Marolex axel 3000

Passat

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elimdeki akbel köpük pompasının parçalanmasından sonra yerine 3L olması ve kalitesi nedeniyle axel 3000 aldım orj nozül ve köpük perdesi alta foam vs gibi rakiplerinden geride olması ancak kalitesi vede 4 bar kapasitesi nedeniyle üzerinde 10 dak bir uğraş ile denemeler yaptım.

Köpük aparatı olarak orta başlığı (açık mavi) kullandım nozül ise akbelden elimde kalanı kullandım üzerindeki yazıyı okumak mümkün değil ancak sanırım Sarı 100-02 olduğunu düşünüyorum.

Axel orj de 45 ve 80 derecelik flat nozül mevcut.

Açık mavi olan başlığın içine elimdeki keçelerden bir kaç tanesini denedim en iyi performansı siyah olandan aldım.

Kumpasım olmadığı için kalınlık hakkında bilgi veremeyeceğim ancak dikkatimi çeken keçenin maddesi ciddi anlamda etkiliyor! Elimdeki keçelerin bir kısmı daha naylonumsu bir kısmı yüne benzer vs. Bu konu hakkında ileride araştırma ve denemeler sonucunu ayrıca belirteceğim.

Şimdilik burada bir konu açılsın beyin fırtınası başlasın :)

Video eklemeye çalışacağım

Akbel Videosu

Axel Videoları

Standart Orta Köpük başlığı 45 derecelik orj nozül

Orta Köpük başlığı bir parça siyah keçe ve sarı 110-02 derecelik akbel nozül

ValetPRO ANSF 1:20
Orta Köpük başlığı bir parça siyah keçe ve sarı 110-02 derecelik nozül

Ve Sonuç :)

Son düzenleme:

Passat

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
kardeşim açmayın şöyle konular :D zarara sokuyorsunuz beni.Evden arabaya giderken pompaları gören komşular "nereyi ilaçlıyorsun komşu diyor".
Benzer durumlar bende de var burada ki amaç pompa değil doğru bir nozül ile köpük aparatını geliştirmek olacak ;)

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

memory

Amatör Detaycı
Üye
İl
antalya
Benzer durumlar bende de var burada ki amaç pompa değil doğru bir nozül ile köpük aparatını geliştirmek olacak ;)

tamam kwazardan iyi olduğunu görüp ben de heves ediyorum işte :D

Passat

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
tamam kwazardan iyi olduğunu görüp ben de heves ediyorum işte :D
Bende gerek yok onun yerine nozül ve köpük mekanizmasını güçlendirelim diyorum :) mesela kullandığın nozülü ve köpük aparatını paylaşbilirsin bana ve diğer arkadaşlarımıza fikir verir ;)

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
Elimdeki akbel köpük pompasının parçalanmasından sonra yerine 3L olması ve kalitesi nedeniyle axel 3000 aldım orj nozül ve köpük perdesi alta foam vs gibi rakiplerinden geride olması ancak kalitesi vede 4 bar kapasitesi nedeniyle üzerinde 10 dak bir uğraş ile denemeler yaptım.

Köpük aparatı olarak orta başlığı (açık mavi) kullandım nozül ise akbelden elimde kalanı kullandım üzerindeki yazıyı okumak mümkün değil ancak sanırım Sarı 100-02 olduğunu düşünüyorum.

Axel orj de 45 ve 80 derecelik flat nozül mevcut.

Açık mavi olan başlığın içine elimdeki keçelerden bir kaç tanesini denedim en iyi performansı siyah olandan aldım.

Kumpasım olmadığı için kalınlık hakkında bilgi veremeyeceğim ancak dikkatimi çeken keçenin maddesi ciddi anlamda etkiliyor! Elimdeki keçelerin bir kısmı daha naylonumsu bir kısmı yüne benzer vs. Bu konu hakkında ileride araştırma ve denemeler sonucunu ayrıca belirteceğim.

Şimdilik burada bir konu açılsın beyin fırtınası başlasın :)

Video eklemeye çalışacağım

Akbel Videosu

Axel Videoları

Standart Orta Köpük başlığı 45 derecelik orj nozül

Orta Köpük başlığı bir parça siyah keçe ve sarı 110-02 derecelik akbel nozül

Elinize sağlık inceleme ve karşılaştırma için,sanırım şampuan oranından yada şampuandan kaynaklı köpük kıvamında atmamış axel 3000 sulu şekilde atmış. izlediğim videolarda soluksuz çok iyi köpük atıyordu.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Passat

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elinize sağlık inceleme ve karşılaştırma için,sanırım şampuan oranından yada şampuandan kaynaklı köpük kıvamında atmamış axel 3000 sulu şekilde atmış. izlediğim videolarda soluksuz çok iyi köpük atıyordu.

Teşekkürler 3D nin asıl amacı köpük değil aslında kova şampuanı ancak bu şekilde de kullanılabilir VP formula, ANSF gibi bir şampuan da deneme yapıcam müsait olunca bu başlık altında hepsini zamanla paylaşmayı hedefliyorum.

İlk hedef nozül ve köpük perdesi sonrasında farklı şampuanla ile deneyerek ilerleriz :)

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
Teşekkürler 3D nin asıl amacı köpük değil aslında kova şampuanı ancak bu şekilde de kullanılabilir VP formula, ANSF gibi bir şampuan da deneme yapıcam müsait olunca bu başlık altında hepsini zamanla paylaşmayı hedefliyorum.

İlk hedef nozül ve köpük perdesi sonrasında farklı şampuanla ile deneyerek ilerleriz :)

ben de secho modifiye yaptım flowey şampuanlarla kulandım ansf bitti ama çok güzel köpük atıyor gri nozül ve keçe ile xaomi pompa ile süper oldu.

Passat

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Eline sağlık. Şu anda en mantıklı pompa bu gibi
Eyw 3L olması büyük avantaj sedan araçta 2L ile işi bitiriyor ekstra olarak ta 1L Lik hava ile işi kolaylaştırıyor.

Bende bi pompa takviyesi düşünüyorum gelecekte tam otomasyon

Passat

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
ben de secho modifiye yaptım flowey şampuanlarla kulandım ansf bitti ama çok güzel köpük atıyor gri nozül ve keçe ile xaomi pompa ile süper oldu.

Secho bu iş için gayet mantıklı bir seçim 3L olsa harika olurdu

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İlposan pompa güzel modifiye ile çok daha iyi sonuçlar verir.
İlposan 5 litre olması fazla fazla havanın depolanmasını sağlıyor

Passat

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İlposan pompa güzel modifiye ile çok daha iyi sonuçlar verir.
İlposan 5 litre olması fazla fazla havanın depolanmasını sağlıyor
Boyut sıkıntısı var onunda bagajda o kadar büyük birşey zor oluyor Çin'de axel 4L çakmasını bulmuştum bir ara keşke alsaydım artık yok :(

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Boyut sıkıntısı var onunda bagajda o kadar büyük birşey zor oluyor Çin'de axel 4L çakmasını bulmuştum bir ara keşke alsaydım artık yok :(

İnanın bu güne kadar hiç dert etmedim, gerçi benim bagaj büyük.
İlposanın artılarından bir taneside hortumlu olması rahat rahat istediğim yere uzatarak kullanıyorum.

Passat

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İnanın bu güne kadar hiç dert etmedim, gerçi benim bagaj büyük.
İlposanın artılarından bir taneside hortumlu olması rahat rahat istediğim yere uzatarak kullanıyorum.
Benim bagajda fena değil ama çoluk çocuk deyince pek yerin kalmıyo bisikleti var arabası var varoğlu var :))

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
@Passat Bey izin varsa yaptığım karşılaştırma ile katkıda bulunmak isterim konunuza, eğer yok bu benim konum derseniz kaldırırım mesajı.

Marolex Axel 3000 vs Alta Foam 2000 vs Kwazar Venus | Köpük Yapan Pompa Kapışması Part 1

Marolex Axel 3000 vs Alta Foam 2000 vs Kwazar Venus | Köpük Yapan Pompa Kapışması Part 2

Video altlarında karışım oranları ve nozul gibi bilgiler yer alıyor.

Kolay gelsin.

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@Passat Bey izin varsa yaptığım karşılaştırma ile katkıda bulunmak isterim konunuza, eğer yok bu benim konum derseniz kaldırırım mesajı.

Marolex Axel 3000 vs Alta Foam 2000 vs Kwazar Venus | Köpük Yapan Pompa Kapışması Part 1

Marolex Axel 3000 vs Alta Foam 2000 vs Kwazar Venus | Köpük Yapan Pompa Kapışması Part 2

Video altlarında karışım oranları ve nozul gibi bilgiler yer alıyor.

Kolay gelsin.
Video için teşekkürler:gulumsemex: gerçekten çok faydalı arada kalanlar izleyip karar verebilir:)