Kullanılabilecek Alternatif Ürünler

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
arkadaşlar bu süper başlık bira sessiz kalmış. benim için en güzel başlıklardan bir tanesi buydu )))

hiç para harcamak istemediğim lastikler için çok para harcadım. ( bana göre ) bi yandan da temiz görmek hoşuma gidiyor.
bu yüzden lastik temizlemek için alternatif fırça bakıyorum.

bu var 13 lira ama daha ucuza bulunur yerel marketlerde.

siz ne dersiniz ?

davlumbazlar içinde bunu düşündüm.
davlumbazların malzemesine zarar verir mi bu fırçanın sert yapısı bilemedim.

buda 12 lira falan.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
arkadaşlar bu süper başlık bira sessiz kalmış. benim için en güzel başlıklardan bir tanesi buydu )))

hiç para harcamak istemediğim lastikler için çok para harcadım. ( bana göre ) bi yandan da temiz görmek hoşuma gidiyor.
bu yüzden lastik temizlemek için alternatif fırça bakıyorum.

bu var 13 lira ama daha ucuza bulunur yerel marketlerde.

siz ne dersiniz ?

davlumbazlar içinde bunu düşündüm.
davlumbazların malzemesine zarar verir mi bu fırçanın sert yapısı bilemedim.

buda 12 lira falan.
İlk sıradaki fırça hem davlumbaz hemde lastikte kullanılır diye düşünüyorum. Jant kısmına denk getirmeden kullanabilirsiniz.

DENİZLİ

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Gittim ikisini de aldım. İlki davlunbazlara giren yerlere ve lastiklere. Diğer tuvalet deliği için olanı da davlumbazlarda ulaşamadığım yerlere düşündüm. Ama biraz sert bi yapısı var. Davlumbazdaki yüzey nasıl bilmiyorum. Eğer oraya zarar verecek olursa bi bez dolamayı düşündüm üstüne

Bu arada. 8 lira ve 5 lira. Verdim. Titiz marka . Daha fazla verip almayın

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Alternatif ürünlerde market reyonları serisine devam :D

Eşyaları koymak için dolap alamadım hala. Market bir abimden şans eseri artık kullanmayıp kapıya koyduğu reyonu rica ettim, o da sağolsun kırmayıp verdi.

Şişe formunda olanların çoğu tam oturdu ortadaki bölmelere. Tek sıkıntısı gelenin gidenin bu ne kadar malzeme yahu demesi :D

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli

Eşyaları koymak için dolap alamadım hala. Market bir abimden şans eseri artık kullanmayıp kapıya koyduğu reyonu rica ettim, o da sağolsun kırmayıp verdi.

Şişe formunda olanların çoğu tam oturdu ortadaki bölmelere. Tek sıkıntısı gelenin gidenin bu ne kadar malzeme yahu demesi :D

Abi sende ki sıkıntı bende de var, odama sağlam ağaçtan dolap yapmayı düşünüyorum.

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir

Biraz toplanmaya çalışılmış :D görüntüsü vermiş

Ouris

Acemi Detaycı
Üye
Gittim ikisini de aldım. İlki davlunbazlara giren yerlere ve lastiklere. Diğer tuvalet deliği için olanı da davlumbazlarda ulaşamadığım yerlere düşündüm. Ama biraz sert bi yapısı var. Davlumbazdaki yüzey nasıl bilmiyorum. Eğer oraya zarar verecek olursa bi bez dolamayı düşündüm üstüne

Bu arada. 8 lira ve 5 lira. Verdim. Titiz marka . Daha fazla verip almayın
Bu ürünleri bende düsünmüştüm. Fırçanın üstüne bez yada lif dolasak böyle bir ürün ortaya çıkabilir

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Abi sende ki sıkıntı bende de var, odama sağlam ağaçtan dolap yapmayı düşünüyorum.
Vallahi normalde vestiyer gibi bişeyin alt dolabına koymuşlardı. 2 katlı ufacık dolap, arka arkaya dizili falan. Bişeyi bulana kadar hepsini indir tekrar koy vs vs baya uğraştırıyordu. Şimdi toplu olmasa da en azından bakınca tek seferde alıp kullanabiliyorum.
Biraz toplanmaya çalışılmış :D görüntüsü vermiş
ahahahaha fazla mı belli etmişim :D bahçede banyoda durunca anca bu kadar oldu buna şükür :D

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri

Güle güle kullanın çok kibar durmuş üstüne, önüne ve yanına mdf kestirip birde önüne iki menteşeyle kapak yapma fikri varsa daha şık durur

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
herşeyi bitirmiş gibi bi eksiğim kaldı oda kova yanına takabileceğim bi aparat.
2 tane düşünüyorum. kovanın yanına asıp fırçaydı bezdi eldivendi sprey di yere konmasın diye.

bunun ile ilgili birkaç fikrim var. gidip deneme yapacağım. ama bi tavsiyeniz varsa bilmek isterim.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
2 tane düşünüyorum. kovanın yanına asıp fırçaydı bezdi eldivendi sprey di yere konmasın diye.

bunun ile ilgili birkaç fikrim var. gidip deneme yapacağım. ama bi tavsiyeniz varsa bilmek isterim.

İkea'da ya da minisolarda daha küçük boyları var, çok kullanışlı, tam ad ve linki yok maalesef.

@onurçiko abinin konularında vardı. @Endotown da almıştı bunlardan, bende de var, akşam foto atabilirim. 8-10 lira bir şey.

Bu detailing outlaws ürünü kovalardan pahalı.

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir

Bunun gibi yanına takabilecegimiz bir alternatif var ama böyle kova gibi olmaz milyoncikara gidin orda vardır plastik malzeme böyle

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
@omrslhmms, teşekkür ederim... bekliyorum.. sırf bu yüzden araba yıkayamıyorum. :alisveris:
Sanırım şu ürün hocam, farklı boyutları bulunuyor migros vs yerlerde @ugurus ismi askılı çöp kovası diye geçiyor yanılıyorsam Ömer abi düzeltir

Benim söylediğim daha ufak boy bir şey. Adını bilemiyorum, dediğim gibi ikea ve miniso mağazalarında var.

Şu fotodaki sarı kovada takılı olan şey.

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Turkuaz kovadakinden buldum aslında ama o kadar derin değil. Ölçekte var 6-7 liraydı yine gidip bi bakacağım. Olmadı onu alacağım . İkea ya gidince bakarım güzelse onu da alırım @omrslhmms,