6,5 aylık vonixx blend ceramic carnauba wax mevcut ve ek ilave eklenmemiştir.
Son yıkama sonrası yaklaşık 2,5 aydır garajda duran (arada orta mesafeden git gel yaptık) ve yıkanmamış az kirli hali şekilsiz boncuklanma oldu eğer temiz hali olsaydı güzel boncukları olurdu
Ortalama üç haftalık Meguiars express wax performansı…
Camda ise çok daha önce (düzgün bir temizlik de yapamadan) uyguladığım K2 Vizio pro var. Performansı hiç fena gelmedi…
Camda ise çok daha önce (düzgün bir temizlik de yapamadan) uyguladığım K2 Vizio pro var. Performansı hiç fena gelmedi…
Evet hocam, Yukarıda paylaştığım uygulamadaki meg xpress wax. Normal iki aşamalı yıkama sonrası uygulamıştım. Demir tozu - kil gibi herhangi bir özel yüzey temizliği olmadan kullanmıştım. Ancak fotoğrafı biraz geç paylaştım, galeride arada kaynıyor bazen...
Uygulama tarihi: 16 Aralık 2023.
Görsellerin çekim tarihi: 27 Ocak 2024.
Evet hocam, Yukarıda paylaştığım uygulamadaki meg xpress wax. Normal iki aşamalı yıkama sonrası uygulamıştım. Demir tozu - kil gibi herhangi bir özel yüzey temizliği olmadan kullanmıştım. Ancak fotoğrafı biraz geç paylaştım, galeride arada kaynıyor bazen...
Uygulama tarihi: 16 Aralık 2023.
Görsellerin çekim tarihi: 27 Ocak 2024.
Uygulandıktan sonraki ilk yıkama üstünden 4 gün geçen, 1000 km yağmurlu havada yolculuk yapmış Vonixx Blend Spray.
Yüzey kiri sebebiyle boncuklarda dağılmalar vardı ama yine de hoş bence.
Bu da 1500 km sonundaki tavan hali, boncuklar artık yüzeye oturmaya başlamıştı ama yine de ayrı ayrı durabiliyordu.
no image available png
Yaklaşık 15 gün önce uygulanmış Sonax ceramic sprey son durumu bu şekilde yağmurlu havada 500 km sürüldü çamurlu köy yollarına girildi boncuklanması hala çok iyi. Araçta wax veya baska koruyucu birşey yok
Merhabalar detail forum ailesi.
Geçen hafta pazar yıkadım aracımı, hızlı cila olarak turtle shine dry kullandım. Akşam üzeri dersten çıkışta yağmur sonrası..