Kullanıp Memnun KALMADIĞINIZ Detay Ürünleri

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Meguiars quick wax acaip toz topluyor artık bıraktık bagajda öylece duruyor
Meguiars katı wax iki yıkamalık canı var 3 kere kullandım asla memnun kalmadım hemen sattım gitti

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
@Server.bedii niye topa tutalım hocam begenme duygusu görecedir :) Farklı düşunceler guzeldir en dogruyu bulmaya yardımcı olur.
Sonax matt efect te kullandım gercekten cok guzel bir ürün ancak yinede favorim spritz :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

aks

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
Server.bedii' Alıntı:
Belki beni topa tutacaksınız ama AF Spritz beğenmediğim bir ürün.

Temizleme özelliği sıfır, hafif yağlı bir yüzey bırakıyor ve parlaksı bir görüntüsü var.

Sıradan bakım sütlerinden bir farkı yok. Sonax Mart Effect kullanın ve farkı görün.
AF Spritz temizlik vaad eden bir ürün olmayıp APC ile temizlenen alanlarda koruma amaçlı kullanımı tavsiye edilir (2:00):
https://m.youtube.com/watch?v=zOSPFeylDdg
Bu şekilde kullanıyorum çooook memnunum.

umrdmr

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Konuya bir güncel çekmiş olayım.

3D Magic Dressing.
Ürün lastik parlatıcı olarak oldukça kalıcı. Davlumbaz parlatma noktasında da aynı şekilde başarılı.

Fakat kokusu çok rahatsız edici, tiner gibi kokuyor.
Ayrıca bazı forumdaşlar tarafından şişe bozduğu söyleniyor. Onur abi şişe killer demiş kendisi için.

Yani ben bir daha tercih edeceğimi zannetmiyorum.

Benim en memnun olduğum lastik parlatıcı budur: https://www.amazon.de/Williams-Raci..._rd_t=40701&psc=1&refRID=HYEJ84X44Q6YPX8M6MMA

Keşke zamanında daha fazla alsaymışım, kargo bedava döneminde. Ürün kokusuz ve kalıcı.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

3D Magic Dressing.
Ürün lastik parlatıcı olarak oldukça kalıcı. Davlumbaz parlatma noktasında da aynı şekilde başarılı.

Ayrıca bazı forumdaşlar tarafından şişe bozduğu söyleniyor. Onur abi şişe killer demiş kendisi için.

Benim en memnun olduğum lastik parlatıcı budur: https://www.amazon.de/Williams-Raci..._rd_t=40701&psc=1&refRID=HYEJ84X44Q6YPX8M6MMA

Keşke zamanında daha fazla alsaymışım, kargo bedava döneminde. Ürün kokusuz ve kalıcı.
Bende bunu ve jant temizleyicisini bidonla almadığına bende çok pişmanım. Tam f/p ürünüymüş.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Bende bir kaç ürün bırakayım;

Auto Finesse Leather Cleaner ;
Öyle aman aman bir temizliği yok hiç sevemedim.

Auto Finesse Leather Hide;
Koruma yönünden diğer ürünlere göre etkisi çok kısa sürüyor

Auto Glym Alloy Wheel Sealant (aerosol);
Vaadettiği gibi bir koruma olduğunu çok gözlemleyemedim yıkamalarda gözlemlediğim kadarıyla.

Chemical Guys Glass Cleaner (mavi renl olan ürün);
Sıradan bir cam temizleyici kadar iş yapıyor özellikle gidip alınacak bir cam ürünü değil.

Yorumlarım kendi gözlemlerimdir,belki araç durumuna, kirine, yapısına göre değişiklik gösterebilir.

exorcist26

Çaylak Detaycı
Üye
Mothers ürünlerinden memnun değilim kaliteli bir marka diye resme bakarak Mothers Wheel & Jamp Towel adlı bezi aldım bez diye sattıkları sarı sünger çıktı . Kapkalın hiçbir şey silinemeyecek ve bir o kadar adi malı ne diye satarlar onu da anlamadım.
4ACE3069-947C-45C7-98BE-E5213760BD42.jpeg
4176620D-DF02-4341-A685-72403702B1AD.jpeg BBCB5FAC-285D-45F0-B3DC-52101F0E30BB.jpeg

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34

3D Magic Dressing.

kargosu ne kadar acaba toplu alım yapılabilir mi?

umrdmr

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
litresi 57 tl ye gelir endurance kadar parlaksa bence iyi fiyat
3 tane alırsak litresi 53 liraya düşüyor. 15 litre dağıtılabilir denirse. Ama şahsi fikrim fiyat halen yüksek.

Bu Tr'deki 5 litresi 30-80 lira arası değişen ürünleri deneyen oldu mu ? Ya da içeriğine bakan ?

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
3 tane alırsak litresi 53 liraya düşüyor. 15 litre dağıtılabilir denirse. Ama şahsi fikrim fiyat halen yüksek.

Bu Tr'deki 5 litresi 30-80 lira arası değişen ürünleri deneyen oldu mu ? Ya da içeriğine bakan ?
Bende var prowax diye bir marka
Dayanım sıfır
Gün aşırı sürerim dersen iş görür
Su azraili
Şimdi sür yağmur yağsın,yağmur sonrası yok
İyi tarafı yok mu var
5 lt hiç bitmiyor, ben davlumbazlara kullanıyorum
Bol bol sıkıp bezle geçiyorum
Neredeyse iki sene oldu,eşe dosta da dağıttım hala bitmedi

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34

3 tane çok fazla 1 5 litrelik alınsa bile yeterli talep olmayabilir ama ben endurance ile karşılaştırınca uygun geliyor

fthArs7

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Daha önce de yazılmış ama 3D Magic, Soft99 Jant Temizleyici, Af Spritz, Af Crystal Cleaner popülaritesi yüksek olmasına rağmen deneyip de performansından memnun kalmadığım ürünlerden...

Son düzenleme:

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Daha önce de yazılmış ama 3D Magic, Soft99 Jant Temizleyici, Af Spritz, Af Crytal Cleaner popülaritesi yüksek olmasına rağmen deneyip de performansından memnun kalmadığım ürünlerden...
AF Crystal ‘den memnun kalmadığınız yönleri nelerdi.? Hangi cam temizleyicisini kulanıyorsunuz?

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Bende Autobrite'ın cam temizleyicisinden memnun kalmamıştım.

Geride yağlı gibi bir yüzey bırakıyor.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Mothers ürünlerinden memnun değilim kaliteli bir marka diye resme bakarak Mothers Wheel & Jamp Towel adlı bezi aldım bez diye sattıkları sarı sünger çıktı . Kapkalın hiçbir şey silinemeyecek ve bir o kadar adi malı ne diye satarlar onu da anlamadım.

ürünü bende kullandım. amacı dışında kullanımınız bu sonucu dogurmuş .:) gerçekten üzücü.:of: bir ürünü internetten alıp beklendigi gibi çıkmaması.

keşke kesmeden önce burada paylaşsaydınız. bir fikir veren olurdu.:dusun:

Bez :
yapılış amacı jant ve kapı aralarnda biriken temizlik sonrası o sinir bozucu damlacıklar. işte o damlacıkları toplaya bilmek için silmek degilde baskıyla yapılacak hareketler için özellikle iç kısmına sünger konulmuş. daha fazla emiş ve daha az sürtme için ( dar alanlar hareket sıkıntrısı gözeterek).

hatta ve hatta adamlar o iç bölgeler çizilmesin diye o dönem saten kenarlık bile kullanmış. hatta ve hatta kare gofret şekilleri kalan kirlerin çıkartılması ve beze gelen kirin yüzeyle tamasının daha az olması için ( gözeneklere girip yüzeysel eşitlenmesi - dolgu ) özel bir doku bile kullanılmış o vakit.
hatta ve hatta o sünger ürüne 8 kata daha fazla emiş ve su tutma özelligi kaazndırmış. yine o dönem.

kısaca yere göre ürün -- ürüne göre kullanım alanı çok önemli detail sektöründe. :fisilti:

yoksa hepsinin adı bez hepsi temizleme ürünü yada koruma ürünü. genel adlar içlerinde ayrılmakta. bu önemli aslında

satıcıların ürün isimlerini yazmalarınada pek aldanmamak gerek. (dil çeviri eksikligi var genelinde) ürütici firmaların resmi siteleri referans alınmalı.;)

ürün alımlarında bu tip sonunla karşılaşmamanız adına araştıratak almanızı tabi foruma da yazmanızı öneririm :)

Son düzenleme: