Marolex Axel Foamer 3000 3L Arıyorum

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam desteğiniz için teşekkür ederim. modifiyeyi an itibari ile yaptım. yalnız köpük kıvamında olmadı. daha sulu bir şey oldu. ondan sonra bende 2. Keçeyi ekledim. yalnız çok bir fark olmadı. acaba kullanılan ürün ile alakalı bir durum mudur ?bilginiz var mı ? divortex wash&wax olan ürünü kullandım. hali hazırda snow foam yok elimde. boruya açılacak deliği de raptiye olmadığı için toplu iğne ucu ile açtım...

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
merhaba @green_spell
divortex firmasının ürünlerini kullanmadım. zaten söyledigin ürün kar köpügü yani bu firmanın sınıflandırmasıyla ( fırçasız ) yıkama ürünü bile degil.

wax içerikli her şampuan zaten kovada bile iyi köpürmez kaldı ki bu iş için hiç uygun degil. bu firma yada başka firma önemi yok.

snow foam ( kar köpügü) adı altında üretilmiş ürünleri kullanıcı açıklamalarında ki ölçülerde kullanırsan sorunu çözecektir.

ben valet pro ph neutral snow foam kullanıyorum. köpükleri videolarda görüyorsun zaten.

boru deligini ürünü al bi dene ona göre aşamalı olarak genişlet. bu önemli hava almazsa köpürmez.

takipteyim bilgilendir beni . duruma göre hareket ederiz. o köpük yapılacak başka çaresi yok. :kop:

Son düzenleme:

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
merhaba @green_spell
divortex firmasının ürünlerini kullanmadım. zaten söyledigin ürün kar köpügü yani bu firmanın sınıflandırmasıyla ( fırçasız ) yıkama ürünü bile degil.

wax içerikli her şampuan zaten kovada bile iyi köpürmez kaldı ki bu iş için hiç uygun degil. bu firma yada başka firma önemi yok.

snow foam ( kar köpügü) adı altında üretilmiş ürünleri kullanıcı açıklamalarında ki ölçülerde kullanırsan sorunu çözecektir.

ben valet pro ph neutral snow foam kullanıyorum. köpükleri videolarda görüyorsun zaten.

boru deligini ürünü al bi dene ona göre aşamalı olarak genişlet. bu önemli hava almazsa köpürmez.

takipteyim bilgilendir beni . duruma göre hareket ederiz. o köpük yapılacak başka çaresi yok. :kop:
hocam elde o vardı. Bir de zymöl. o divortexi denedim. Sipariş vereyim madem gelince haber veririm sonucu :)

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
yemegi fazla kaçırdım. bu satten sonra yatılmaz artık.

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Son düzenleme:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Teşekkürler.
Sulandırma oranını 1:20 olarak mı kulanıyorsunuz?
Ek olarak 2 lt. lik Secho ile tüm araç tek seferde biter mi? Ne dersiniz;?

Birde şu ürün tam f/p gibi. An iti bari ile bu ürünü almaya daha yakınım :)

Autoglym Türkiye
Ucuz olduğuna bakmayın, kostikli bir ön yıkama ürünüdür kendisi.Korumanızı mahveder.

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ucuz olduğuna bakmayın, kostikli bir ön yıkama ürünüdür kendisi.Korumanızı mahveder.
https://www.amazon.co.uk/Autoglym-Pressure-Wash-5L/dp/B002GN7POS adresinde sorulardan biri wax a zarar verip vermediği. cevap olarak verdiği kabul edilmiş ancak birkaç yıkama sonra çıkacağı eklenmiş. ben tercihimi Ph Neutral Snow Foam'dan yana kullandım ama bu ürün de aklımda kalmadı değil :)

Question:
is this going to take my wax off?
Answer:
Yes but as wax is made to stay on your you may need to give it a few washes to break down the build up. This is really good quality foam and does the job.

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
https://www.amazon.co.uk/Autoglym-Pressure-Wash-5L/dp/B002GN7POS adresinde sorulardan biri wax a zarar verip vermediği. cevap olarak verdiği kabul edilmiş ancak birkaç yıkama sonra çıkacağı eklenmiş. ben tercihimi Ph Neutral Snow Foam'dan yana kullandım ama bu ürün de aklımda kalmadı değil :)

Question:
is this going to take my wax off?
Answer:
Yes but as wax is made to stay on your you may need to give it a few washes to break down the build up. This is really good quality foam and does the job.
Ansf yerine valet naturel snow foam aldıysanız şunu söyleyebilirim ki bir kir sökme özelliği yok gibi.

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ansf yerine valet naturel snow foam aldıysanız şunu söyleyebilirim ki bir kir sökme özelliği yok gibi.
Netten izlediğim videolarda %60-80 arasında kir söküyor gibiydi. O da çok kirli yüzeylerde. Açıkçası hem aracım o kadar yağmur çamur görmüyor hem de yaz geliyor diye yeterli olacağını düşündüğüm için tercih ettim. Umarım memnun kalırım :)

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Netten izlediğim videolarda %60-80 arasında kir söküyor gibiydi. O da çok kirli yüzeylerde. Açıkçası hem aracım o kadar yağmur çamur görmüyor hem de yaz geliyor diye yeterli olacağını düşündüğüm için tercih ettim. Umarım memnun kalırım :)
Bence kir sökme özelliği baya zayıf bir ürün. Valet advanced olan ürn iyi ama naturel olan gerçekten toz almak için anca iş görür

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bence kir sökme özelliği baya zayıf bir ürün. Valet advanced olan ürn iyi ama naturel olan gerçekten toz almak için anca iş görür
Aldık artık. gelsin deneyelim bakalım. Umarım dediğiniz kadar boş bir ürün değildir, 5 lt. aldım çünkü :dusun:

kir sökücülüğünden memnun kalmazsam karışım yaparım olmadı..

Son düzenleme:

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Teşekkürler.
Sulandırma oranını 1:20 olarak mı kulanıyorsunuz?
Ek olarak 2 lt. lik Secho ile tüm araç tek seferde biter mi? Ne dersiniz;?

Birde şu ürün tam f/p gibi. An iti bari ile bu ürünü almaya daha yakınım :)

Autoglym Türkiye
öncelikle ürünü almışsınız hayırlı olsun .
ürünü kirlilik durumuna göre 1.:15 ve 1:20 arası sulandırıyorum ki üreticinin verdigi degerlerde bunlar.

2lt bir araç için yetermi sorusu çok soruluyor. ben daha önce de belirtmiştim .bu yöntemle araç yıkamıyorum. denemelerini yaptım test için yıkadım ama zor ve zaman gerktiriyor. bu biraz kişisel aslında. yıkama yeri zaman imkanı ( 5 dk beklemek gerekir köpük için ) gibi etkenler biçimlendirir memnuniyeti .

şamp. tekrar gelecek olursak @Ozgur_gs_91 ürünü begenmedigini söylemiş. tabi bu makul karşılanabilir. kişisel fikir ve beklenti önemli burada. kullanım şekli ise çoook daha önemli .

belki bu yorumlardan sonra yanlış ürünmü aldım acelemi etttim gibi pişmanlık soruları kafanızda peydahlana bilir .ama emin olun ben kullanmadıgım memnun olmadıgım hiçbir ürünü bir başkasına asla önermem önermeyi bırakın alın asla kata demem . memnun kalmamanız benim yogun bir pişmanlık yaşamama neden olacaktır. maddi degeri yüksek , miktar olarak fazla olan bu ürün içinse sizi yanlış yonlendirmekten büyük üzüntüm kat be kat artar.
ama eminim ki yapacagım açıklamalardan sonra gönlünüze bir nebze de olsa su serpilecektir. ...

benim size bu ürünü önermemdeki asıl sebep yapacagımız işin olmazsa olmazı köpük içindir. yani bu ürünün kir sökme yada temizleme özelligi pek önem teşkil etmiyor. ürünün köpük yapabilmek için ( yüzeyde daha fazla kalma saglanması ) kullanılacak. bu yetenegi bizi ilgilendiren.

tabi ph degeri fiyat avantajı gibi kriterleri geçmesi sonucu bu ürün seçildi zaten. onlara deginmiyorum bile. bahsi geçen başka ürünlerin fiyatı % 50 daha fazla oldugu gerçegi göz ardı edilmemeli .

peki nasıl kullanılacak : işte burda daha önce kombo yapımından sözetmiştim.
kullandıgınız memnun kaldıgınız her şampuanı istek kirlilik wax durumuna göre bu karışımın içe koyacagız ve sonuç bu yötemle şekillenecek.

kullanım sonucu görüşmek üzeri..... iyi günler.

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
öncelikle ürünü almışsınız hayırlı olsun .
ürünü kirlilik durumuna göre 1.:15 ve 1:20 arası sulandırıyorum ki üreticinin verdigi degerlerde bunlar.

2lt bir araç için yetermi sorusu çok soruluyor. ben daha önce de belirtmiştim .bu yöntemle araç yıkamıyorum. denemelerini yaptım test için yıkadım ama zor ve zaman gerktiriyor. bu biraz kişisel aslında. yıkama yeri zaman imkanı ( 5 dk beklemek gerekir köpük için ) gibi etkenler biçimlendirir memnuniyeti .

şamp. tekrar gelecek olursak @Ozgur_gs_91 ürünü begenmedigini söylemiş. tabi bu makul karşılanabilir. kişisel fikir ve beklenti önemli burada. kullanım şekli ise çoook daha önemli .

belki bu yorumlardan sonra yanlış ürünmü aldım acelemi etttim gibi pişmanlık soruları kafanızda peydahlana bilir .ama emin olun ben kullanmadıgım memnun olmadıgım hiçbir ürünü bir başkasına asla önermem önermeyi bırakın alın asla kata demem . memnun kalmamanız benim yogun bir pişmanlık yaşamama neden olacaktır. maddi degeri yüksek , miktar olarak fazla olan bu ürün içinse sizi yanlış yonlendirmekten büyük üzüntüm kat be kat artar.
ama eminim ki yapacagım açıklamalardan sonra gönlünüze bir nebze de olsa su serpilecektir. ...

benim size bu ürünü önermemdeki asıl sebep yapacagımız işin olmazsa olmazı köpük içindir. yani bu ürünün kir sökme yada temizleme özelligi pek önem teşkil etmiyor. ürünün köpük yapabilmek için ( yüzeyde daha fazla kalma saglanması ) kullanılacak. bu yetenegi bizi ilgilendiren.

tabi ph degeri fiyat avantajı gibi kriterleri geçmesi sonucu bu ürün seçildi zaten. onlara deginmiyorum bile. bahsi geçen başka ürünlerin fiyatı % 50 daha fazla oldugu gerçegi göz ardı edilmemeli .

peki nasıl kullanılacak : işte burda daha önce kombo yapımından sözetmiştim.
kullandıgınız memnun kaldıgınız her şampuanı istek kirlilik wax durumuna göre bu karışımın içe koyacagız ve sonuç bu yötemle şekillenecek.

kullanım sonucu görüşmek üzeri..... iyi günler.
öncelikle ilginize teşekkürler.

ön yıkama olarak kullanıcam. çift kova öncesi. ad citrus wash bitmek üzere o yüzden arayışa girdim. vp pre wash wax ı söküyor tespitlerinden sonra , köpük yapan ürünlerin wax a zarar vermediğini de görünce arayışa giriştim.

@Ozgur_gs_91 ve sizin sayenizde modifiye işlemini yaptım. sonra da sıra ürün seçimine geldi ve sizin referansınızla ürünü aldım. almadan önce de birkaç videosunu izledim. f/p ürünü olduğunu düşündüm ve aldım. kir sökücülük konusunda memnun kalmazsam ad pre wash biraz daha var elimde. içine ekleme yapmayı düşünüyorum. 2 lt suya 100 ml vp 10 ml ad pre wash düşünüyorum.

siz içinizi ferah tutun. desteğiniz için de teşekkür ederim tekrar.

hayırlı günler & hayırlı ramazanlar...

Son düzenleme:

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
öncelikle ilginize teşekkürler.

ön yıkama olarak kullanıcam. çift kova öncesi. ad citrus wash bitmek üzere o yüzden arayışa girdim. vp pre wash wax ı söküyor tespitlerinden sonra , köpük yapan ürünlerin wax a zarar vermediğini de görünce arayışa giriştim.

@Ozgur_gs_91 ve sizin sayenizde modifiye işlemini yaptım. sonra da sıra ürün seçimine geldi ve sizin referansınızla ürünü aldım. almadan önce de birkaç videosunu izledim. f/p ürünü olduğunu düşündüm ve aldım. kir sökücülük konusunda memnun kalmazsam ad pre wash biraz daha var elimde. içine ekleme yapmayı düşünüyorum. 2 lt suya 100 ml vp 10 ml ad olacak şekilde.

memnuniyet konusuna gelince Özgür daha önce beğendim dediği için amazon.com dan cg kırmızı wax silme bezi alan gruba dahil olup ürünü aldım. hani şu kenarları yeşil olan kırmızı bez :) sonuç ise bence hayal kırıklığı oldu. bence bim de satılan bezler çok daha güzel o bezden...

siz içinizi ferah tutun. desteğiniz için de teşekkür ederim tekrar.

hayırlı günler & hayırlı ramazanlar...
Burda zan altında bırakmanıza gerek yoktu beni. Ben hala cg kırmızı bezleri kullanıyorum ve iyi ürünler siz beğenmemiş olabilirsiniz bişi diyemem. Ama tavsiye konusu bu sonuçta. Siz bilirsiniz, herhangi bir konuda tavsiyede bulunmayacağım size. Ben kullanıpta iyi olmadığını söyledim sadece alternatifi var diye.

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Burda zan altında bırakmanıza gerek yoktu beni. Ben hala cg kırmızı bezleri kullanıyorum ve iyi ürünler siz beğenmemiş olabilirsiniz bişi diyemem. Ama tavsiye konusu bu sonuçta. Siz bilirsiniz, herhangi bir konuda tavsiyede bulunmayacağım size. Ben kullanıpta iyi olmadığını söyledim sadece alternatifi var diye.
yanlış anlamayın lütfen. ben sadece beklenti konusuna değindim.

sizin ürünü beğenmemiş olmanıza rağmen @ege ürünü beğenmiş. ben bezleri beğenmedim ama siz beğenmişsiniz. beklentiler ve kullanım şekli önemli. onu demek istemiştim :)

kimseyi kırmak İncitmek istemem. mesajı da güncelledim. tavsiye ve desteğiniz için teşekkür ederim. umarım gönül koymazsınız :)