Resimler videolar bende, konuya ben devam ediyorum
Hem test ettiğimiz ürünlerin takibi, hem karantina günlerinin stresinden uzaklaşmak için yıkama günü yapalım dedik aslında bende yıkayacaktım ama benim halı yıkama işim yüzünden arabam kaldı. Hatundan büyük kazık yedim, verdi bana halıları yıka diye, 10 tane araba yıkasam daha az yorulurdum.
Ekli dosyayı görüntüle 19421
kirli hallerimiz.
Ekli dosyayı görüntüle 19422
Ekli dosyayı görüntüle 19423
Ekli dosyayı görüntüle 19424
Ekli dosyayı görüntüle 19425
Ekli dosyayı görüntüle 19426
Ekli dosyayı görüntüle 19427
Davlumbazlara ceviz kullandım, jantlarda bir test yaptım, gerekli yerde yayınlandı.
Ekli dosyayı görüntüle 19428
Ön yıkama işlemini Flowey EV9 ile yaptım, çok beğendiğim bir ön yıkama şampuanı. Temizleme kabiliyetini kolay anlatmak için kaputa yaptığım test sonuçlarının kontrolunu ön yıkamadan sonra yaptım, görüleceği üzere pırıl pırıl çıkardı yüzeyi ortaya. Kokusunun iyi olduğunu söyleyemeyeceğim,
Ekli dosyayı görüntüle 19429
Ekli dosyayı görüntüle 19430
Ekli dosyayı görüntüle 19431
Ekli dosyayı görüntüle 19432
Ekli dosyayı görüntüle 19433
Ön yıkama sonrası jant, lastik davlumbaz detaylarını yaptım, resim çekmemişim.
Bu arada Murat vp detay fırçasıyla diğer detayları yaptı.
Sonrasında kova yıkamasına geçtik. Flowey car shampoo kullandım. İnanılmaz güzel kokan bir şampuan. Güzel köpürüyor ve kayıyor yüzeyde. Ev9 geriye temizlenecek pek birşey kalmasada temizlik kabiliyetide güzel bir şampuan. Koruma zararsız sevdiğim bir şampuan.
Murat'la foam lance ile uyguladıktan sonra kokudan mest olduk.
Ekli dosyayı görüntüle 19434
Ekli dosyayı görüntüle 19435
Ekli dosyayı görüntüle 19436
Ekli dosyayı görüntüle 19437
Ekli dosyayı görüntüle 19438
Kapı içlerine ve jantlara bsd kullandım.
Ekli dosyayı görüntüle 19439
Dış plastik aksama Flowey Plastic Cleaner Gel kullandım. Cleaner dediğine bakmayın koruma ürünü.Ben severek kullanıyorum bu ürünü, 50/50 resimlerinde de görüldüğü üzere aşırı sırıtan bir parlaklığı yok, bence tam kararında, toz tutmasını yarım Muratcan resimleyip atar.
Ekli dosyayı görüntüle 19440
Ekli dosyayı görüntüle 19441
Ekli dosyayı görüntüle 19442
Camlara Flowey s3 kullandım. Çoğu üyemiz tarafından bilinen ve kullanılan bir ürün zaten.1/10 sulandırıp kullandım.
Ekli dosyayı görüntüle 19443
Lastiklere Flowey Brillant tire kullandım yine.
Ekli dosyayı görüntüle 19444
Davlumbazlara yıkamacının lastik parlatıcısını kullandım
Ekli dosyayı görüntüle 19445
Ekli dosyayı görüntüle 19446
Ha bu arada bizim detailforum wax ı unuttum videoda var durumu, hafiften bozulma olsada hala gayet başarılı, tabi yan panelde ürün, yatay panellerde daha kötü durumda olurdu ama ne kadar fark olurdu bilemem.
Finaller;
Ekli dosyayı görüntüle 19447
Ekli dosyayı görüntüle 19448
Ekli dosyayı görüntüle 19449
Ekli dosyayı görüntüle 19450