Meguiars Hybrid Paint Coating Uygulamasi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaşlar Herkeze Selamlar İyi Haftasonlari Dilerim.

Bugün kü uygulamam Talisman a İnce Final Polisaji ve TR ye Dist.Araciligiyla Getirttigimiz Meguiars Paint Coating adli ürün ü ikisini bir arada test edip sizlere paylasmak istedim.Türkiye Genelinde Yogun Kar yagisindan dolayi bircogumuz Tahminimce Evindedir bu uygulamanin sizlere keyif verecegini düsünüyorum Simdiden Keyifli İzlemeler.

Ürün Hakkinda Bilgi

170 Gr Paint Coating Aerosol
170 Ml Meg.Surface Prep
2 Adet 40x60 Supreme Shine Bez
1 Adet Even Coat Uygulama Pedi
Fiyat i 60 Dolar

Uygulama Aşamasi

Aracin Yüzeyi genel olarak temiz ancak kurulama ya bagli hafif bez çizikleri mevcut onlari Meguiars 205 ve Rotary Final Ped i ile Komple Temizledim.

Yüzey i Hazir Hale Getirdikten Sonra Paint Coating Uygulamasina geciyorum.

İlk Olarak Yüzey Temizligi icin Surface Prep geçiyorum.

Paint Coating Uygulamasi

Aerosol Şeklinde ve Ped le uygulamasi cok rahat M688 Seramik Kaplama ile ayni özellikte bir ürün ürün ü uyguladiktan sonra sekil degistirmeye basliyor kurumaya yakin bir zaman da Siliyorum.Uygulama sona erdi Finale geciyoruz :cool:

Finaller :cool:

Testler

Basincli Su Test i

Su İtiş Testi

Test Sonrasi Araci Kuruladiktan sonra şöyle genel bir Detay Resmi :)

Ürün Genel Anlamda Zaten cok iyi tahminimde yanilmadim istedigim seviyede bu yil Türkiye ye gelir bu ürün tahminim 1000₺ gibi bir fiyatta olur Ürün ün sarfiyati az Bir Kutu ile 7-10 Araç yapabilirsiniz.İcerisindeki Prep in sisesi cok güzel :) Aslinda Genel olarak kutulandirma ve Etiketler cok guzel göze hitap ediyor Tek sikinti o Buff Tarzi Kaliteli Supreme Shin Bezlerin kalitesi Gsm düsmüs sorun degil Ben ürün ü begendim daha öncede Testlerini izlemistim 6/12 ay arasi dayanim saglayacagini soyluyorlardi Bizim burdaki Sartlarda Maksimum 6 ay dayanir 3 ay dan sonra da desteklenmesi gerekir Top Coat Tarzi ürünlerle bu ürün ü bir cok kisi görmüstür İlk Bizde Test yapalim dedim. @Onur40 İlk Biz Test Edelim

Kendinize İyi Bakin DetailForum Ailesi :)

Son düzenleme:

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

Driver_can

Usta Detaycı
Üye
emeğinize sağlık @Sefa46 hocam testlerinizle ürün denemelerinizle bizleri ürünler hakkında bilgi sahibi yapıyorsunuz.Almadan önce kullanıcı yorumunuzu okumak çok değerli.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Türkiyede ilk uygulama yine Sefadan geldi emeğine sağlık kardeşim. Ürün sınax pns ye çok benziyor ama onun uygulaması zordu bu ürünün uygulaması kolaymış ben parlaklığını ve su iticiliğini beğendim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Sanki gyeon cancoat tarzı bir ürün fiyatta benzer olursa iş görür içerisindeki yardımcı malzemeler düşünüldüğünde

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Eline sağlık abi dayanima göre fiyati deger mı ileride bilgilendirme bekliyoruz:)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
emeğinize sağlık @Sefa46 hocam testlerinizle ürün denemelerinizle bizleri ürünler hakkında bilgi sahibi yapıyorsunuz.Almadan önce kullanıcı yorumunuzu okumak çok değerli.
Tesekkur ederim guzel yorumun icin hocam Elimden geldigince Paylasiyorum Test edilmeyi bekleyen yuzlerce urun var sirayla paylasiyorum bakalim :)

Türkiyede ilk uygulama yine Sefadan geldi emeğine sağlık kardeşim. Ürün sınax pns ye çok benziyor ama onun uygulaması zordu bu ürünün uygulaması kolaymış ben parlaklığını ve su iticiliğini beğendim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abi uygulama olarak PNS ye benziyor ama icerikler cok farkli PNS Polimer Meg Hybrid Bildigimiz Seramik in Aerosol ü

Sanki gyeon cancoat tarzı bir ürün fiyatta benzer olursa iş görür içerisindeki yardımcı malzemeler düşünüldüğünde
Benzerlik var hocam ancak Meguiars in Seramik orani cok cok fazla Meg.USA ya Mesaj attim icerik hakkinda bilgi icin.

Eline sağlık abi dayanima göre fiyati deger mı ileride bilgilendirme bekliyoruz:)
Tesekkurler Kardesim Bakalim Takip edebilecekmiyiz :)

Eline sağlık sefa hocam yine. TR ilk alıştık artık;)
Ohoo daha dur yeni başliyoruz ilerleyen gunlerde yine İlk lere devam edecegiz.:)

Çok merak ediyordum eline emeğine sağlık abi detayın gurusun :)
Kardesim Tesekkurler Bu Hafta Beklemede Kal Ultimate Wax V2 i Test edeyim :):opucukx:
Ustadim Harika Olmus Eline Emegine saglik Urun cok iyiymis sende begendiysen tamamdir:)
Kardesim cok saol adamsin:opucukx::opucukx:

Eline sağlık Sefa hocam kesene bereket @Dragstar dediği gibi Sonax PNS ile kıyaslamak lazım çok benzer ürünler anladığım kadarıyla. Sonax PNS’de 11-13 arası uygulama çıkarıyor aracın büyüklüğüne göre
Hocam PNS ile sadece uygulama Sekli ayni PNS bildigimiz Polimer Sentetik bir Ürün Meguiars Bildigimiz Seramik Kaplamanin Aerosol hali Profesyonel kategoride üretilmis bir ürün TrueCure Cross-Linking teknolojisi, kimyasal direnç, uzun süreli dayanıklılık sağlar ve hidrofobik su boncuk etkisi ile boyada kayganlık bırakır. Sonunda, yüksek maliyet olmadan seramik kaplamanın faydalarını sağlayan aşırı dayanıklılığa sahip profesyonel düzeyde koruma elde edersiniz. *Suyla temas açısı laboratuvar testlerine ve tahmine dayalı modellemeye dayalı 1 Yıla Kadar Boya Koruması vaat etmektedir ama Bu Sure Bizim Ulkemiz de İmkansiz bakalim.son durum nasil olacak :)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ellerine sağlık kesene bereket Sefa hocam yine görmediğiz ve bilmediğimiz bir ürünlerle bizleri bilgilendirmeye devam ediyorsun :) Fiyat olarakta sanırım Türkiye şartlarında artık bu fiyatlara alışmamız gerekecek :)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Ellerine sağlık kesene bereket Sefa hocam yine görmediğiz ve bilmediğimiz bir ürünlerle bizleri bilgilendirmeye devam ediyorsun :) Fiyat olarakta sanırım Türkiye şartlarında artık bu fiyatlara alışmamız gerekecek :)
Tesekkurler hocam Malesef artik uygun fiyatli ürün kalmadi Suan Şöyle bir durum var Tüm alisveris Platformlarinda ve sitelerinde Eski ve Yeni Fiyatli ürünler birbirine zit durumda Ör;Gyeon Can Coat Bir Sitede 700₺ Asil Dist ve Normal Satis yerinde 1000₺ Simdi biz 700 e aldik zaten buyuk ihtimal Saticinin elinde ya 1 yada 2 tane kalmistir e bu satici tekrar urun alip satisa koyacagi zaman en az 1100 den koyacakki para kazanacak.

Suan Orta Seviye 40x40 Bir bez Ortalama 50₺ nin üzerinde Daha aşagisini bulmak mumkun degil.
İyi bir Parlatma Bezi 80₺ nin üzerinde daha asagisini bulmak mümkün degil.

Yani Artik bu tür fiyatlandirmalara alismak gerekiyor Malesef Detailing Haddinden fazla Pahali Bir Hobidir.:)