Koch chemie plast star

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
Hocam bu konuyu bende araştırdım, tamamen nerede kullanmak istediğinle alakalı.

Direk sitede yazanları genel olarak çeviriyorum siz detaylıca internetten çevirebilin diye ingilizcesini de ekliyorum ve afyon eskişehir antalya bölgesine bakan yetkili satıcının aktardıklarını ekleyeyim;

NanoMagicPlastCare
Maintains and protects all external plastic parts (trim, rubber, etc.). The treated parts regain their original, new appearance and are protected against damaging environmental factors. The premium product for professional vehicle care with unmatched durability.

Tüm dış plastiklere uygulanabilir. Zarar gören parçalara orijinal görünümünü geri kazandırır ve çevresel faktörlere karşı korur. UV koruma yok.

Motorplast
Special engine conserver Naturally shiny, water-displacing conserver for engines, housing parts, rubber hoses and power units of cars, commercial vehicles, etc., with pleasant fragrance. Treated parts regain their new appearance. The complete drying (no lubricating film) prevents dirt sticking. The power units are protected from corrosion and environmental factors by the permanently elastic protective film. Suitable for use on dry and wet surfaces. Temperature-resistant to 250°C. With Daimler approval.

Areas of use Engines, housing parts, rubber hoses and power units of cars, commercial vehicles, etc

Motor kompartımanında ki tüm parçaları korozyona, oksidasyona, çevresel faktörlere ve aşırı ısıya karşı korur 250 dereceye kadar dayanımı vardır. Uygulandığı bölgede elastik bir film tabakası oluşturur. UV koruma yok.

Plast Star siliconölfrei
Premium care for external plastic, silicone-oil-free Silicone oil-free premium product in the area of plastic care products. Maintains and protects over months and is extremely UV-stable. The treated parts regain their original new semi-matt appearance thanks to a special care components system (micro-emulsion), which bonds firmly with the treated surface. Stops door seals from freezing. The extremely long service life, fast and simple use and a pleasant fragrance make Plast Star siliconölfrei into an unbeatable product. Optimally suited for tyres and rubber parts as well. With Daimler approval.

Areas of use External plastic and rubber parts, tyres, door seals, etc.

Dış plastiklere ve tekerleklere uygulanabilir. Aylarca uygulandığı bölgede kalabilir ve UV ışınlara karşı dayanıklıdır. Yarı mat bir görünüm bırakır. Ayrıca kapı içi fitillere de uygulayarak kışın donup yapışmasını engellersiniz.

Artık seçim sizin, make your choice :)
Hocam çok teşekkürler. Gerçekten çok iyi oldu.

Pss sanki en iyisi gibi duruyor değil mi :)

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Peki abi tercihe bize bırakmışsınız ama NanoMagicPlastCare 'ı dış plastiğe uygulayarak parlak bir görüntü bırakıcaz. Ama uv koruması olmadıkdan sonra koruma uygulamak mantıklı ? Sizin fikrinizi almak istiyorum.:)
Sercan NanoMagicPlastCare'i öne çıkaran parçaya yenilenmiş görünüm kazandırması ve eşsiz bir dayanıklılık süresi denmiş. Ben sadece dış plastiklere uygulayacak olsam PSS alırdım.

Hocam çok teşekkürler. Gerçekten çok iyi oldu.

Pss sanki en iyisi gibi duruyor değil mi :)
Aynı fikirdeyim, ama motora uygulayacaksanız bölünmüş olarak MP de ekleyebilirsiniz yanına.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Sercan NanoMagicPlastCare'i öne çıkaran parçaya yenilenmiş görünüm kazandırması ve eşsiz bir dayanıklılık süresi denmiş. Ben sadece dış plastiklere uygulayacak olsam PSS alırdım.

Aynı fikirdeyim, ama motora uygulayacaksanız bölünmüş olarak MP de ekleyebilirsiniz yanına.
Sağolasın abim çok yardımcı oldun.:)

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu

Hocam dış plastikler için arıyorum.

Tiguan aracımın alt kısımları komple plastik burada ve tamponlarda kullanabilir miyim düşüncesindeyim düşüncesindeyim :)

Stilwater

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ankara'da denemek ve çeyizde bulunması için. Bu üründen almak isteyen varsa bölüşebiliriz arkadaşlar.

drerdogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ısparta
Selamlar beyler araç dışı boyasız plastikler için ürün arıyorum, bu başlığı buldum. Uygulanacak örnek alan fotoğrafını da ekledim.

2 ürün farkını aşağı yukarı anladım fakat bir de top star var. Bunun farkı nedir? Parlak görünüm mü sunuyor?

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Selamlar beyler araç dışı boyasız plastikler için ürün arıyorum, bu başlığı buldum. Uygulanacak örnek alan fotoğrafını da ekledim.

2 ürün farkını aşağı yukarı anladım fakat bir de top star var. Bunun farkı nedir? Parlak görünüm mü sunuyor?
Ts iç plastikler için, pss dış plastikler için, ben kullanıyorum pss parlaklık güzel su itilicik de sağlıyor ama dayanım bir kaç yıkama sadece. Nano magic plast al derim, görünümü yenilediği de yazıyor ürün üzerinde

drerdogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ısparta
Ts iç plastikler için, pss dış plastikler için, ben kullanıyorum pss parlaklık güzel su itilicik de sağlıyor ama dayanım bir kaç yıkama sadece. Nano magic plast al derim, görünümü yenilediği de yazıyor ürün üzerinde
Birkaç yıkama dedin bitirdin beni. Güzel bir zemin temizliği ile 5 aya kadar diye okumuştum, yanlış mı gördüm acaba

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Birkaç yıkama dedin bitirdin beni. Güzel bir zemin temizliği ile 5 aya kadar diye okumuştum, yanlış mı gördüm acaba
Ben beş ay dayandığını hiç görmedim pss nin, bir kaç yıkama sadece. Heleki Davlumbazlarda suyu çamuru görene kadar etkisi, yinede üstadlar yorumlasın yanılıyorsam.

jlmami

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İkisine ait karşılaştırma videosunu izleyebilirsin ...

drerdogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ısparta

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

pilotgokhann

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Arkadaşlar sıfır araç için NanoMagicPlastCare mi yoksa Plast Star siliconölfrei mi? Yani dış plastiklerin yenilemeye ihtiyacı yok ama fena güneşte kalıyor araç bir de kırmızı koruma için iyi bişey lazım.

Nonane

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Arkadaşlar sıfır araç için NanoMagicPlastCare mi yoksa Plast Star siliconölfrei mi? Yani dış plastiklerin yenilemeye ihtiyacı yok ama fena güneşte kalıyor araç bir de kırmızı koruma için iyi bişey lazım.
Nano plast daha iyi çalışır. Bahsettiğiniz iki ürünüde denedim nano daha iyi

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Teşekkür ederim tam PSs alacaktım ki cevabınızı gördüm. Nano plast alacağım
İkisi de aynı ürün kokuları, boncukları vs. Tamamen aynı ki Koch Chemie’ye göre içerikleri de tamamen aynı. Sadece birisi profesyonel uygulamacılar için (PSS) diğeri ise onun son kullanıcıya yönelik uygun hale getirilmiş hali (Nano plast.).

hal böyle olunca fiyat göze alındığında PSS çok daha mantıklı. Türkiye’de Pss son kullanıcıya da satılıyor ama Pss Almanya’da sadece profesyonel uygulamacılara veriliyor.

o yüzden biri diğerinden daha iyidir demek biraz doğru olmaz. Belki son kullanıcıya yönelik uygun hale getirildiği için Nano Plast biraz daha zayıf olabilir Pss’ye göre.

yukarıdaki paylaşılan videoda da Alman söylüyor zaten. Koch chemie ikisinin de aynı olduğunu söylüyor sadece birisi profesyoneller için diyor. Fiyat olarak Pss size daha uyguna geliyorsa pas tavsiye ederim.