Kullanılabilecek Alternatif Ürünler

BSI

Usta Detaycı
Üye
Araçlar bu kadar kıymetli, imkanlar da bu kadar çok olmadan evvel, zift lekekerini gaz yağı ile temizler camları gazete kağıdı ile silerdim. Eskimiş diş fırçalarıyla jant aralarını, kapı menteşelerini temizlerdim. Bir ara ayakkabı parlatacı süngerler ile torpido parlatmak çok modaydı ama ben parlak sevmediğim için kullanmazdım. Ama arap sabununun lastiklere yaptığı mat siyahlık da fena değildir. :)

TarıkZS

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Araçlar bu kadar kıymetli, imkanlar da bu kadar çok olmadan evvel, zift lekekerini gaz yağı ile temizler camları gazete kağıdı ile silerdim. Eskimiş diş fırçalarıyla jant aralarını, kapı menteşelerini temizlerdim. Bir ara ayakkabı parlatacı süngerler ile torpido parlatmak çok modaydı ama ben parlak sevmediğim için kullanmazdım. Ama arap sabununun lastiklere yaptığı mat siyahlık da fena değildir. :)
Hocam sen yine Arap sabunu demişsin ben kola ile lastik Parlatana şahit oldum:D

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bodrum48

Usta Detaycı
Üye
Gazete ile cam silmek,eskilere gittik...:)

TarıkZS

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Lastik parlatmak için kullandığımız jel tarzı ürünleri uygulamak için kullanışlı Ve fiyatı cazip bir ürün, en önemli yanı süngerin kapağının olması dolayısıyla bulaşma tehlikesi olmuyor

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Arkadaşlar Valet Pro markası altında bu köpük fırçalar 40₺ den satılıyor, Esasında bu fırçalar profesyonel resim sanatında kullanılıyor Ve bu kategoride arama yaptığınızda çok daha uygun fiyatlar görebiliyorsunuz hem de ücretsiz kargo

Arkadaşlar Valet Pro markası altında bu köpük fırçalar 40₺ den satılıyor, Esasında bu fırçalar profesyonel resim sanatında kullanılıyor Ve bu kategoride arama yaptığınızda çok daha uygun fiyatlar görebiliyorsunuz hem de ücretsiz kargo

Hatta toptan olarak AliExpress den çok daha ucuza geliyor.

TarıkZS

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Ve benim çok sevdiğim bir fırça, öyle detailing ürünleri satan sitelerde falan göremezsiniz:D
Forumdaşlar özellikle iç trimlerin birleşim yerlerlerinde aralarda kalan toz Ve yabancı maddeleri temizlemek için kullanılan Ve iyi bir diş fırçasının 5te 1 fiyatına sizin için mükemmel çalışacak fırça:)

BSI

Usta Detaycı
Üye
Hocam sen yine Arap sabunu demişsin ben kola ile lastik Parlatana şahit oldum:D

Hızlı cila niyetine mazotla bütün aracı dönerlerdi. Siyahlarda çok etkiliydi. :) Düşündükçe aklıma geliyor.

TarıkZS

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Hızlı cila niyetine mazotla bütün aracı dönerlerdi. Siyahlarda çok etkiliydi. :) Düşündükçe aklıma geliyor.
Kırmızı polom vardı gaz yağıyla çok geçtim üzerinden arabanın içi de kötü kokuyordu :)

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Bende aracımı çift kova yıkıyorum, grid guardlar(henüz edinmedim) onları anlıyorum da kova altı ne oluyor pek anlamadım. İşin fantazi tarafımı?
Kovayı sırtlanmamak için, rahat hareket etmesi için. Başka bir esprisi yok.

Güzel konu olmuş. Ben bir ekleme yapayım rowenta süpürge alt kısmı mat siyaha boyanmış çift kova altı oldu

DENİZLİ
Mat siyahı seviyorsun abi :)

Ouris

Acemi Detaycı
Üye
Hem daha az eğilmiş olursunuz, hem de taşıması kolay olur. :)
Bu kadar farklı kişiden bu kadar mantıklı yorum aldığına göre demek ki ben detailing işini hala tam olarak kavrayamadım :) ozaman şu sonuç çıkıyor: Hayat yeri olana güzel, zaten parkelerden anlaşılıyor. Yoksa bu eşyaları taşımak için arabaya römork bağlamak gerek :)