrübesi hayran bırakıyor. Bilgi ve tecrübesini samimiyetle paylaşıyor. Henüz detailingi yeni yeni anlayabiliyorum ve bu aşamada muratın sabırla her sorumu yanıtlaması harikaydı. Dostluğunuz için tşk ederim:tesekkurr:

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Ellerinize sağlık, orada olmak isterdik :) Biraz daha final fotoğrafı beklerdim az olmuş gibi.

Muratcan

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
@Muratcan, hocam inşallah bir sonraki aracımın rengi kırmızı olacak. Ben de yanıyorum kırmızı diye :)
İnşallah hocam. Ama güzel bir kırmızı olsun :)

@onurçiko @Muratcan elinize yüreğinize sağlık. Bugün iki mükemmel insanla tanıştım. Onur abinin bilgi birikimi ve tecrübesi hayran bırakıyor. Bilgi ve tecrübesini samimiyetle paylaşıyor. Henüz detailingi yeni yeni anlayabiliyorum ve bu aşamada muratın sabırla her sorumu yanıtlaması harikaydı. Dostluğunuz için tşk ederim:tesekkurr:
Rica ederiz hocam. Elimizden geldiğince doğru bilgi vermeye çalıştık :)

Ellerinize sağlık, orada olmak isterdik :) Biraz daha final fotoğrafı beklerdim az olmuş gibi.
Her zaman kapımız açık bekleriz. Sıkışık bir zaman diliminde oldu o yüzden böyle az kaldı fotolar :)

Muratcan

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Vag group opak kırmızısı hoşuma gidiyor. Leonlarda olan. (Yakut kırmızı diye geçen değil ama)
Leonun kırmızısı da çok güzel oluyor güzel seçim olur senin için hocam :)

Ellerinize sağlık alev olmuş maşallah..
Teşekkür ederiz Süleyman abi. Onur abinin elinde alev olmaması mümkün değil :)
@onurçiko ,@Muratcan emeğinize sağlık ağalar, çok kıymetli konumdasın Murat Can bey forumun imrenerek bahsettiği konumlar :komik: maşallah diyelim:nazar:
Teşekkür ederiz hocam vallahi bende kendimi çok şanslı hissediyorum yalan yok :)

Teşekkür ederiz :)

Muratcan

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Dün gereksiz Turtle wax böcek zift temizleyici bitsin şişesi kalsın diye sıkmıştım uygulama yaparken. Lanet olsun ki böyle bir iz bıraktı. İmdadımıza yine @onurçiko abi yetişti.

Sonax Cutmax ve keçe ortaklığı ile sonuç bu. Cutmax gördüğüm en efsane cutting ürünü. Hem tozutmuyor hemde cutting işini çok iyi yapıyor. Ülkemizde satışta olsa yok satar.

Son düzenleme:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Dün gereksiz Turtle wax böcek zift temizleyici bitsin şişesi kalsın diye sıkmıştım uygulama yaparken. Lanet olsun ki böyle bir iz bıraktı. İmdadımıza yine @onurçiko abi yetişti.

Sonax Cutmax ve keçe ortaklığı ile sonuç bu. Cutmax gördüğüm en efsane cutting ürünü. Hem tozutmuyor hemde cutting işini çok iyi yapıyor. Ülkemizde satışta olsa yok satar.

Cutmax gördüğüm en efsane cutting ürünü. Hem tozutmuyor hemde cutting işini çok iyi yapıyor.
Rica ederim kardeşim, beraber uygulama yapmak ayrıca bir keyf veriyor bana.

ormancı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Geçmiş olsun. Sizin araçların verniği farklı olduğundan mı böyle lekeler yaptı yoksa sıkılan bölgede tortu gibi kalıp dağılmadığı için mi acaba?

Muratcan

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Geçmiş olsun. Sizin araçların verniği farklı olduğundan mı böyle lekeler yaptı yoksa sıkılan bölgede tortu gibi kalıp dağılmadığı için mi acaba?
Teşekkür ederim. Verniğiyle alakalı değil galiba üzerinde fazla mı durdu nedir tam anlamadım ama geçtiğine çok sevindim.

Son düzenleme:

Muratcan

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Bugünü @onurçiko abi ile yıkama günü ilan ettik. Bol muhabbetli güzel bir gün geçirdik. Ardından kolları sıvadık başladık arabaya girişmeye.

Kirli hallerimiz

Cevizleniyoruz

Davlumbazlara ve jantlara da ceviz

Demir tozları için Koch FB

Jantlara Onur abinin meşhur detaylı jant temizliği

Ön yıkama için Flovey EV13. Kokusu mükemmel yaptığı işte bi o kadar iyi

DetailForum Sio2 wax boncukları 2. yıkaması ve 21. günü

Ön kaputta can çekişen hızlı cila testimizden kalan cila boncukları

Finaller