Kullanıp Çok Memnun Kaldığınız Ürünler

Cycl3s

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Meguiars All Season Tire Dressing, kalıcılığı, yarı parlak duruşu ve pratikliğiyle harika bir ürün. Şuana kadar endurance vb denediğim bir çok lastik parlatıcı arasında en sevdiğim oldu diyebilirim. Fiyat bizim konjonktür için biraz pahalı gözükebilir ancak kalite tesadüf değildir

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Meguiars All Season Tire Dressing, kalıcılığı, yarı parlak duruşu ve pratikliğiyle harika bir ürün. Şuana kadar endurance vb denediğim bir çok lastik parlatıcı arasında en sevdiğim oldu diyebilirim. Fiyat bizim konjonktür için biraz pahalı gözükebilir ancak kalite tesadüf değildir
Lastik parlatici konusunda All season benim.icin 1 numaradir.

Cycl3s

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
ADBL beetle juice squeezer, uzun yollar sonrasında sinek böcekleri sökmek için harika bir ürün. Spray olarak değilde tek şerit atım şeklinde ön panjur ve tamponlara birkaç fıs yapmak ardından basınçlı su ile yıkamak yetiyor. Çok pratik ve güzel bir ürün.

Meguiars Glass Cleaner, aralıksız beğendiğim en iyi cam temizleyici ürün oldu. Kokusu, kolay silmesi, yüksek konsantre oranıyla bereketli olması, iz bırakmaması ile artık başka cam temizleyici denememe gerek kalmadı.

enesbkds

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
ADBL beetle juice squeezer, uzun yollar sonrasında sinek böcekleri sökmek için harika bir ürün. Spray olarak değilde tek şerit atım şeklinde ön panjur ve tamponlara birkaç fıs yapmak ardından basınçlı su ile yıkamak yetiyor. Çok pratik ve güzel bir ürün.

Meguiars Glass Cleaner, aralıksız beğendiğim en iyi cam temizleyici ürün oldu. Kokusu, kolay silmesi, yüksek konsantre oranıyla bereketli olması, iz bırakmaması ile artık başka cam temizleyici denememe gerek kalmadı.
abi glass cleaner dediğin d120 olarak geçen mi meguıars da bi profesyonel bide amatör ürünler varya ondan sordum

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Profesyonel üründür sanırım galon ile temin edilebiliyor. Megin amatör ürünleri galon ile satılamıyor @Sefa46 hocam daha iyi bilir.

Bu urun arkadaslar 1/10 konsantre olan.

Bu tür ürünler bayi harici almayin piyasada eskisi cok fazlaca var ona ragmen bile.yuksek fiyata satiliyor..

www.thebestcarcare.com.tr den Orjinal Galon Fiyatli ürünlerin güncel fiyati burda vardir burdan da siparis verebilirsiniz.

Rcp.y

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaslar selam @Sefa46 hocamdan aldigim K2 Akra motor temizleme urununu bugun leş gibi bir motorda deneme firsatim oldu. Benzeri urun daha once wurth ve titocar:smilex: aerosol denemisligim var. Cok benzer degiller tabiki. Abi K2 Akra muthis temizledi motoru alin-aldirin. Bir urun bu kadar kir cozucu ve etkili olabilir sıkıyosun az bekle firca yapmasanda tazyikli olmayan su tut hersey aksin gitsin.
Birde yine Valet pro apc ile 1/10 karisim yaparak koltuk ve taban halisi temizledikki bununda sonuclarini cok begendim.

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
K2 anti insect, sinek böcek temizleyici ürünü beğenerek kullandım. Tabiki ekonomik şartlar gereği :) rakiplerine oranla uygun olduğunda stoğa eklerim. Onu yerine başka bir ürün denemek için good stuff bug remover aldım @sefa bey den. K2 yi de ondan almıştım. :)

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Koch Chemie Pw aşırı toz çekmesi sebebi ile hiç memnun kalmadığım bir ürün...

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Kullanıpta memnun kaldığım, bugün olsa yine alırım dediğim bazı ürünleri aşağıda listeledim. Part 2 daha sonra gelecek :gulumsemex:

1- Jo Moyner Soft Touch Detay Fırçası Seti

https://app.hb.biz/mfl3nLmhxdfX

Kısa olanı Parlak siyah jantlarımda kullanıyorum
Uzun olanı Ön panjurda ve tampondaki piano black alanlarda kullanıyorum. Fırçanın ultra yumuşak olmasından dolayı çizme derdi vs. olmuyor.
Adbl yeti gibi ph nötr şampuanlar ile kullandım. Kıllarda kopma ve bozulma yaşamadım. Tabiki her kullanım sonrası yıkayıp öyle bekletmek gerekiyor.

Fırçalar iç detayda piano yüzeylerdede kullanılabilecek kadar güzel.

2- Koch Chemie TS İç Vinil, Kauçuk, Plastik Koruyucu

https://app.hb.biz/ndREFmMLEepO

Yıllardır gyeon preserve kullanmış birisi olarak Top Star ile tanışmamız çok yeni oldu. 250 ml olarak satılsaydı daha iyi olurdu amatör kullanım için 1 litre fazla bir miktar.

Uygulama sonrası mat finish gerçekten çok iyi.

3- Adbl Tire Brush Lastik Fırçası

https://app.hb.biz/krbQYNTkDslj

Fırça sertliği bir lastiği temizlemek için tam olması gerektiği gibi Üçgen yapısı sayesinde ulaşılması zor jant ile lastik arasındaki jant korumalı lastiklerde bu alana erişimde mükemmel.

4- Koch Chemie Pol Star

Koch Chemie PO Pol Star - Deri Alcantara Döşeme Temizleyici Pol Star 1lt.

Deri temizliğinde konsantre bir olması nedeni ile fiyat avantajlı işini layıkıyla yapan bir ürün. Keşke 250 ml olarak satılsaydı amatör kullanım için 1 litre fazla bir miktar.

5- 3D Orange Degreaser (APC)

https://app.hb.biz/zG6wvHFNTpbz

Lastik temizliğinde kullanıyorum. Konsantre bir ürün olması sebebi ile temizlik yapılacak alana ve pisliğe göre sulandırılarak kullanılması gerekiyor.

Lastiklerdeki tüm pisliği çok güzel temizliyor.

6- Vonixx Blend Seramik & Carnauba Sprey Wax

Vonixx Blend Ceramic & Carnauba Spray Wax – Seramikli Carnauba Sprey Wax - 500 ml

Uygulaması kolayi parlaklık ve derinliği ve boncuklaması güzel bir sprey wax. Ph Nötr şampuanlar ile etkisini her hafta araç yıkandığı takdirde 5-6 yıkama devam ettiriyor. Açık ve Koyu renkli araçlar için 2 tipi mevcut.

7- Car Pro Dab Dab Yıkama Pedi

CarPro DabDab – Yeni Nesil Mikrofiber Araç Yıkama Pedi

Güvenli temaslı yıkama noktasında keyif alarak kullandığım bir ürün.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Kullanıpta memnun kaldığım, bugün olsa yine alırım dediğim bazı ürünleri aşağıda listeledim. Part 2 daha sonra gelecek :gulumsemex:

1- Jo Moyner Soft Touch Detay Fırçası Seti

https://app.hb.biz/mfl3nLmhxdfX

Kısa olanı Parlak siyah jantlarımda kullanıyorum
Uzun olanı Ön panjurda ve tampondaki piano black alanlarda kullanıyorum. Fırçanın ultra yumuşak olmasından dolayı çizme derdi vs. olmuyor.
Adbl yeti gibi ph nötr şampuanlar ile kullandım. Kıllarda kopma ve bozulma yaşamadım. Tabiki her kullanım sonrası yıkayıp öyle bekletmek gerekiyor.

Fırçalar iç detayda piano yüzeylerdede kullanılabilecek kadar güzel.

2- Koch Chemie TS İç Vinil, Kauçuk, Plastik Koruyucu

https://app.hb.biz/ndREFmMLEepO

Yıllardır gyeon preserve kullanmış birisi olarak Top Star ile tanışmamız çok yeni oldu. 250 ml olarak satılsaydı daha iyi olurdu amatör kullanım için 1 litre fazla bir miktar.

Uygulama sonrası mat finish gerçekten çok iyi.

3- Adbl Tire Brush Lastik Fırçası

https://app.hb.biz/krbQYNTkDslj

Fırça sertliği bir lastiği temizlemek için tam olması gerektiği gibi Üçgen yapısı sayesinde ulaşılması zor jant ile lastik arasındaki jant korumalı lastiklerde bu alana erişimde mükemmel.

4- Koch Chemie Pol Star

Koch Chemie PO Pol Star - Deri Alcantara Döşeme Temizleyici Pol Star 1lt.

Deri temizliğinde konsantre bir olması nedeni ile fiyat avantajlı işini layıkıyla yapan bir ürün. Keşke 250 ml olarak satılsaydı amatör kullanım için 1 litre fazla bir miktar.

5- 3D Orange Degreaser (APC)

https://app.hb.biz/zG6wvHFNTpbz

Lastik temizliğinde kullanıyorum. Konsantre bir ürün olması sebebi ile temizlik yapılacak alana ve pisliğe göre sulandırılarak kullanılması gerekiyor.

Lastiklerdeki tüm pisliği çok güzel temizliyor.

6- Vonixx Blend Seramik & Carnauba Sprey Wax

Vonixx Blend Ceramic & Carnauba Spray Wax – Seramikli Carnauba Sprey Wax - 500 ml

Uygulaması kolayi parlaklık ve derinliği ve boncuklaması güzel bir sprey wax. Ph Nötr şampuanlar ile etkisini her hafta araç yıkandığı takdirde 5-6 yıkama devam ettiriyor. Açık ve Koyu renkli araçlar için 2 tipi mevcut.

7- Car Pro Dab Dab Yıkama Pedi

CarPro DabDab – Yeni Nesil Mikrofiber Araç Yıkama Pedi

Güvenli temaslı yıkama noktasında keyif alarak kullandığım bir ürün.
Koch Po yu bende severdim lakin derilerde soyulma yaptığını ögrenene kadar :) Direksiyonda kullanmıyorum o yüzden

Sytex

Acemi Detaycı
Üye
İl
Manisa
Bende 1:20 sulandirarak hem tekstil koltuklarda hem de iç plastiklerde kullanmak için aldım kc po'yu. Birçok videoda ekran ve elektrik aksam kısımları hariç her yerde kullaniyorlar.

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Po kullanım amacı alcantara ve kumaş türleridir plastik ve deri içinde kullanııyor tabiki ama imkan var ise o yüzeye üretilen ürünleri tercih etmeniz daha iyi.