İnceleme Meguiars Hybrid Ceramic Liquid Wax İncelemesi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaslar Merhaba Herkeze Haftanin İlk Gununden Tum Detaysever Dostlara İyi Haftalar Bugun ku Test Konugumuz Meguiars Hybrid Ceramic Liquid Wax Ulkemize bu sene gelmis olup Turkiye de İlk Defa DetailForum Farkiyla Detayli bir test incelemesini sizlerle paylasiyorum.

Ürün İçeriği
Hybrid Ceramic Liquid Wax

473 Ml olup Kutusuz Kapakli Siselidir.
Fiyat:235 Tl dir.

İnceleme Asamasi

Yikama-Kil Uygulamasi-Kurulama-Wax

Seklinde olacaktir. Su Testleri Aracin Uygulama Yapildiktan 48 saat sonra yapilmistir.

Yikama Asamasi

Kil Uygulamasi
200 Gr lik Kil i yeni actim ve Arac icin 20-25 gr icin yeterli geliyor.

ücretli fotoğraf

Kurulama İslemi

Wax Uygulama İslemi

Urunu Uygulama Ped ine yedirerek uygulamaya basladim Motor Kaputu haric diger bolgelere 2 nohut tanesi kadar wax yeterli geliyor.

Uygulama Videosu

Silme İslemi

Wax i silmek icin Suprime Shine bez i tercih ettim wax in silmesi cok rahat golge izi birakmiyor cok rahat bir sekilde sildim :cool::mutlu:

Su Tutma Testleri

Basincli Pompa Su Testi

Basincli Yikama Mk. Su Testi

Normal Hortum Su testi

Boncunlanma ve Su tutma

Wax i Tum Kaporta ve Jantlara uyguladim.

:)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
FİNAL RESİMLERİ

Ürün Hakkindaki Kendi Yorumlarim

Ürün ün Uygulamasi cok kolay silmesi daha da kolay herhangi bir golgelenme izi birakmiyor bunu cok begendimi soyleyebilirim.Wax i uygulayip yarim saat sonra silme islemi gerceklestirdim.Su tutma ve su iticiligini begendim gayet guzel parlaklik ve canlilik konusunda cok guzel cikti fiyat konusuna gelince yazdigim detaylar hosuma gidince gozumde perdelendi :mutlu: Dayaniklilik suresini gozlemleyecegiz suan a kadar herhangi bir olumsuz durumla karsilasmadim.

Tüm Detayseverlere Selam olsun İyi Haftalar.<3:)

Son düzenleme:

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Test efsane
kafama göre yorumlarımı yazıyoru. Ben nedense basınçlı su testindeki perde kısmını beğenmedim çok hoşuma gitmedi aslında boncuklanma iyi ama hidrofobisi dehşet verici seramik gibi değil. Ancak parlaklık vs güzel burda dayanım ön plana çıkıyor tabiki ama dayanımda sen o meg sarı şampuanını kullandığın sürece ki o waxı etkileyecektir. şöyle bir test yapabilirsin apc ile bir yüzeyi sil yıka aşındır bakalım ne olacak onuda deneybilirsin

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Fiyatını bilemedim ama ilk izlenimler ve uygulama kolaylığı harika görünüyor :) kesenize bereket sefa hocam. Test için teşekkürler :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Test efsane
kafama göre yorumlarımı yazıyoru. Ben nedense basınçlı su testindeki perde kısmını beğenmedim çok hoşuma gitmedi aslında boncuklanma iyi ama hidrofobisi dehşet verici seramik gibi değil. Ancak parlaklık vs güzel burda dayanım ön plana çıkıyor tabiki ama dayanımda sen o meg sarı şampuanını kullandığın sürece ki o waxı etkileyecektir. şöyle bir test yapabilirsin apc ile bir yüzeyi sil yıka aşındır bakalım ne olacak onuda deneybilirsin
O sarı şampuan yorumuna benden +1 :)
@Sefa46 Sarı şampuan yerine pH nötr cilasız bir şampuan ile yıkarsan ürünün neler yapabildiğini gözlemleyebiliriz aksi halde o şampuan ürünü perdeleyebilir :(

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Ellerine sağlık ürün çok hoş sonuçlar vermiş. Hidrofobisini @technologyst gibi benimde çok içim ısınmadı şampuan bunda etkili bence. Ama parlaklık ve uygulama kolaylığı açısından çok iyi. Dayanımını bizlere güncellersin sanırım:D
Keyifli günlerde kirlet

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
@Sefa46, eline sağlık meg ide aşılıcaksin bize de nereye baksam meg :)
Tesekkurler Hocam :)

Görüntü müthiş, boncuklar inci tanesi, renk özel seçilmiş galiba parım parım parlıyor, dayanım alternatiflerinden aşağı kalmaz gibi tek handikap tamamen duygusal:)
Elinize sağlık.
Duygusallik bizim vazgecilmez imiz :)

Test efsane
O sarı şampuan yorumuna benden +1 :)
@Sefa46 Sarı şampuan yerine pH nötr cilasız bir şampuan ile yıkarsan ürünün neler yapabildiğini gözlemleyebiliriz aksi halde o şampuan ürünü perdeleyebilir :(
Yikamadan sonra M34 le kil uygulamasi yaptim olmadi baska bir araca uygularim bugun Dls21 + M700 le bide oyle deneriz kaynagi bizde ne de olsa :sırıtan1:

Fiyatını bilemedim ama ilk izlenimler ve uygulama kolaylığı harika görünüyor :) kesenize bereket sefa hocam. Test için teşekkürler :)
Tesekkurler Can Hocam kesinlikle uygulama guzel sadece fiyat konusunda duygusaliz :)

Ellerine sağlık ürün çok hoş sonuçlar vermiş. Hidrofobisini @technologyst gibi benimde çok içim ısınmadı şampuan bunda etkili bence. Ama parlaklık ve uygulama kolaylığı açısından çok iyi. Dayanımını bizlere güncellersin sanırım:D
Keyifli günlerde kirlet
Tesekkurler hocam Parlaklik cok iyi guncellemeler paylasilacak :alkisss:

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Eline sağlık Sefa abi. Sarı şampuanı görünce bende şaşırdım açıkçası. Korumasız yüzeydeki dayanım performansını da bekliyoruz senden :)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Eline sağlık Sefa abi. Sarı şampuanı görünce bende şaşırdım açıkçası. Korumasız yüzeydeki dayanım performansını da bekliyoruz senden :)
Aslinda yuzeyde herhangi bir koruma yok tabi sari sampuan in etkisi tartisilir bide diger turlu yapariz :)

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Ellerine sağlık hocam test için teşekkürler :)
Boncuklar iyi gibi görünüyor ama su testinde performansı daha iyi olabilirdi. Seramik falan olunca adı daha iyisini bekliyorsun doğal olarak :)
Onun haricinde gayet güzel görünüyor zaten sen de begenmişsin. Dayanımı ne olacak bakalım tabi sarı şampuan işi bozabilir burada :D

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Ellerine sağlık hocam test için teşekkürler :)
Boncuklar iyi gibi görünüyor ama su testinde performansı daha iyi olabilirdi. Seramik falan olunca adı daha iyisini bekliyorsun doğal olarak :)
Onun haricinde gayet güzel görünüyor zaten sen de begenmişsin. Dayanımı ne olacak bakalım tabi sarı şampuan işi bozabilir burada :D
Aslinda sari sampuan rutin her aracta kullandigim icin hemen hazirlayip kullandim hocam birde sari sampuansiz deneriz bakalim sonuc nasil olacak :) evet seramik yazinca beklenti yuksek ancak bu tur waxlar bence Seramik Coat a yaklasamiyor malesef

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerinize sağlık Sefa üstat. İnceleme için de ayrıca teşekkür ederim.
Uygulama kolaylığı dikkatimi çekti açıkçası. Normal waxlar bile bazen kolay silinmiyor.
Bakalım dayanım konusunda bizleri etkileyebilecek mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Eline sağlık kanki maşallah çok güzel olmuş @Sefa46
Ellerinize sağlık Sefa üstat. İnceleme için de ayrıca teşekkür ederim.
Uygulama kolaylığı dikkatimi çekti açıkçası. Normal waxlar bile bazen kolay silinmiyor.
Bakalım dayanım konusunda bizleri etkileyebilecek mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İns hocam haftalik Test videosunu buradan paylasirim:) Bir de uygulama icin sarfiyatin az oldugunu soyleyebilirim

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
ürün boncukları hoşuma gitti güzel duruyor elinize sağlık :) su itiş anlamında bana da bi tık daha iyi olabilirdi gibi geldi. dayanımını da öğrenebilirsek fiyat durumuna iyice karar verilebilir gibi :) güzel test olmuş