Koruma sonrası boncuklar...

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Öne çıkan konu #1,301
Maşallah, fusso yu uygularken siyah plastiklerde veya fitillerde beyazlatma yaptımı, hiç denk geldiniz mi
Oralara yaklaşmadan bıraktım . Farklı sonuç olabilir diye. Risk almadım. Daha çok büyük yüzeylere yoğunlaşarak uygulama yaptım. Camlara da uygulama yapmadım.

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Oralara yaklaşmadan bıraktım . Farklı sonuç olabilir diye. Risk almadım. Daha çok büyük yüzeylere yoğunlaşarak uygulama yaptım. Camlara da uygulama yapmadım.
@Erkan KOCAKAYA hocam, plastik aksamlara wax falan gelip kurusa, sonra çıkmama durumu olsa bile endişe etmeyin, kırtasiyede satılan bildiğimiz silgi ile çıkartabilirsiniz..

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kotan86

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tarsus
Şöyle bir tavsiyede bulunayım. Siyah plastikleri beyazlatır.
Kapı tutamaç kısmını iyi silin, orada aralarda fusso partikülleri kalabilir. Her kapı açışınızda elinize bulaşır, elinizdende direksiyona yapışır. Başıma geldi , direksiyonda nokta nokta beyazlıklar oldu. Nerden geldiğini çözmek epey zaman aldı . Tavsiyem kapı açma yerlerinde aralarda fusso partikülleri kalabiliyor iyi silin.
Ben ön cam dahil hepsine uyguladım. Ön camda az biraz flu oluştu , 2.ci yıkamada gitti. Su kaydırıcılığı var.

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Şöyle bir tavsiyede bulunayım. Siyah plastikleri beyazlatır.
Kapı tutamaç kısmını iyi silin, orada aralarda fusso partikülleri kalabilir. Her kapı açışınızda elinize bulaşır, elinizdende direksiyona yapışır. Başıma geldi , direksiyonda nokta nokta beyazlıklar oldu. Nerden geldiğini çözmek epey zaman aldı . Tavsiyem kapı açma yerlerinde aralarda fusso partikülleri kalabiliyor iyi silin.
Ben ön cam dahil hepsine uyguladım. Ön camda az biraz flu oluştu , 2.ci yıkamada gitti. Su kaydırıcılığı var.
Teşekkür ederim bilgiler için. Tavsiyeni dikkate alacağım. Takipteyim.

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Evet kaporta harici değen heryerde iyice silmesseniz bırakıyor fitillere birşey diyemem ama plastikleri silgi ile sillince çıkıyor
Önceki aracımda turtle wax ın carnauba waxını kullanmıştım. Ayna kapağına uygularken yanlışlıkla siyah plastiğe de sıçradı, hemen silmeme rağmen plastiği gri renge çevirmişti. Demekki bunda da dikkat etmek gerekiyor veya en garanti maskeleme yaparak işlem yapmak gerekir.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Önceki aracımda turtle wax ın carnauba waxını kullanmıştım. Ayna kapağına uygularken yanlışlıkla siyah plastiğe de sıçradı, hemen silmeme rağmen plastiği gri renge çevirmişti. Demekki bunda da dikkat etmek gerekiyor veya en garanti maskeleme yaparak işlem yapmak gerekir.
bütün waxlarda dikkat etmek gerekiyor dediğiniz gibi maskeleme yapmak en iyisi.