Kırmızı Şeytanın Detailing Uygulamaları

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Murat ve Onur abi ellerinize sağlık, çok güzel bir ekip çalışması olmuş. :) ev9 ile ev13 , ev12 ile car shampoo arasında ki farkı öğrenebilir miyim?
Bide abi yanlış anlamaz isen forumda test sayısı bakımından son zamanlar da fazla test yaptığınız için Flowey sponsor olarak ürün mü yolladı? Zaten sizde bazı ürünleri vardı hepsini aynı uygulama da ilk defa görüyorum.

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
@onurçiko @Muratcan ellerinize sağlık :) Bizim wax hiç fena gözükmüyor abi <3

Clio ateş ediyor yine maşallah diyelim, antalya ekibi böyle kıskandırıyor :tesellii: ev9 un güveni nasıl abi ? Ev 13 b33 arasında nereye koyabiliriz :deli:
Can bence ev9 ,ev13den daha agresif b33den daha masum ;) Onur abi de izlenimlerini aktarsın bakalım..

Murat ve Onur abi ellerinize sağlık, çok güzel bir ekip çalışması olmuş. :) ev9 ile ev13 , ev12 ile car shampoo arasında ki farkı öğrenebilir miyim?
Bide abi yanlış anlamaz isen forumda test sayısı bakımından son zamanlar da fazla test yaptığınız için Flowey sponsor olarak ürün mü yolladı? Zaten sizde bazı ürünleri vardı hepsini aynı uygulama da ilk defa görüyorum.
Bu yanlış anlaşılır, sponsorumuz olmadığını 1000 kez dile getirmiştik, bu da 1001 olsun ;)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Elinize sağlık, buram buram Lüksemburg kokmuş:)
Tşekkür ederim, biraz öyle oldu bu sefer:)
Clio ateş ediyor yine maşallah diyelim, antalya ekibi böyle kıskandırıyor :tesellii: ev9 un güveni nasıl abi ? Ev 13 b33 arasında nereye koyabiliriz :deli:
Teşekküe ederim kardeşim. EV9 b33 ün korumaya zarar vermeyen hali gibi düşünüyorum.
Ev9 sanırım bulamazsınız, ben geçen sene almıştım. ev12 farklı car shampoo farklı bir şampuan. Bu kullandığım ürünleri ben geçen senede kullanmıştım, yeni alınan şeyler değil.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli

Can bence ev9 ,ev13den daha agresif b33den daha masum ;) Onur abi de izlenimlerini aktarsın bakalım..

Bu yanlış anlaşılır, sponsorumuz olmadığını 1000 kez dile getirmiştik, bu da 1001 olsun ;)
@Pro yorum için teşekkürler, Onur abiden cevap gelseydi daha güzel olabilirdi. Foruma karşı özür diliyorum, kusuruma bakmayın.:)
Tşekkür ederim, biraz öyle oldu bu sefer:)

Teşekküe ederim kardeşim. EV9 b33 ün korumaya zarar vermeyen hali gibi düşünüyorum.

Ev9 sanırım bulamazsınız, ben geçen sene almıştım. ev12 farklı car shampoo farklı bir şampuan. Bu kullandığım ürünleri ben geçen senede kullanmıştım, yeni alınan şeyler değil.
Abim yorum için teşekkürler, sponsor sorusunun cevabını aldım sağolın. Tekrardan yanlış anlamayın abi, tek uygulama da aynı markayı görünce sorma gereği duydum.:)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Maşallah Maşşallah ..... elinize sağlık.. kimse rahat durmuyor :D
Teşekkür ederiz, boş duranca hanıım yakalar halıyı iteler işte:)
Ellerinize sağlık, stres atmışsınız. Halı kısmı hariç tabi :atess:
Bak gerçekten söylüyorum halı bitirdi beni, zaten istediğim gibi olmadıda, kaynanaya götürdüm en sonunda, o da halı yıkacıya verecem olmamış dedi:saskin:

Ellerineze saglik :nazar: halinin finali ni gormedim :D Civic le Clio nun gordugu urunleri testleri baska hic bir arabalar goremez herhalde
Teşekkür ederim hacı, halını finali yok çünkü:)
Daha yolun başındayız, neler neler görüe daha bu arabalar. Sıkıyor ama bu test işi beni, bekle bekle, bugün birşeyler yapacaktım murat zor aldı elimden.
Ellerinize sağlık antalyalılar, bir görüşemedik sizinle. :of:
Teşekkür ederim hocam, her zaman bekleriz,

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Ellerinize sağlık üstadım, Maşallah renk ates ediyor resmen. Son zamanlarda bir çok konuda Flowey ürünlerini görmeye başladık, kampanya gelince stoklar şenlenecek gibi

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muratcan

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Resimler videolar bende, konuya ben devam ediyorum :)

Hem test ettiğimiz ürünlerin takibi, hem karantina günlerinin stresinden uzaklaşmak için yıkama günü yapalım dedik aslında bende yıkayacaktım ama benim halı yıkama işim yüzünden arabam kaldı. Hatundan büyük kazık yedim, verdi bana halıları yıka diye, 10 tane araba yıkasam daha az yorulurdum.

Ekli dosyayı görüntüle 19421

kirli hallerimiz.

Ekli dosyayı görüntüle 19422
Ekli dosyayı görüntüle 19423
Ekli dosyayı görüntüle 19424
Ekli dosyayı görüntüle 19425
Ekli dosyayı görüntüle 19426
Ekli dosyayı görüntüle 19427

Davlumbazlara ceviz kullandım, jantlarda bir test yaptım, gerekli yerde yayınlandı.

Ekli dosyayı görüntüle 19428

Ön yıkama işlemini Flowey EV9 ile yaptım, çok beğendiğim bir ön yıkama şampuanı. Temizleme kabiliyetini kolay anlatmak için kaputa yaptığım test sonuçlarının kontrolunu ön yıkamadan sonra yaptım, görüleceği üzere pırıl pırıl çıkardı yüzeyi ortaya. Kokusunun iyi olduğunu söyleyemeyeceğim,

Ekli dosyayı görüntüle 19429
Ekli dosyayı görüntüle 19430
Ekli dosyayı görüntüle 19431
Ekli dosyayı görüntüle 19432
Ekli dosyayı görüntüle 19433

Ön yıkama sonrası jant, lastik davlumbaz detaylarını yaptım, resim çekmemişim.
Bu arada Murat vp detay fırçasıyla diğer detayları yaptı.

Sonrasında kova yıkamasına geçtik. Flowey car shampoo kullandım. İnanılmaz güzel kokan bir şampuan. Güzel köpürüyor ve kayıyor yüzeyde. Ev9 geriye temizlenecek pek birşey kalmasada temizlik kabiliyetide güzel bir şampuan. Koruma zararsız sevdiğim bir şampuan.
Murat'la foam lance ile uyguladıktan sonra kokudan mest olduk.

Ekli dosyayı görüntüle 19434
Ekli dosyayı görüntüle 19435
Ekli dosyayı görüntüle 19436
Ekli dosyayı görüntüle 19437
Ekli dosyayı görüntüle 19438

Kapı içlerine ve jantlara bsd kullandım.

Ekli dosyayı görüntüle 19439

Dış plastik aksama Flowey Plastic Cleaner Gel kullandım. Cleaner dediğine bakmayın koruma ürünü.Ben severek kullanıyorum bu ürünü, 50/50 resimlerinde de görüldüğü üzere aşırı sırıtan bir parlaklığı yok, bence tam kararında, toz tutmasını yarım Muratcan resimleyip atar.

Ekli dosyayı görüntüle 19440
Ekli dosyayı görüntüle 19441
Ekli dosyayı görüntüle 19442

Camlara Flowey s3 kullandım. Çoğu üyemiz tarafından bilinen ve kullanılan bir ürün zaten.1/10 sulandırıp kullandım.

Ekli dosyayı görüntüle 19443

Lastiklere Flowey Brillant tire kullandım yine.

Ekli dosyayı görüntüle 19444

Davlumbazlara yıkamacının lastik parlatıcısını kullandım:)

Ekli dosyayı görüntüle 19445
Ekli dosyayı görüntüle 19446

Ha bu arada bizim detailforum wax ı unuttum videoda var durumu, hafiften bozulma olsada hala gayet başarılı, tabi yan panelde ürün, yatay panellerde daha kötü durumda olurdu ama ne kadar fark olurdu bilemem.

Finaller;

Ekli dosyayı görüntüle 19447
Ekli dosyayı görüntüle 19448
Ekli dosyayı görüntüle 19449
Ekli dosyayı görüntüle 19450
Abi elimize sağlık öncelikle :D Sen lütfen bir daha halı içine girişme. Halı yıkamacılarda para kazansın :heyecan: Flowey indirimi öncesi güzel bir temizlik yaptık ürünleri gördük. İndirimden alınabilecek ürünlere ışık tutmuşuzdur umarım :)

Ürünlere gelecek olursak Ev9un temizlik kabiliyeti B33ten bi tık iyi gibi geldi bana ve korumayı da ellememesi avantaj. Yüzeyde kalma açısından da B33le aynı performansta. Ama satışta olmayan bir ürün :(

2.5 Car Shampoo çok güzel kokuyor. Çilekli danoneye benzettim :) Temizliği de güzeldi.

Plastik için olan üründe geride yağlı bir yüzey bırakmadı. Değerlendirilebilir.

S3 güzel ve bereketli bir ürün fakat benim rezil camlarımda bir extrasını göremedim. Benim camlarda gerçekten değişik bir problem var. Ne kadar temizlersem temizleyeyim cam ürünleri iş yapmıyor bende iz bırakıyor.

Lastik parlatıcı satin bir ürün. Bu kadar parladığına bakmayın 1-2 gün sonra satin bir görünüm alıyor. Tam bir yaz ürünü :)

Elinize sağlık, buram buram Lüksemburg kokmuş:)
Teşekkür ederiz :)

Teşekkür ederiz Can hocam. Güneş altında seninkinin rengine yaklaşıyor benimki :)

Muratcan

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Teşekkür ederiz. Bizde psikolojimizi böyle düzeltiyoruz :taraa:

Teşekkür ederiz adminim. Murat abinin waxını özellikle çok beğendim hem dayanıklı hem iyi boncukluyor. Parlaklığı da arttırılırsa 10 numero :)

Maşallah Maşşallah ..... elinize sağlık.. kimse rahat durmuyor :D
Teşekkür ederiz. Sokağa çıkma yasağı gelince duramıyoruz yerimizde :)

Ellerinize sağlık, stres atmışsınız. Halı kısmı hariç tabi :atess:
Teşekkür ederiz. Halı Onur abiyi bitirdi. O kadar araba uygulamasında yanındaydım bu kadar yorulduğunu ilk defa görüyorum :komik:

Ellerineze saglik :nazar: halinin finali ni gormedim :D Civic le Clio nun gordugu urunleri testleri baska hic bir arabalar goremez herhalde
Teşekkür ederiz. Halının finali balkonda kuruma :D Büyük ihtimalle göremezler. Onur abinin stoğu efsane :)

Ellerinize sağlık antalyalılar, bir görüşemedik sizinle. :of:
Teşekkür ederiz Erdoğan abi. Vallahi bir denk gelemedik. Babanla tanışıp görüşmek nasip oldu bir senle olamadı :D

İşte master seviyesi bu olsa gerek, test var uygulama var, yorum var, emek var, şenlik var, var da var. Maşallah:nazar:
Ellerinize sağlık @Muratcan @onurçiko
Teşekkür ederiz Hurşit hocam. Elimizden geldiğince bilgilendirmeye çalışıyoruz Onur abi sağolsun :)

Ellerinize sağlık. Yine üst düzey bir yıkama ile gözlerimizin pası silindi :alkis:
Teşekkür ederiz abi :)

Keyifli bir gün olmuş. ev9 güzel ürünmüş umarım kampanyada yerini alır. Ellerinize emeğinize sağlık @onurçiko @Muratcan
Teşekkür ederiz abi. Ev9u ben beğendim. İnşallah firmanın elinde vardır ve indirimde bizlere sunarlar :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Elinize sağlık Masterım ve @Muratcan
Bizim bura 10 gündür yağmurlu aksi gibi hafta sonu güneşli ama sokağa çıkma yasağı var:of: Kırmızı şeytan da ateş ediyor:dangeer:
Burasıda aynı be doktor, hatta bugün kendi arabamı yıkayacaktım yağmur yağdı kaldı:(