Elimdeki akbel köpük pompasının parçalanmasından sonra yerine 3L olması ve kalitesi nedeniyle axel 3000 aldım orj nozül ve köpük perdesi alta foam vs gibi rakiplerinden geride olması ancak kalitesi vede 4 bar kapasitesi nedeniyle üzerinde 10 dak bir uğraş ile denemeler yaptım.
Köpük aparatı olarak orta başlığı (açık mavi) kullandım nozül ise akbelden elimde kalanı kullandım üzerindeki yazıyı okumak mümkün değil ancak sanırım Sarı 100-02 olduğunu düşünüyorum.
Axel orj de 45 ve 80 derecelik flat nozül mevcut.
Açık mavi olan başlığın içine elimdeki keçelerden bir kaç tanesini denedim en iyi performansı siyah olandan aldım.
Kumpasım olmadığı için kalınlık hakkında bilgi veremeyeceğim ancak dikkatimi çeken keçenin maddesi ciddi anlamda etkiliyor! Elimdeki keçelerin bir kısmı daha naylonumsu bir kısmı yüne benzer vs. Bu konu hakkında ileride araştırma ve denemeler sonucunu ayrıca belirteceğim.
Şimdilik burada bir konu açılsın beyin fırtınası başlasın
Video eklemeye çalışacağım
Akbel Videosu
Axel Videoları
Standart Orta Köpük başlığı 45 derecelik orj nozül
Orta Köpük başlığı bir parça siyah keçe ve sarı 110-02 derecelik akbel nozül
ValetPRO ANSF 1:20
Orta Köpük başlığı bir parça siyah keçe ve sarı 110-02 derecelik nozül
Ve Sonuç
Köpük aparatı olarak orta başlığı (açık mavi) kullandım nozül ise akbelden elimde kalanı kullandım üzerindeki yazıyı okumak mümkün değil ancak sanırım Sarı 100-02 olduğunu düşünüyorum.
Axel orj de 45 ve 80 derecelik flat nozül mevcut.
Açık mavi olan başlığın içine elimdeki keçelerden bir kaç tanesini denedim en iyi performansı siyah olandan aldım.
Kumpasım olmadığı için kalınlık hakkında bilgi veremeyeceğim ancak dikkatimi çeken keçenin maddesi ciddi anlamda etkiliyor! Elimdeki keçelerin bir kısmı daha naylonumsu bir kısmı yüne benzer vs. Bu konu hakkında ileride araştırma ve denemeler sonucunu ayrıca belirteceğim.
Şimdilik burada bir konu açılsın beyin fırtınası başlasın
Video eklemeye çalışacağım
Akbel Videosu
Axel Videoları
Standart Orta Köpük başlığı 45 derecelik orj nozül
Orta Köpük başlığı bir parça siyah keçe ve sarı 110-02 derecelik akbel nozül
ValetPRO ANSF 1:20
Orta Köpük başlığı bir parça siyah keçe ve sarı 110-02 derecelik nozül
Ve Sonuç
Son düzenleme: