Meguiars 3 ü 1 Arada Wax Uygulaması

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaşlar Merhaba Bugun kü araç Renault Talisman Araca 7 ay önce Oto Kuaför yapıldı ve Yan Kapılarda ve Motor kaputunda harelenmeler oluşmuş biz de bunu 3 ü 1 Arada Wax uygulayarak gidermeye Çalıştık İyi Çalışmalar

Aracımızın Hologram lı resimleri

Uygulama Bölümü

Öncesinde yıkanmış ve kurulanmış bir aracımızı düşük devirde Rotary ile Tüm Kaporta Aksamına uygulandı bu işlemi elle ped yardımıyla da yapalirsiniz.

Tüm Kaporta Aksamına uygulandıktan sonra 1 1-5 saat arası kurumasını kürleşmesini bekledik.Kurudugundan Emin olup Silmeye başladık.

Final Resimleri
Dışarda Güneşin altında çekiyorum ki herşey gözüksün diye

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Abi ellerinize sağlık, yine güzel bir uygulama gösterdin bizlere. 3ü bir arada wax hakkındaki görüşlerin nasıl, daha çok bu tarz durumlarda mı tercih ediyorsun?
Evet kardeşim hızlı çözüm yani zamana oynadıgımız zaman da 1-1.5 saate hazır hale getirebiliyoruz çok aşırı harelenmelerde kullanmıyoruz Açık Renkli araçlar da 2 kat performans ı var ben En zor olan Siyah rengi tercih ettim daha detaylı görmeniz için.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Siyah da bi kere polisaj denedim hologramlar oldu bir daha da denememiştim ama bu benim için de çözüm açısından iyi oldu, elinize sağlık :)
Denemekten vazgeçmeyin hocam Ögrenmeye çalışın herşeyin çözümü vardır.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Ellerine sağlık Sefa abi, bu kadar konu atıp bizi farklı ürünler tanıttığın için teşekkür ederim. :) Baya güzel kapatmış çizikleri, hobici kafasıyla düşünürsek baya mantıklı geldi.
Kardeşim Teşekkürler devamı gelecek inşallah.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
selamlar üstat.uygulama gayet başarılı.elinize emeğiniğze sağlık.
bir sorum olacak,ürünün dayanımı ne kadar acaba?takip etme şansınız oldu mu ???
Şuan takibimde hocam daha öncekilerde 1 ay gitmisti bu aracı takip ediyorum yıkama ya özen gösteriliyor haftalık resim paylaşarak hep beraber görecegiz.