İnceleme Meguiars Hybrid Ceramic Liquid Wax İncelemesi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
NXT'nin 1 yıkama canı vardı. (hala nxt diyor ya :D:D ) Hakikaten iyi ilerleme kaydetmişler.
Eskisi kadar alan yok hocam artik tercih edilmiyor fiyatlari pahali ozellikle NXT yi gectik Ultimate Wax a 375 Tl verip te kimse almaz piyasa da alternatif urun cogaldi

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Eskisi kadar alan yok hocam artik tercih edilmiyor fiyatlari pahali ozellikle NXT yi gectik Ultimate Wax a 375 Tl verip te kimse almaz piyasa da alternatif urun cogaldi
Sayende son anda detailer sınıfındakileri iyi fiyata aldım :) Zaten o ürünler bana epey yeter. :)
375 TL'ye de cila almam yahu, çok para :(
Daha geçen gün 4,5-5 sene önce aldığım hiç açılmamış BSD'yi Subaru ve Volvo'ya uyguladım. Döne döne sıktım sildim. Şişenin yarısına kadar bile gelemedim.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
@Sefa46, bey elinize saglık. çok güzel test olmuş . meg ürünlerini pek tercih etmem lakin bu ilginç bir başarıya imza atmış .
test için teşekkürler.

iyi detaylar.
Tesekkurler hocam ilerleyen gunlerde pek kalici olacagini zannetmiyorum ama bu guzel cikti begendim bende bu urunu.

Ozdemirli

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ultimate Liquid Wax ile parlaklık, su iticilik ve dayanıklılık açısından bir fark gözlemleyebildiniz mi?

bydemirci

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Elinize sağlık güzel inceleme. Youtube da testlerine baktım da chemical guys hydroslick ile karşılaştırmışlar. Chemical guys ürünü daha uzun süre gidiyordu.

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Eline sağlık hocam, dayanıklılığı bence gayet başarılı. Boncuklanma tatmin edici. Detaycı adam daha ne ister :)

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaslar Merhaba konumuza bir guncel cekelim 3 Hafta sonra ki boncuklanmalar Arac 3 hafta boyunca 8 kez yikanmistir Ceramic Wax uzerine herhangi bir koruma vs yapilmadi @technologyst @Mentalfeed @SubaruOutback

Bu arada Lastiklerde Endurance jel var uygulamadan 9 gun sonra yapildi 1 aydir arac uzerinde hala ben burdayim diyor ek bilgi

bence gayet başarılı kalmış 8 yıkamaya göre. 8 yıkama benim için yazları 2 3 ay demek, kışın da tüm kışı atlatmak demek :D :D

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Ultimate Liquid Wax ile parlaklık, su iticilik ve dayanıklılık açısından bir fark gözlemleyebildiniz mi?
Ultimate Wax in En buyuk Ozelligi Her araca uyumlu parlakliginin cok iyi olmasi su tutusu ve boncuklanmasi iyidir ancak en fazla 2 Yikamada kendini birakiyor Parlaklik Konusunda hemen hemen birbirine yakindir su asagiya biraktigim linkte Ultimate Wax in uygulamasini yaptim parlakligi inceleyebilirsiniz.

Volvo XC90 Detailing