Koch chemie plast star

pilotgokhann

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ANKARA
İkisi de aynı ürün kokuları, boncukları vs. Tamamen aynı ki Koch Chemie’ye göre içerikleri de tamamen aynı. Sadece birisi profesyonel uygulamacılar için (PSS) diğeri ise onun son kullanıcıya yönelik uygun hale getirilmiş hali (Nano plast.).

hal böyle olunca fiyat göze alındığında PSS çok daha mantıklı. Türkiye’de Pss son kullanıcıya da satılıyor ama Pss Almanya’da sadece profesyonel uygulamacılara veriliyor.

o yüzden biri diğerinden daha iyidir demek biraz doğru olmaz. Belki son kullanıcıya yönelik uygun hale getirildiği için Nano Plast biraz daha zayıf olabilir Pss’ye göre.

yukarıdaki paylaşılan videoda da Alman söylüyor zaten. Koch chemie ikisinin de aynı olduğunu söylüyor sadece birisi profesyoneller için diyor. Fiyat olarak Pss size daha uyguna geliyorsa pas tavsiye ederim.
Şimdi bende YouTube videolarından inceledim PSS uv koruması amacıma hizmet açısından (güneşte kalıyor araç maalesef) tercih etmem de etken oldu tabi bir de sizin bilgiler.
Teşekkürler :)

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
Pss kullanan arkadaşlar

Dayanım süresi nasıldır 1 ay sürüyor mu?

Mrt

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar sıfır araç için NanoMagicPlastCare mi yoksa Plast Star siliconölfrei mi? Yani dış plastiklerin yenilemeye ihtiyacı yok ama fena güneşte kalıyor araç bir de kırmızı koruma için iyi bişey lazım.
Forumda daha önce incelenmiş çinli seramik mrfix 9h plastiklerde iyi iş çıkarmış demişlerdi. Ürünün uygulandığı linki bıraktım aşağıya. Benim aracım da 3 aylık daha Seat Leon. Bu çinli seramiği almayı düşünüyorum. Pss de düşünüyorum gerçi :). Ama seramik daha uzun ömürlü olabilir diye düşünüyorum. Neyse yazarken kafam karıştı. :dusun:.

9H MrFix Seramik Kaplama (Çinli Seramik)

Ersinkara

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Antalya, Akdeniz Bölgesi, Türkiye
Valla hocam eski fotosu da varsa karşılaştırmak için çok iyi olur :)

Hocam zaten sadece denemek için küçük bir alana uygulamıştık 50/50 gibi oldu . Zemini temizlemedik bile nerdeyse nemli bezle silip pss uyguladık ona rağmen 7 ay sonra durum bu zemin düzgün temizlenirse daha kaliteli bir sonuç alınacaktır.

pilotgokhann

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Forumda daha önce incelenmiş çinli seramik mrfix 9h plastiklerde iyi iş çıkarmış demişlerdi. Ürünün uygulandığı linki bıraktım aşağıya. Benim aracım da 3 aylık daha Seat Leon. Bu çinli seramiği almayı düşünüyorum. Pss de düşünüyorum gerçi :). Ama seramik daha uzun ömürlü olabilir diye düşünüyorum. Neyse yazarken kafam karıştı. :dusun:.

9H MrFix Seramik Kaplama (Çinli Seramik)
Hemşehrim link için çok teşekkür ederim pss ağır basıyor kolay temin edilebilirlik açısından ama MrFixi de detaylı inceleyelim.

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu

Hocam zaten sadece denemek için küçük bir alana uygulamıştık 50/50 gibi oldu . Zemini temizlemedik bile nerdeyse nemli bezle silip pss uyguladık ona rağmen 7 ay sonra durum bu zemin düzgün temizlenirse daha kaliteli bir sonuç alınacaktır.
Çok teşekkürler hocam kesinlikle pss işini güzel yapmış. Kesin alınır :)

sekomeko

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
2 gün önce PSS 'yi aldım. Hem iç trim hem de dış trimde kullanmayı planlıyorum. Sulandırarak iç kısımda deneyeceğim, Sonuçta NanoMagicPlastcare ile aynı içerikse sorun olmaması lazım. Deneyen var mı ?

Bu arada düşünen varsa ürünün yarısını biriyle paylaşabilirim. Ataşehir.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
2 gün önce PSS 'yi aldım. Hem iç trim hem de dış trimde kullanmayı planlıyorum. Sulandırarak iç kısımda deneyeceğim, Sonuçta NanoMagicPlastcare ile aynı içerikse sorun olmaması lazım. Deneyen var mı ?

Öncelikle tanışma bölümüne konu açarsanız sizi tanımaktan memnun oluruz :)

Burak-Akın

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara

İç plastik için TS var, onunda 500ml versiyonu var. Sulandırmak yerine onu tercih edebilirsiniz. Daha sağlıklı olur

drerdogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ısparta
@drerdoğan o kısıma siyahlatma ve koruma için nano macig plast veya çinli seramik kullanabilirsin ikiside iyi olur.

DENİZLİ
1 lt olduğu için, uygulama fotoğrafları da güzel görünce pss sipariş verdim. Bu yoğun kargo döneminde bir de sürat kargoya düşen kargo bakalım kaç ay sonra gelecek

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
1 lt olduğu için, uygulama fotoğrafları da güzel görünce pss sipariş verdim. Bu yoğun kargo döneminde bir de sürat kargoya düşen kargo bakalım kaç ay sonra gelecek
Son sürat kargo tecrübem İstanbul-Kayseri için 19 gün oldu, Allah sabır versin şimdiden :halay:

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
O zaman yerinde olsam cg natural shine alır hem iç trim hemde dış plastik aksamda kullanırım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Natural shine finish olarak güzel ama dayanım olarak çok iyi değil bir yağmurda kaportaya akıyor leş gibi oluyor

Burak-Akın

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Chemical guys üstüne dışarıda da olur yazmış ama dediğim gibi hafifi bir sudan geçişte gidiyor ürün.
dış plastikte de kullanılıyor lastiklere dahi kullanıp memnun olanlar var ama su gelince hemen çıktığını ilk defa duyuyorum. vrp olabilir yada o yapıda başka bir markanın ürünü olabilir. çok ürün var, ufak tefek araştırmalarla bulunur