Koruma sonrası boncuklar...

derossi

Amatör Detaycı
Üye
İl
Çankaya
Öne çıkan konu #261
Fukupikanın strong spray wax' ı da boncuk bekleyenlere iyidir ;) pek parlamaz ama korur

“5 gündür leş gibi hava toz yağmur ve üzerinde sadece soft99 şampuan ve fukipika sprey wax”

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Fukupika güzeldir aslında boncuk bakımından da. Ben ayda bir kullanıyorum. Yine de boncuk deniliyorsa %50 BSD %50 P32 daha memnun edecektir. Oranlar beklentinize göre değiştirilebilir.

Edit:Şu karşılaştırmada BSD ile Fukupikayı kıyaslamanız mümkün;
Bu videoyu biliyorum abi, Burdan kanıp aldım zaten ya. Bendeki strong type

“5 gündür leş gibi hava toz yağmur ve üzerinde sadece soft99 şampuan ve fukipika sprey wax”

Sizce yeterli mi bu boncuklama benimki de böyle yapıyor maalesef. Hiç memnun değilim sanki ürün yok gibi geliyor bana. Fusso Bsd alışmışım diğer tüm ürünler kötü boncukluyor

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir

Sizce yeterli mi bu boncuklama benimki de böyle yapıyor maalesef. Hiç memnun değilim sanki ürün yok gibi geliyor bana. Fusso Bsd alışmışım diğer tüm ürünler kötü boncukluyor

derossi

Amatör Detaycı
Üye
İl
Çankaya
Ben henuz tam bir polisaj ve koruma yapamadim o yuzden kis icin bana yeterli geliyor en azindan.. BSD nin cok guzel boncuk yaptigi malum bende de bsd tecrubesi yok sadece fotolardan gordugum haliyle bile fukupika spreyden iyidir diyorum(parlaklik avantaji da var)

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Ben henuz tam bir polisaj ve koruma yapamadim o yuzden kis icin bana yeterli geliyor en azindan.. BSD nin cok guzel boncuk yaptigi malum bende de bsd tecrubesi yok sadece fotolardan gordugum haliyle bile fukupika spreyden iyidir diyorum(parlaklik avantaji da var)

Fukupika da BSD gibi tek başına koruma sağlayabiliyor kısa sürelide olsalar, fakat soft99 waxları ile destek amaçlı iyi anlaştığından tercih edilebilir.

Boncuk isteyen arkadaşlar BSD-P32 mixi veya BSD-V07 gibi mixleri deneyebilir. Yada oturup tespih çekecez boncuklarla diyorlarsa PW hızlı çözüm olabilir :komik::komik:

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Değerli abilerim bu özel karışımlardan hangisi en mantıklı olur top gibi boncuklasın istiyorum ayda bir yapayım yıkayıp söyle kurulamadan bi izleyim istiyorum. Değerler neler Bsd c2v3 duydum 1:1 şeklinde mesela

Marlon

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Adana
Değerli abilerim bu özel karışımlardan hangisi en mantıklı olur top gibi boncuklasın istiyorum ayda bir yapayım yıkayıp söyle kurulamadan bi izleyim istiyorum. Değerler neler Bsd c2v3 duydum 1:1 şeklinde mesela
BSD-V07 ya da BSD- P32. Oran hatırlamıyorum tam ya 1:1 ya 2:1. Bsd- v07 yazdığında çıkıyor sitelerde

Starkiller

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
2:1 (2 birim BSD, 1 birim C2V3) oranında kullandım. Gayet başarılı bir karışım oldu. Dayanım olarak da 2 aydan fazla kaldı, tam süreyi hatırlayamıyorum. O dönem aracı düzgün boyayamadıkları tampondan ötürü sürekli servise bırakmak zorunda kalmıştım. İstemesem de serviste 4 kere yıkanmak zorunda kaldı. Uygulama olarak da kolay oldu. Tavsiye ederim.