Kullanılabilecek Alternatif Ürünler

TarıkZS

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
çok güzel. Nerelerde kullanılır ?
Gerçek at kılı fırça yumuşak Ve esnek olduğu için tüm hassas yüzeylerde kullanabilirsiniz. İlk uygulama olarak APC ile birlikte torpido, kapı plastikleri, yan plastikler kısaca iç tüm plastik aksamlar; Cabrio araçların çadır tavanları, araç içi tavan temizliği (etken maddeyi köpük şeklinde uygulanmalı aksi takdirde spreylenirse fazla sıvı tavan sarkmasına sebep olur), direksiyon temizliği deri temizliği vb

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Fırçalardan bende kullanıyorum, kullanabilirsiniz gönül rahatlığıyla ama metale dikkat, o kısmı bantlayıp kullanabilirsiniz

TarıkZS

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
@TarızZS Ne iyi ettinizde böyle bir başlık açtınız konu çok faydalı bir şekilde ilerliyor. Teşekkürler

DENİZLİ
@Dragstar Foruma bir nebze faydamız olabildiyse ne mutlu abi, samimiyetiniz ve iyi düşünceleriniz için ben teşekkür ederim :)

TarıkZS

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Milyoncuya yolunuz düşerse böyle bir şişe var, markası Flora. 500 ml ve 1000 ml şeklinde iki seçenek. Sıvı haznesi çok kaliteli bunu bariz hissediyorsunuz ama tabancası standart. Fiyatına gelince 5-6₺ gibi makul bir rakam.Sadece sıvı haznesi için bile bu para verilebilir.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Arkadaslar. Resim ekleyemecegim
Link ekleyeyim
5-10 lira arasi degisiyor 2-3 boyu var . Markasi. Titiz
Şişe yada biberon temizleyici olarak geçiyor .
jant temizleme için bence çok uygun . Değerlendirin derim . Ben ikidir almayı erteliyorum.
Silindir şeklinde fırça
Şişe Biberon Fırçası
Bende sizin gibi güzel fikir bulduğumu düşünmüştüm ve aldım denedim şöyle ki

Kıl araları aşırı seyrek ve kılları çok sabit, esnek bir yapısı yok ve çizmeye bayılıyor. Kılları iki harekette yön değiştiriyor ve ortadaki plastik yeri sürtmeye başlıyorsunuz daima çevirerek yapılmalı
Normal jant fırçalarının her bir bükümünde en az markasına göre 10-20 kıl bulunuyor sarmal sırayla fırçayı tamamlayıncaya kadar. Bunda 2-3tane ve kalın
Malesef motorda kullanmak için kenarda bekliyor belki bahar temizliğinde kaldırır atarım. Atmış ta olabilirim:utan:

TarıkZS

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Bende sizin gibi güzel fikir bulduğumu düşünmüştüm ve aldım denedim şöyle ki

Kıl araları aşırı seyrek ve kılları çok sabit, esnek bir yapısı yok ve çizmeye bayılıyor. Kılları iki harekette yön değiştiriyor ve ortadaki plastik yeri sürtmeye başlıyorsunuz daima çevirerek yapılmalı
Normal jant fırçalarının her bir bükümünde en az markasına göre 10-20 kıl bulunuyor sarmal sırayla fırçayı tamamlayıncaya kadar. Bunda 2-3tane ve kalın
Malesef motorda kullanmak için kenarda bekliyor belki bahar temizliğinde kaldırır atarım. Atmış ta olabilirim:utan:

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Başlık kısmı eğilebiliyor, mikrofiber makarna yapısı var ayrıca teleskopik boyunu istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz jantı çizmez fiyat 10₺

Bu güzelmiş bende sipariş geçeyim dediğiniz gibiyse. Makaron yapısına zaten aşinayız;)
Yahu birde siyahını yapsalarmış tam olurmuş. Teleskopik sap çalışma esnasında başımıza iş açmazsa şahane malzeme

Ouris

Acemi Detaycı
Üye
@Dragstar Foruma bir nebze faydamız olabildiyse ne mutlu abi, samimiyetiniz ve iyi düşünceleriniz için ben teşekkür ederim :)

Sayenizde forumda ilk aradığım başlık oluyor şahsen. Hemen son msjlara bakıyorum yeni paylaşım yoksa bir hüzün basıyor :D
Evde ne buldum hem de dibi görünmüş: