Meguiars Top Coat İncelemesi

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Bende bu ürün var deepcoat sprey .mayıs 2019 da seramik yapılmış arabaya kullanacağım. daha kullanamadım kasım2019 da aldım. bugün birazdan kullanacağım sonunda. uyguladıktan sonrada kapalı garaja koyarım.

aklıma takılan soru. ben hızlı cila vs uygularken. kaportaya spreyi püskürtüp mikrofiber bez ile silip hemen ardından yumuşak cila bezi ile bir daha geçiyorum. bunda yapsam bi problem olur mu acaba ?

aklıma takıldı.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Bende bu ürün var deepcoat sprey .mayıs 2019 da seramik yapılmış arabaya kullanacağım. daha kullanamadım kasım2019 da aldım. bugün birazdan kullanacağım sonunda. uyguladıktan sonrada kapalı garaja koyarım.

aklıma takılan soru. ben hızlı cila vs uygularken. kaportaya spreyi püskürtüp mikrofiber bez ile silip hemen ardından yumuşak cila bezi ile bir daha geçiyorum. bunda yapsam bi problem olur mu acaba ?

aklıma takıldı.
Herhangi bir sikinti olmaz hocam Normal Hizli Cila uygulama yontemiyle aynidir.

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
@Sefa46,
Yaptim bakalim nasil olacak . Mayis2019 Ta yapilan seramik bitmistir herhalde. Belki geç kaldım yapmak için.
bunu kaportaya püskürtüp mikrofiber bez ile sildim üstünden birde cila bezi ile geçtim yumuşacık.

Tozlar çok uçuşuyordu. Oyalanmadan otoparka koydum Umarım güzel olur.

teşekkürler cvp için .

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
@Sefa46,
Yaptim bakalim nasil olacak . Mayis2019 Ta yapilan seramik bitmistir herhalde. Belki geç kaldım yapmak için.
bunu kaportaya püskürtüp mikrofiber bez ile sildim üstünden birde cila bezi ile geçtim yumuşacık.

Tozlar çok uçuşuyordu. Oyalanmadan otoparka koydum Umarım güzel olur.

teşekkürler cvp için .
Seramik Omrunu coktan tamamlamistir hocam bu urunu normal kaliteli bir wax i desteklemek icinde kullanabilirsiniz hidrofobik etkisi alabilmek icin su itici ozelligi kazandirabilirsiniz.Eger Tekrar Seramik Uygulamasi yaptirmayacaksaniz bu sekilde degerlendirebilirsiniz.

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Seramik yakın zamanda yaptırmayacağım . 2-3 sene sonra belki .7-8 tane sprey cila var bide. Bunları bi kullanayım bari . Bunu da bi şekilde değerlendireyim bari . Bilinçsizce almışım .