İnceleme Meguiars Hybrid Ceramic Prep / Pre-Wax İncelemesi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
gyeon precoatı meguiars ile karşılaştırsan hangisi derdin harelenmeyi vs azaltması açısından. meguiarsın hybrid waxını kullanıyorum
Bu bahsettiklerimiz farkli seyler hocam Prep ve precoat Seramik,Sealant ve Wax öncesi yüzeyi temizlemek icin kullaniliyor.Herhangi bir koruyuculuk veya asindiricilik yok yani o yuzden harelenmeyi vs azaltmaz.

Ufukmegane

Acemi Detaycı
Üye
İl
istanbul
yani bunları kullandıktan sonra kullanılan wax ile daha iyi sonuç almazmıyım onu soruyorum. oyuzden ürün önerisi istedim gyeonmu meguiarsmı diye

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Gyeon Prep
İGL Precoat

Bu ikisi ayni kategoride icerik olarak ikiside güzel ürünler.

Fireball Wax Off yüzeydeki Wax Kalintisini temizlemek icin üretilmiş bir ürün cok fazla ihtiyaç duymayacagim bir ürün aslinda :)

K2 Klinet bildigimiz İzopropil Alkol yani İPA
3 lu yapmak istersek Fireball haric diger üçü olabilir :)

Gyeon ve İGL hemen hemen ortalama ayni sonucu verir Klinet ile kiyaslamak lazim kardesim kiyaslamadan test etmeden yorum yapamayacagim :)
Bugün de aydınlandık teşekkürler abi :)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
yani bunları kullandıktan sonra kullanılan wax ile daha iyi sonuç almazmıyım onu soruyorum. oyuzden ürün önerisi istedim gyeonmu meguiarsmı diye
Tabikide iyi sonuc alirsiniz hocam,yüzeye daha iyi tutunmasini saglarsiniz.

Gyeonla meguiars i kiyaslarsak tabikide Meguiars cok cok iyi Prep e göre :)

Deniz_86

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Çok geçmiş olsun Sefa hocam. İncelemelerle geri dönüşünüze çok sevindim. Emeğinize sağlık :begenixx::alkıssx:

Kodeks

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@Sefa46 elinize sağlık inceleme için de teşekkürler. Yüzeydeki bez vb. kaynaklı kılcal çizikleri kalıcı olarak mı siliyor yoksa belirli bir süre dolgu mu yapıyor? Yani yıkama sonrası geri geliyor mu? Makina olmadan tamamen silmiyordur büyük ihtimalle.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
@Sefa46 elinize sağlık inceleme için de teşekkürler. Yüzeydeki bez vb. kaynaklı kılcal çizikleri kalıcı olarak mı siliyor yoksa belirli bir süre dolgu mu yapıyor? Yani yıkama sonrası geri geliyor mu? Makina olmadan tamamen silmiyordur büyük ihtimalle.
Hocam selamlar

Yok öyle kılcal çizikleri yok edemez sadece boyanin üzerindeki ölü tabakayi yani solmuş boyayi canlandirir bir sonraki uygulama icin yüzeyi temiz hale getirir.

Ben uyguladiktan sonra geri donus olmadi ama oyle belirgin bir cizik alma.durumu yok hocam sizi yaniltmasin bu ürün.

Kodeks

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam selamlar

Yok öyle kılcal çizikleri yok edemez sadece boyanin üzerindeki ölü tabakayi yani solmuş boyayi canlandirir bir sonraki uygulama icin yüzeyi temiz hale getirir.

Ben uyguladiktan sonra geri donus olmadi ama oyle belirgin bir cizik alma.durumu yok hocam sizi yaniltmasin bu ürün.
Teşekkür ederim. Aşağıdaki gibi çok video olunca tam olarak anlamadım ürünü. Videoda kapatıyor gibi görünüyor kılcal çizikleri. Siz de geri gelmedi deyince acaba komple mi siliyor diye düşündüm. Ama yani makinasız pek mümkün olmadığını biliyorum.

Son düzenleme: