Meguiars Hybrid Ceramic Wax Incelemesi

Cangp2

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Ellerne sağlık. Balon bir ürün daha desene
Yani cokta gommek istemiyorum ama acikcasi olayini anlayamadim urunun. Ne bileyim Bead Maker korumasi falan kotu ama kayganligi parlakligi cok iyi yazin keyfine kullanilabilir veya PW cok hizli kullanilabilen bir urun aceleyede gelir falan ama bunda one cikacak kendini aldiracak bir yonunu bulamadim acikcasi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Orta standartlarda bir ürün olarak hayatımıza girdi diyebiliriz o zaman.

Dayanıklılığı da merak ediyorum ama :D

Cangp2

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Orta standartlarda bir ürün olarak hayatımıza girdi diyebiliriz o zaman.

Dayanıklılığı da merak ediyorum ama :D
Onu da elimden geldigince test eder, bir degisim gorursem buradan paylasirim. Ama dayaniklilik icin burayi baz almamak lazim ornegin bugun ocak sonundayiz 27 derece hava gordum. Insanlar sicaga gunese hasret ben kara kisa

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Evet haftasonu olunca self servis yikamaya gidip boncuklarin cekimi icin soz vermistim. Bugun oraya gittim bu arada bayagi degisik bir yer yaklasik 5-6 peron var ve yikamanin basinda duran kimse yok. Resimlerden once sunu belirtmekte fayda var urun toz tutuyor. Kisa surede gercekten uzerinde oldukca toz biriktigini gozlemledim.

Evet boncuklar resimlerde goruldugu uzere bence kotu degil ama tabii ki en iyisi de degil. Isteyen arkadaslar olursa kucuk bir video cektim onu da ozelden yazarsaniz seve seve atabilirim. Acikcasi sonuc bana gore soyle ki, urun yine olmazsa olmaz game changer ve benzeri lakaplarin urunu degil he kotu mu cokta kotu degil tabii ki neyle kiyasladiginiza ve neyle karsilastirdiginiza gore degisir. Sadece denemek ve yenilik isteyenler icinse yorumu kendilerine birakiyorum. Toz tutmasini yazmis oldugum gibi cok sevmedim. Onun haricinde parlakliga etkisi var ama muthis super parlak diyemem iyi olarak bildiginiz bir urun bunun yerini tutabilir. Kalicilik icin birsey diyemiyorum ama umarim cok kotu degildir. Umarim merak edenlere faydasi olmustur. Herkese iyi forumlar

Boncuk testi çok faydalı oldu. Elleriniz dert görmesin. Toz çok büyük sıkıntı. İlk yıkama sonrası azalması gerek gerçi Bi onuda takip edelim. Seviye olarak (+/-) ne olacak ilk yıkama sonrası toz toplamada. Eksi kalemde uygulama zorluguna birde tozda eklendi. Yeni uygulama yapılmasına karşı boncuklar yetersiz. İnceye girmeye gerek yok.

Cangp2

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Boncuk testi çok faydalı oldu. Elleriniz dert görmesin. Toz çok büyük sıkıntı. İlk yıkama sonrası azalması gerek gerçi Bi onuda takip edelim. Seviye olarak (+/-) ne olacak ilk yıkama sonrası toz toplamada. Eksi kalemde uygulama zorluguna birde tozda eklendi. Yeni uygulama yapılmasına karşı boncuklar yetersiz. İnceye girmeye gerek yok.
Ilk yikama sonrasi ne olacak ben de merak ediyorum. Performansini korusa bari.

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Boncuk testi iyi olmuş
Bence boncuk durumu tatmin edici görünüyor,nihayetinde sprey ürün
Tabi uygulama zorluğu ve toz olayı düşünülünce pek peşinde koşulacak bir ürün gibi durmuyor
Dayanımı da takip etmek gerekir ama sonuç olarak olsa da olur olmasa da olur bir ürün gibi geldi bana
Merakımızı giderdiğin için tekrar teşekkürler @Cangp2

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Ellerine sağlık yeni piyasaya girmiş Türkiyede bulunmayan ve oldukça merak edilen bir ürünü test etmiş incelemişsiniz forum için. Fakat ürün malesef büyük bir hayalkırıklığı olarak burada yorumlanıyor ve hala iyi bir yanını bulmaya zorluyoruz gibime geliyor. Bu ürün Türkiyede satış fiyatını da tahmin edersek az çok ki eğer gelirse o paraya yazık edecek satış yakalayamayacak bir ürün olacaktır.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Boncukları tatmin edici, hatta bir çok üründen çok daha başarılı açı olarak. Bu yorumum fiyatı belli değilken yaptığımı da belirteyim. Uçuk bir fiyata kafadan ölü doğar. Şu anda elde kalan dayanacak tek dayanımı.

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Sprey wax serisine yeni bir soluk getirmeye çalışan meg sonuçta bir çok waxsında olduğu gibi yine hüsran olmuş :)
Üzüldük mü :):)
Hayırrrrrrrrrr
Tabiki beklenen sonuç neyse gelince bir dost dener ama bence çok oahalı olacağından o paraya seramik yaparız biz :):)

Cangp2

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Boncukları tatmin edici, hatta bir çok üründen çok daha başarılı açı olarak. Bu yorumum fiyatı belli değilken yaptığımı da belirteyim. Uçuk bir fiyata kafadan ölü doğar. Şu anda elde kalan dayanacak tek dayanımı.
Boncuklar bence de iyi abi en iyisi olmasada BSD ile kafa kafaya giderler gibi. Dayanimi uzmezse ve fiyati da makul olursa eger, belki bsd karisim yapan arkadaslara alternatif olabilir cunku kayganligi da ortalama uzerinde.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Boncuklar bence de iyi abi en iyisi olmasada BSD ile kafa kafaya giderler gibi. Dayanimi uzmezse ve fiyati da makul olursa eger, belki bsd karisim yapan arkadaslara alternatif olabilir cunku kayganligi da ortalama uzerinde.

Aynen dediğin gibi, toz olayı meg. in kronik sorunu. Hala çözemediler demek. Şu anda tek olayı fiyatı. Makul fiyata ben alıp dener kullanırım, kullanım zorluğuna karşın. Fakat Sonax da olduğu gibi fiyat çok olursa ki öyle olur işi zor. Yani bence ürün tamamen çöp değil ama attığın taş ürküttüğün kurbağaya değer mi mesele o.

Cangp2

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Evet dun yagan yagmur sonrasi ufak bir guncel cekeyim dedim. Bu esnada yaklasik 2 hafta gecti herhangi bir yikama durumu olmadi.

Acikcasi suan icin beni sasirtti yani bekledigimden iyi tutunuyor. Mumkun oldugunca ilk yikama sonrasi ve aylik olarakta takipte tutmaya calisacagim daha iyi yorumlayabilmem icin. Toz toplama sorunu oldugunu belirtmistim fakat bugunlerde araliksiz yagislar sebebiyle o konuyu takip edemiyorum. Araci eve kadar kullaninca ki kisa mesafe sayilir ve maksimum 40-50 mph bandinda yol alabiliyorken neredeyse kupkuru eve donduk bunu da belirtmis olayim.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Evet dun yagan yagmur sonrasi ufak bir guncel cekeyim dedim. Bu esnada yaklasik 2 hafta gecti herhangi bir yikama durumu olmadi.

Acikcasi suan icin beni sasirtti yani bekledigimden iyi tutunuyor. Mumkun oldugunca ilk yikama sonrasi ve aylik olarakta takipte tutmaya calisacagim daha iyi yorumlayabilmem icin. Toz toplama sorunu oldugunu belirtmistim fakat bugunlerde araliksiz yagislar sebebiyle o konuyu takip edemiyorum. Araci eve kadar kullaninca ki kisa mesafe sayilir ve maksimum 40-50 mph bandinda yol alabiliyorken neredeyse kupkuru eve donduk bunu da belirtmis olayim.

Şuan için işini yapıyor gibi görünüyor :), uygulama tazelendikten sonra daha iyi sonuçlar verebilir sanki :dusun: güncelleme için teşekkür ederiz

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Ben ürünün boncuklarını beğendim, kışın bu, yazın bead bence iş yapar. Toz toplama işi ilk yıkama sonrası çözülmüştür büyük ihtimal. Eline sağlık, takibe devam o zaman.

Cangp2

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Ben ürünün boncuklarını beğendim, kışın bu, yazın bead bence iş yapar. Toz toplama işi ilk yıkama sonrası çözülmüştür büyük ihtimal. Eline sağlık, takibe devam o zaman.
Daha yikama yapamadim abi hava musade etmedi ama hallolabilir gibi. Uygulama zahmetine katlanirim diyen bence alabilir gibi. Ayrica adams’in yeni seramikli sprey urunuyle falan kiyaslamalarda var internette, bunun dayanimi suan iyi gozukuyor rakiplere gore. Dedigin gibi takibe devam.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-

Uygulaması bir tık kolay olsaydı keşke. Fiyatın bizde düzgün olacağını sanmıyorum ama olursa bu dönemler için güzele benziyor.

Cangp2

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Uygulaması bir tık kolay olsaydı keşke. Fiyatın bizde düzgün olacağını sanmıyorum ama olursa bu dönemler için güzele benziyor.
Kesinlikle katiliyorum uygulamayi bir tik kolaylastirsalar cok basarili olabilirmis. Fiyat umarim uygun olabilir. Eger olursa bence bsd p32 ikilisine alternatif olmus olur. Parlakligin uzecegini sanmiyorum fakat bunun sarfiyati yogunlugu nedeniyle daha fazla olacaktir gibi.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir

Toz eksi almıştı ilk yıkamada gider dedik yıkanmasada lakin yagmur bu işi görmüş. Statik gitmiş toz muamma olarak kalsada bu boncuklara artı getirmiş. Bi yerde Bi yanlış var Ürün için çözememişler demek ki kimyasalların tepkimelerini. 2. Aşamalarında gösterdikleri performansı ilk aşamaya taşımaları lazım bence. Evreleri arası büyük fark gösteriyor.ugyulama zorlugu ve fiyat cabası. Takip

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Kesinlikle katiliyorum uygulamayi bir tik kolaylastirsalar cok basarili olabilirmis. Fiyat umarim uygun olabilir. Eger olursa bence bsd p32 ikilisine alternatif olmus olur. Parlakligin uzecegini sanmiyorum fakat bunun sarfiyati yogunlugu nedeniyle daha fazla olacaktir gibi.

İlk uygulamadaki zorluk rütin uygulamalarda kolaylaşacak gibi. İlkini atlatınca gerisi gelir diyorum. Bende ki tek sıkıntı şu anda fiyatı. Meg. in Türkiye'deki fiyatları hep uçuk düzeyde. Sonax sprey seal ile arasında çok fiyat farkı olursa bunun yerine Sonaxı tercih ederim.