Arkadaşlar Herkeze Selamlar İyi Haftasonlari Dilerim.
Bugün kü uygulamam Talisman a İnce Final Polisaji ve TR ye Dist.Araciligiyla Getirttigimiz Meguiars Paint Coating adli ürün ü ikisini bir arada test edip sizlere paylasmak istedim.Türkiye Genelinde Yogun Kar yagisindan dolayi bircogumuz Tahminimce Evindedir bu uygulamanin sizlere keyif verecegini düsünüyorum Simdiden Keyifli İzlemeler.
Ürün Hakkinda Bilgi
170 Gr Paint Coating Aerosol
170 Ml Meg.Surface Prep
2 Adet 40x60 Supreme Shine Bez
1 Adet Even Coat Uygulama Pedi
Fiyat i 60 Dolar
Uygulama Aşamasi
Aracin Yüzeyi genel olarak temiz ancak kurulama ya bagli hafif bez çizikleri mevcut onlari Meguiars 205 ve Rotary Final Ped i ile Komple Temizledim.
Yüzey i Hazir Hale Getirdikten Sonra Paint Coating Uygulamasina geciyorum.
İlk Olarak Yüzey Temizligi icin Surface Prep geçiyorum.
Paint Coating Uygulamasi
Aerosol Şeklinde ve Ped le uygulamasi cok rahat M688 Seramik Kaplama ile ayni özellikte bir ürün ürün ü uyguladiktan sonra sekil degistirmeye basliyor kurumaya yakin bir zaman da Siliyorum.Uygulama sona erdi Finale geciyoruz
Finaller
Testler
Basincli Su Test i
Su İtiş Testi
Test Sonrasi Araci Kuruladiktan sonra şöyle genel bir Detay Resmi
Ürün Genel Anlamda Zaten cok iyi tahminimde yanilmadim istedigim seviyede bu yil Türkiye ye gelir bu ürün tahminim 1000₺ gibi bir fiyatta olur Ürün ün sarfiyati az Bir Kutu ile 7-10 Araç yapabilirsiniz.İcerisindeki Prep in sisesi cok güzel
Aslinda Genel olarak kutulandirma ve Etiketler cok guzel göze hitap ediyor Tek sikinti o Buff Tarzi Kaliteli Supreme Shin Bezlerin kalitesi Gsm düsmüs sorun degil Ben ürün ü begendim daha öncede Testlerini izlemistim 6/12 ay arasi dayanim saglayacagini soyluyorlardi Bizim burdaki Sartlarda Maksimum 6 ay dayanir 3 ay dan sonra da desteklenmesi gerekir Top Coat Tarzi ürünlerle bu ürün ü bir cok kisi görmüstür İlk Bizde Test yapalim dedim. @Onur40 İlk Biz Test Edelim
Kendinize İyi Bakin DetailForum Ailesi
Bugün kü uygulamam Talisman a İnce Final Polisaji ve TR ye Dist.Araciligiyla Getirttigimiz Meguiars Paint Coating adli ürün ü ikisini bir arada test edip sizlere paylasmak istedim.Türkiye Genelinde Yogun Kar yagisindan dolayi bircogumuz Tahminimce Evindedir bu uygulamanin sizlere keyif verecegini düsünüyorum Simdiden Keyifli İzlemeler.
Ürün Hakkinda Bilgi
170 Gr Paint Coating Aerosol
170 Ml Meg.Surface Prep
2 Adet 40x60 Supreme Shine Bez
1 Adet Even Coat Uygulama Pedi
Fiyat i 60 Dolar
Uygulama Aşamasi
Aracin Yüzeyi genel olarak temiz ancak kurulama ya bagli hafif bez çizikleri mevcut onlari Meguiars 205 ve Rotary Final Ped i ile Komple Temizledim.
Yüzey i Hazir Hale Getirdikten Sonra Paint Coating Uygulamasina geciyorum.
İlk Olarak Yüzey Temizligi icin Surface Prep geçiyorum.
Paint Coating Uygulamasi
Aerosol Şeklinde ve Ped le uygulamasi cok rahat M688 Seramik Kaplama ile ayni özellikte bir ürün ürün ü uyguladiktan sonra sekil degistirmeye basliyor kurumaya yakin bir zaman da Siliyorum.Uygulama sona erdi Finale geciyoruz
Finaller
Testler
Basincli Su Test i
Su İtiş Testi
Test Sonrasi Araci Kuruladiktan sonra şöyle genel bir Detay Resmi
Ürün Genel Anlamda Zaten cok iyi tahminimde yanilmadim istedigim seviyede bu yil Türkiye ye gelir bu ürün tahminim 1000₺ gibi bir fiyatta olur Ürün ün sarfiyati az Bir Kutu ile 7-10 Araç yapabilirsiniz.İcerisindeki Prep in sisesi cok güzel
Kendinize İyi Bakin DetailForum Ailesi
Son düzenleme: