Evet haftasonu olunca self servis yikamaya gidip boncuklarin cekimi icin soz vermistim. Bugun oraya gittim bu arada bayagi degisik bir yer yaklasik 5-6 peron var ve yikamanin basinda duran kimse yok. Resimlerden once sunu belirtmekte fayda var urun toz tutuyor. Kisa surede gercekten uzerinde oldukca toz biriktigini gozlemledim.
Evet boncuklar resimlerde goruldugu uzere bence kotu degil ama tabii ki en iyisi de degil. Isteyen arkadaslar olursa kucuk bir video cektim onu da ozelden yazarsaniz seve seve atabilirim. Acikcasi sonuc bana gore soyle ki, urun yine olmazsa olmaz game changer ve benzeri lakaplarin urunu degil he kotu mu cokta kotu degil tabii ki neyle kiyasladiginiza ve neyle karsilastirdiginiza gore degisir. Sadece denemek ve yenilik isteyenler icinse yorumu kendilerine birakiyorum. Toz tutmasini yazmis oldugum gibi cok sevmedim. Onun haricinde parlakliga etkisi var ama muthis super parlak diyemem iyi olarak bildiginiz bir urun bunun yerini tutabilir. Kalicilik icin birsey diyemiyorum ama umarim cok kotu degildir. Umarim merak edenlere faydasi olmustur. Herkese iyi forumlar
Sent from my iPhone using Tapatalk