İnceleme Meguiars Hybrid Ceramic Liquid Wax İncelemesi

Ozdemirli

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Si
Ultimate Wax in En buyuk Ozelligi Her araca uyumlu parlakliginin cok iyi olmasi su tutusu ve boncuklanmasi iyidir ancak en fazla 2 Yikamada kendini birakiyor Parlaklik Konusunda hemen hemen birbirine yakindir su asagiya biraktigim linkte Ultimate Wax in uygulamasini yaptim parlakligi inceleyebilirsiniz.

Volvo XC90 Detailing
Siz paste wax kullanmışsınız ama Liquid Wax ile özelliği aynı sadece sıvı formdadır diye düşünüyorum.
Teşekkürler.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

Hybrid Ceramic Wax in Dayanim süresi sona ermistir 9 Yikama kadar dayandi bu sure zarfi icerisinde On Yikamalarda Meguiars Snow Foam ve Soft Jel Sampuan kullanildi ve Test edilmistir Bir Sonra ki Testimizde Gorusmek uzere DetailForum Ailesi :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

Hybrid Ceramic Wax in Dayanim süresi sona ermistir 9 Yikama kadar dayandi bu sure zarfi icerisinde On Yikamalarda Meguiars Snow Foam ve Soft Jel Sampuan kullanildi ve Test edilmistir Bir Sonra ki Testimizde Gorusmek uzere DetailForum Ailesi :)
Halen canı var gibi duruyor yoksa yanıltıcı boncuklar mı ? 9 yıkama aslında fena değil. Kimisi için her hafta yıkama ile 2 ay. Aylık yıkama yapıp otomobili kapalı garajda tutan için de 9 ay dayanım sağlayabilir. 1 yıl koruma sağlayan coating/seramik/fayans/granit tipi ürünler 50 yıkama diye belirtirler ki o süre de çoğu zaman 25 yıkama olur. Böyle kıyaslarsak başta da dediğim gibi benim açımdan fena değil :)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Halen canı var gibi duruyor yoksa yanıltıcı boncuklar mı ? 9 yıkama aslında fena değil. Kimisi için her hafta yıkama ile 2 ay. Aylık yıkama yapıp otomobili kapalı garajda tutan için de 9 ay dayanım sağlayabilir. 1 yıl koruma sağlayan coating/seramik/fayans/granit tipi ürünler 50 yıkama diye belirtirler ki o süre de çoğu zaman 25 yıkama olur. Böyle kıyaslarsak başta da dediğim gibi benim açımdan fena değil :)
Boncuklar yaniltici hocam normal su damlalari yikarken carsaf gibi uzerinde kaldi:)

Aslinda Korumayi uzun tutmanin En buyuk Temeli Kullanilan Malzeme ve Sampuan grubudur.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
@Sefa46, bey tekrar elinize saglık. çok güzel test oldu . 9 bizi fazlasıyla mutlu etti.
test için teşekkürler.

iyi detaylar.
Tesekkurler Ustad Seninde Guzel Yorumlarin bizi mutlu ediyor Kalp ve Gülücük.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
diğeri ne olacak bence bu bile efsane olmuş arada destek atılsa demekki 12 yi görür ama diğeri kesinlikle favorim arasında. Eline sağlık @Sefa46
Diger arac malesef baska bir yere tayin oldu yeni bir arac yaptigimda onu takip edecegiz hocam yoksa simdiye halletmistim test i :)

DropX

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
73
Reis eline sağlık güzel uygulama olmuş meg ürünleri bana da cazip geldi hep ama çok da bi ürününü deneme fırsatım olmadı ama waxların reklamını iyi yapıyorlar. Şimdi düşünüyorum uygulaması kolay olduğu için kullansam mı diye sence benim için yazın dayanımı kaç gün olur gölgesiz halde malum şehirde ? :):)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Reis eline sağlık güzel uygulama olmuş meg ürünleri bana da cazip geldi hep ama çok da bi ürününü deneme fırsatım olmadı ama waxların reklamını iyi yapıyorlar. Şimdi düşünüyorum uygulaması kolay olduğu için kullansam mı diye sence benim için yazın dayanımı kaç gün olur gölgesiz halde malum şehirde ? :):)
Baskan Oralar toz toprak :) Orda 3 yikama anca gider bence kostikli sampuan a gerek yok su zaten asiri kirecli koruma vs rahat soker atiyor :)

DropX

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
73
Baskan Oralar toz toprak :) Orda 3 yikama anca gider bence kostikli sampuan a gerek yok su zaten asiri kirecli koruma vs rahat soker atiyor :)
Yazın aracı sildiğim bezi kuruttuktan sonra bir çırpıyorum kireçten toz oluyor ortalık hep :) kostik bile belki daha iyidir normal suyundan :)

Detayadam

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Hocam meguiars Türkiye de aslında hem amatör gemde Profesyonel ürün anlamında kolay ulaşabileceğimiz bir marka bende de bir kaç ürünü var beğendiğim Ama Sunumunuz harika olmus