Meguiars Ceramic Detailer İncelemesi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaşlar Merhaba bugun kü test konugumuz Ülkemize yeni giriş yapan Meguiars Seramik Detailer ürünüdür.Ürünün uygulamasını Renault Fluence üzerinde yaptım ve araç üzerinde öncesinde WAX yoktur.

Ürün içerigi

768 ML Yeşil Sprey Şişe (Ben şişesini ve Başlıgını çok begeniyorum)
Ürün Fiyatı 135 Tl dir.

Uygulama Aşaması

Bu ürünü wax ve seramik kaplama üzerine uygulayabilirsiniz boncuklanma ve parlaklık konusunda yardımcı olacaktır.

Uygulama videosu final

Dış Çekim

Ürünün uygulaması kolay sık sil olayı cok iyi leke bırakmıyor ben kendi adıma çok begendim fiyatı da bana uygun geldi şuan ki döviz kur una göre iyi diye düşünüyorum ürün hakkındaki tecrübelerimi size aktardım saglıcakla kalın.

AithX

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Sefa Abi ellerine sağlık, anladığım kadarıyla arabanın üzerinde bir koruma yoktu, parlaklık ve su iticiliği çok güzel duruyor. Sitesinde okuduğum kadarıyla hibrit seramik spreyin üzerine kullanabilirsiniz, aynı zamanda yüzeydeki kontaminasyonları da temizleyebilirsiniz denmiş. Ürün biraz seramik kaplamalar için silika içerikli quick detailer gibi yapılmış yanlış anlamadıysam. İnceleme ve uygulama için teşekkürler.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Sefa Abi ellerine sağlık, anladığım kadarıyla arabanın üzerinde bir koruma yoktu, parlaklık ve su iticiliği çok güzel duruyor. Sitesinde okuduğum kadarıyla hibrit seramik spreyin üzerine kullanabilirsiniz, aynı zamanda yüzeydeki kontaminasyonları da temizleyebilirsiniz denmiş. Ürün biraz seramik kaplamalar için silika içerikli quick detailer gibi yapılmış yanlış anlamadıysam. İnceleme ve uygulama için teşekkürler.
Aynen kardeşim hybrid seramik wax ın üzerine de kullanabilirsin normal bir wax ın üzerine de kullanabilirsin su iticiliği artırıyor bu ürün.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
@Sefa46 Eline, emeğine ve paylaşımına sağlık :) Kesene bereket :)
Ben bunun boncuklanmasını beğendim :) Keşke stokalra girdiği gibi bende alabilseydim, kaçırdık. Yeni geldiğinde kimbilir fiyatı ne olur :(
Stoklara bir gelsin haberleşiriz hocam

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Ellerine sağlık güzel test olmuş bu ürünü geçen almak için araştırdım stok yok diyordu nereden temin ettiniz link varsa paylaşırsanız sevinirim.

Edit: stoklara geldiğinde haber bekliyoruz.

DENİZLİ
Hocam ben de sonuna yetiştim 2 hafta falan oldu alalı gelir gelmez haber ederim

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerinize sağlık yine güzel bir inceleme. Ürün de güzelmiş