öncelikle ürünü almışsınız hayırlı olsun .
ürünü kirlilik durumuna göre 1.:15 ve 1:20 arası sulandırıyorum ki üreticinin verdigi degerlerde bunlar.
2lt bir araç için yetermi sorusu çok soruluyor. ben daha önce de belirtmiştim .bu yöntemle araç yıkamıyorum. denemelerini yaptım test için yıkadım ama zor ve zaman gerktiriyor. bu biraz kişisel aslında. yıkama yeri zaman imkanı ( 5 dk beklemek gerekir köpük için ) gibi etkenler biçimlendirir memnuniyeti .
şamp. tekrar gelecek olursak
@Ozgur_gs_91 ürünü begenmedigini söylemiş. tabi bu makul karşılanabilir. kişisel fikir ve beklenti önemli burada. kullanım şekli ise çoook daha önemli .
belki bu yorumlardan sonra yanlış ürünmü aldım acelemi etttim gibi pişmanlık soruları kafanızda peydahlana bilir .ama emin olun ben kullanmadıgım memnun olmadıgım hiçbir ürünü bir başkasına asla önermem önermeyi bırakın alın asla kata demem . memnun kalmamanız benim yogun bir pişmanlık yaşamama neden olacaktır. maddi degeri yüksek , miktar olarak fazla olan bu ürün içinse sizi yanlış yonlendirmekten büyük üzüntüm kat be kat artar.
ama eminim ki yapacagım açıklamalardan sonra gönlünüze bir nebze de olsa su serpilecektir. ...
benim size bu ürünü önermemdeki asıl sebep yapacagımız işin olmazsa olmazı köpük içindir. yani bu ürünün kir sökme yada temizleme özelligi pek önem teşkil etmiyor. ürünün köpük yapabilmek için ( yüzeyde daha fazla kalma saglanması ) kullanılacak. bu yetenegi bizi ilgilendiren.
tabi ph degeri fiyat avantajı gibi kriterleri geçmesi sonucu bu ürün seçildi zaten. onlara deginmiyorum bile. bahsi geçen başka ürünlerin fiyatı % 50 daha fazla oldugu gerçegi göz ardı edilmemeli .
peki nasıl kullanılacak : işte burda daha önce kombo yapımından sözetmiştim.
kullandıgınız memnun kaldıgınız her şampuanı istek kirlilik wax durumuna göre bu karışımın içe koyacagız ve sonuç bu yötemle şekillenecek.
kullanım sonucu görüşmek üzeri..... iyi günler.